Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

spoko jak bede robil dam znac ale tak czy siak ja sam nie lubie jak ktos mi na rece patrzy :)

oni tez nie lubia napewno przyjade sie pokazac a Ty Kimi moglbys kiuedys podjechac na spota z kims

ktos Cie przygarnie :)

No będę w niedzielę :D

Opublikowano

Kimi nigdy nikomu nie można niczego zazdrościć :no: bo to nie ładnie i nie męsko :no: przyjdzie czas i na ciebie :friends:

"Cierpliwy Palcem Dół Wykopie" :wink4: :wink4:

Mądre słowa :D

Z tą zazdrością to żartowałem, nie mam przecież 5 lat, żeby zazdrościć innym chłopcom w piaskownicy żółtej koparki na baterie :D

Po prostu - jestem już 10 miesięcy bez auta,będę jeszcze 6, i BRAKUJE MI TEGO jak nie wiem co.

będziesz jeszcze 6 - nie wiesz tego na 100% , a może coś się wydarzy i za 14 dni już będziesz "lizuniał :tongue4:" swoją A4.

Nasze szare życie jest czasem bardzo nie przewidywalne - trust me :wink4:

rano się budzisz i jest coś czego w życiu byś się nie spodziewał :good: :good:

Ja cię sunę ale pojechałem filozoficznie :polew: :polew: ale coś w tym jest :mysli: :mysli:

Opublikowano

Mariusz :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: szacuken :D [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 20:58_________________________________________________a co do gały to tez byś zmienial ?? ja zamowilem taka http://allegro.pl/nowa-galka-audi-a3-s-line-skorzany-mieszek-oryg-i1240056072.html

Opublikowano
będziesz jeszcze 6 - nie wiesz tego na 100% , a może coś się wydarzy i za 14 dni już będziesz "lizuniał tongue4" swoją A4.

Nasze szare życie jest czasem bardzo nie przewidywalne - trust me wink4

rano się budzisz i jest coś czego w życiu byś się nie spodziewał good good

Ja cię sunę ale pojechałem filozoficznie ale coś w tym jest mysli mysli

Pojechałeś jak Erazm z Roterdamu albo Sedes z Bakelitu :D

Co do jednego się zgodzę - nasze życie jest nieprzewidywalne.

Z tym, że mnie życie nauczyło, że jest nieprzewidywalne raczej negatywnie, niestety.

Może Ty masz inne doświadczenia, jeśli tak - tylko się cieszyć i oby tak dalej.

Z drugiej strony, jeśli każdy jest kowalem swojego losu, to ja się kufa na kowala nie nadaję :confused4:

Za co bym się nie wziął - albo spierdolę, albo wyjdzie zupełnie nie tak, jakbym chciał czy się spodziewał.

Pomijam rodzinkę, bo tu akurat jakoś tak "na przekór" jest całkiem całkiem :D

Opublikowano

hehe widzisz to co najwazniejsze masz ...

teraz ja przyjebalem :)

Opublikowano

Mariusz :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: szacuken :D [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 20:58_________________________________________________a co do gały to tez byś zmienial ?? ja zamowilem taka http://allegro.pl/nowa-galka-audi-a3-s-line-skorzany-mieszek-oryg-i1240056072.html

SebQ ale ty masz chyba ciemniejszy środek autka niż ta gała - będzie to pasowało :mysli: :mysli: :mysli: chyba ze się mylę

A propos moja już ledwo co piszczy :kox: :kox:

Opublikowano
będziesz jeszcze 6 - nie wiesz tego na 100% , a może coś się wydarzy i za 14 dni już będziesz "lizuniał tongue4" swoją A4.

Nasze szare życie jest czasem bardzo nie przewidywalne - trust me wink4

rano się budzisz i jest coś czego w życiu byś się nie spodziewał good good

Ja cię sunę ale pojechałem filozoficznie ale coś w tym jest mysli mysli

Pojechałeś jak Erazm z Roterdamu albo Sedes z Bakelitu :D

Co do jednego się zgodzę - nasze życie jest nieprzewidywalne.

Z tym, że mnie życie nauczyło, że jest nieprzewidywalne raczej negatywnie, niestety.

Może Ty masz inne doświadczenia, jeśli tak - tylko się cieszyć i oby tak dalej.

Z drugiej strony, jeśli każdy jest kowalem swojego losu, to ja się kufa na kowala nie nadaję :confused4:

Za co bym się nie wziął - albo spierdolę, albo wyjdzie zupełnie nie tak, jakbym chciał czy się spodziewał.

Pomijam rodzinkę, bo tu akurat jakoś tak "na przekór" jest całkiem całkiem :D

można być kowalem a życie i tak zweryfikuje nasze poczynania - Kimi następna taka rozmowa to tylko przy :drunk: lub :beer1:

Opublikowano

tez bede dociemnial przod na 50% a tyl mam na smole :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

SebQ ale ty masz chyba ciemniejszy środek autka niż ta gała - będzie to pasowało :mysli: :mysli: :mysli: chyba ze się mylę

A propos moja już ledwo co piszczy :kox: :kox:

nie mylisz sie Mario tu mam mala zagwozdke bo moje wnetrze jest granatowe ziemno :/

galy sa szare

i musze przelozyc sama gale bez mieszka :)

mieszek zostawic swoj a zmienic galke sama :)

tylko tak bedize pasowac tak mysle :/

Opublikowano
Kimi następna taka rozmowa to tylko przy drunk lub beer

Tru :)

A teraz właśnie, sorry, ale mam kisiel w majtach:

eurp-0707-04-z-2baudi-s4-tuning-guide-2bleft-front-view.jpg

I pupa. Zakochałem się. :slina:

Ta na górze + ta w stopce = MOJA

Opublikowano

hmmm tylko kuzwa w czym bo sie chyba zgubilem :D

Opublikowano
Kimi następna taka rozmowa to tylko przy drunk lub beer

Tru :)

A teraz właśnie, sorry, ale mam kisiel w majtach:

eurp-0707-04-z-2baudi-s4-tuning-guide-2bleft-front-view.jpg

I pupa. Zakochałem się. :slina:

a to jeszcze nie widziales mojej kiery i ramek wyrazanych bardzo progesjonalnie :polew: :polew:
Opublikowano

aaa no widzisz ladna :D ale wierz mi ze jak kupisz swoja wszystkie beda ladne ale tylko Twoja piekna :D

Opublikowano

hmmm tylko kuzwa w czym bo sie chyba zgubilem :D

W tej białej piękności z czarną maską :D

Jak ją skrzyżuję z tą drugą białą pięknością z czarnym dachem i klapą - będzie IDEAŁ :D

Opublikowano

Seba odnośnie twojej gały to ja mam zagwoztkę a co dopiero ty - :wallbash: :wallbash: współczuję :wallbash: :wallbash:

Szkoda ze nie było 6-io biegowych, jak by ci nie leżała to bym ją łykną :evil: :evil:

Opublikowano

Misiek a jak w koncu z twoja sciema ????

Opublikowano

Seba odnośnie twojej gały to ja mam zagwoztkę a co dopiero ty - :wallbash: :wallbash: współczuję :wallbash: :wallbash:

Szkoda ze nie było 6-io biegowych, jak by ci nie leżała to bym ją łykną :evil: :evil:

ty masz 6 biegowa ??

http://allegro.pl/galka-zmiany-biegow-audi-a3-8p0-s-line-i1253066050.html

prosze bardzo :D