Kimi Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Pozwolę sobie nie zgodzić się z autorem tego demota... Zdecydowanie najlepiej piersi wyglądają, gdy ona leży na pleckach i jej się tak fajnie kołyszą w rytm no, tego, no wiecie...
Tobi_one Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 prosze Cie srednia wieku tu jest 30 a nie 50 niektóre piosenki są dla wszystkich i są ponadczasowe fajne są remixy niektórych ,,starych" piosenek, ale tylko niektórych, inne brzmią lepiej w oryginale
kachnazgierz Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 rzeczywiście pogoda robi swoje, widzę że nieźle namieszała w waszych mózgownicach :polew:
Tobi_one Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 "Baśka miała fajny biust.... " :gwizdanie: MA a nie MIAŁA !!! w piosence było, że ,,miała" dobrze chłopak mówi
Tobi_one Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 dawaj Seba na klate :gwizdanie: To może my wyjdziemy i zostawimy Was samych? good idea
Adrenalina Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 "Baśka miała fajny biust.... " :gwizdanie: MA a nie MIAŁA !!! w piosence było, że ,,miała" dobrze chłopak mówi durna piosenka
kachnazgierz Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 "Baśka miała fajny biust.... " :gwizdanie: MA a nie MIAŁA !!! w piosence było, że ,,miała" dobrze chłopak mówi w piosence miała a tak w ogóle to ma ... bacha fajny biust, tak trudno zrozumieć? oj ta pogoda wink4
Bartas Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 a ja bym obczail i tego sie bede trzymal :gwizdanie: wczoraj Pazura opowiadal kawaly i wlasnie bylo, kiedy zona ma stojace piersi... jak zmywa podloge na kolanach
Kimi Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 a ja bym obczail i tego sie bede trzymal :gwizdanie: wczoraj Pazura opowiadal kawaly i wlasnie bylo, kiedy zona ma stojace piersi... jak zmywa podloge na kolanach Chłopak w tramwaju z zachwytem wpatruje się w biust siedzącej koło niego dziewczyny. w końcu ona nie wytrzymuje: - Chcesz w gębę ?!?!? - Oj tak, a drugiego do ręki
Seba_LDZ Opublikowano 28 Września 2010 Autor Opublikowano 28 Września 2010 no chyba TY !!!! :gwizdanie: my jesteśmy normalni hehe no no ja napewno
Bartas Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Ty przyjedz z kobita raz na spota :gwizdanie: nie mozna tylko na Twojej opini bazowac
Seba_LDZ Opublikowano 28 Września 2010 Autor Opublikowano 28 Września 2010 heheh ale mi teraz pocisnales ... ;( ;( ;(
Bartas Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 oj nie obrazaj sie nie masz czego, nie przestraszymy jej :gwizdanie:
klysek Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Asia chyba mnie i Bartka po ostatnim pikniku bardzo polubila czas na nastepna
Kimi Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=161023.0;topicseen :polew:
Rekomendowane odpowiedzi