Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm a co to ?? :D

Yato i Kamasa to dwie firmy, które produkują chyba najlepsze narzędzia na świecie.

No jest jeszcze Snap-On, Stanley i kilka innych firm, ale Yato i Kamasa to klasa sama dla siebie :slina:[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2010, 20:54_________________________________________________Tyle, że jeden głupi kluczyk płasko-oczkowy 10 czy 13 Yato albo Kamasy potrafi kosztowac tyle, co cały "zestaFF dla pro" z Tesco albo innego Carrefoura :>

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siemka :hi:

no to tak pare refleksji na te wasze dzisiejsze spamowanko :wink4:

zacznę od segregacji aut, jak juz wspomnialem wczesniej nie lubie segregacji rasowej, nawet segregacji aut na lepsze czy gorsze, daewoo tico itp itd nie obrażając oczywiście nikogo :wink4: to już prędzej można zrobić segregację na kierowców dobrych i ,,ciotów" lub ,,zawalidrogów" lub ,,cwaniaków" itp itd za przeproszeniem nikogo tutaj nie obrażam cały czas oczywiście :wink4: samochód to tylko maszyna... nie liczy się marka tak do końca tylko to kto kieruje tym autem :wink4: a czy to jest taki czy inny samochód to prawie bez znaczenia...

możecie mnie za to spalić na stosie... ale każdy ma swoje zdanie... mam nadzieję, że niektorzy chociaż się z nim zgodzą :wink4: a, jeśli nawet nie to spoko nic się nie stanie :)

druga rzecz: ja nie pale i jakoś z tym problemów nie mam hehe :gwizdanie: ale rozumiem, że to było bardziej zartobliwie heh

trzecia rzecz: te panny to nadawałyby się raczej do tematu: ,,top 10 lasek" czy jakoś tak :tongue4: choc tez nie koniecznie :tongue4:

a jeszcze jedna to taka, że nie dam rade w niedziele przybyc na piłkę... sorry... ale mam już inne plany :wink4:

a zdjęcia z sesji wrzuce w wolnej chwili i narazie nie mam aparatu żeby je zrzucić nawet :wink4:

Opublikowano

Yato i Kamasa to dwie firmy, które produkują chyba najlepsze narzędzia na świecie.

No jest jeszcze Snap-On, Stanley i kilka innych firm, ale Yato i Kamasa to klasa sama dla siebie :slina:[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2010, 20:54_________________________________________________Tyle, że jeden głupi kluczyk płasko-oczkowy 10 czy 13 Yato albo Kamasy potrafi kosztowac tyle, co cały "zestaFF dla pro" z Tesco albo innego Carrefoura :>

o widzisz przypomniałeś mi bym sobie kupil płaską piętnastke. :good:

Opublikowano

o widzisz przypomniałeś mi bym sobie kupil płaską piętnastke. :good:

http://yato24.pl/klucz-plaskooczkowy-satyna-p-12.html

:>

Opublikowano

Widzisz Kimi i o taki właśnie mi chodziło i nawet cena przystępna :good:

10,55PLN

Opublikowano

:)

Tu co prawda nie ma ceny, ale popatrz, jak ten kluczy jest wykonany.

No cudeńko:

http://www.kamasa.com/pl/Produkter/Klucze/Klucze-dwustronne/Klucze-dwustronne-pasko-oczkowe-mm/

:slina:[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2010, 21:08_________________________________________________O FAK!

http://www.narzedziowy.com.pl/product_info.php?products_id=57122

35 PLN za płasko-oczkową 15-kę :shocked:

Opublikowano

:)

Tu co prawda nie ma ceny, ale popatrz, jak ten kluczy jest wykonany.

No cudeńko:

http://www.kamasa.com/pl/Produkter/Klucze/Klucze-dwustronne/Klucze-dwustronne-pasko-oczkowe-mm/

:slina:

Takim to szkoda pracować bo sie pobrudzi :polew: tylko nad kominkiem powiesić :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Qrde, zanim sobie skompletuję porządny "warsztat", to mnie emerytura zastanie :confused4:

Ale, jak nauczyło mnie już doświadczenie - bez porządnych narzędzi jest ch...j, nie robota, szczególnie przy autach :tongue4:

Opublikowano

Tobi ale wywod przyje#$@ ;) hehehehhe :notworthy: :notworthy: :notworthy:

wszystko bylo dla zartow :) to z autami tez ;)

fajki smierdza :P heheh mowie to ja ten co nie pali 5 mieisecy a palil 12 lat :D heheheh;)

:decayed:[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2010, 21:23_________________________________________________a na te klucze to ja mam wyje#$@ ;P hehehhe :)nie znam sie na tym dla mnie klucz to klucz aczkolwiek

wiem ze tansze sie szybko zuzywaja :) to sie nawet sam na tym nacialem :)

za dobre trzeba zaplacic no nic sie nei poradzi :)

Opublikowano

a moze pogadamy o samochodach :gwizdanie: :D:P

Opublikowano

to tak wcisne teraz swoje 2 grosze:

czy któryś z was używa lub używał narzędzi RAFAN ??

Opublikowano

tzn. ? :tongue4:

Opublikowano

:tongue4:

Mój samochód naprawiałem fajnymi kluczami :decayed:

:no:

Opublikowano

w sensie, że jakimi :?: bosch + młot 10 kg hehe :polew: <żarcik>

Opublikowano

używam ich w ostateczności jak już żaden inny nie daje rady, są to klucze robione w Rawie Maz., są bardzo mocne a na dodatek wykonane w technice cienkościennej i co ważne przystępna cena

dodam tylko, że niewielka ich produkcja trafia na nasz rynek

Opublikowano

w sensie, że jakimi :?: bosch + młot 10 kg hehe :polew: <żarcik>

To było takie nawiązanie do tego kawału o informatykach:

Trzech informatyków siedzi w milczeniu, w końcu jeden mówi:

- To może pogadamy o d*pach...

Zapada kłopotliwe milczenie, a po paru minutach odzywa się inny:

- Moja karta graficzna jest do d*py

:>

Opublikowano

używam ich w ostateczności jak już żaden inny nie daje rady, są to klucze robione w Rawie Maz., są bardzo mocne a na dodatek wykonane w technice cienkościennej i co ważne przystępna cena

dodam tylko, że niewielka ich produkcja trafia na nasz rynek

a gdzie można je zdobyć :naughty:

Opublikowano

mnie się udało swego czasu na Pogonowskiego ale nie wiem czy jeszcze mają je w ofercie

Opublikowano

ostatno kupiłem dwa klucze firmy STAHLSON wygladają na solidne.

made in india :cool1:

Opublikowano

jak ktos by byl zainteresowany komlpetem kluczy stanley prosze o prv. :naughty: Bart wie o co chodzi :tongue4: