Kimi Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 spoko jak bede robil dam znac ale tak czy siak ja sam nie lubie jak ktos mi na rece patrzy oni tez nie lubia napewno przyjade sie pokazac a Ty Kimi moglbys kiuedys podjechac na spota z kims ktos Cie przygarnie No będę w niedzielę
MarianekZg Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Kimi nigdy nikomu nie można niczego zazdrościć bo to nie ładnie i nie męsko przyjdzie czas i na ciebie "Cierpliwy Palcem Dół Wykopie" :wink4: Mądre słowa Z tą zazdrością to żartowałem, nie mam przecież 5 lat, żeby zazdrościć innym chłopcom w piaskownicy żółtej koparki na baterie Po prostu - jestem już 10 miesięcy bez auta,będę jeszcze 6, i BRAKUJE MI TEGO jak nie wiem co. będziesz jeszcze 6 - nie wiesz tego na 100% , a może coś się wydarzy i za 14 dni już będziesz "lizuniał :tongue4:" swoją A4. Nasze szare życie jest czasem bardzo nie przewidywalne - trust me rano się budzisz i jest coś czego w życiu byś się nie spodziewał :good: Ja cię sunę ale pojechałem filozoficznie :polew: ale coś w tym jest :mysli:
Seba_LDZ Opublikowano 29 Września 2010 Autor Opublikowano 29 Września 2010 Mariusz :notworthy: :notworthy: szacuken [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 20:58_________________________________________________a co do gały to tez byś zmienial ?? ja zamowilem taka http://allegro.pl/nowa-galka-audi-a3-s-line-skorzany-mieszek-oryg-i1240056072.html
Kimi Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 będziesz jeszcze 6 - nie wiesz tego na 100% , a może coś się wydarzy i za 14 dni już będziesz "lizuniał tongue4" swoją A4.Nasze szare życie jest czasem bardzo nie przewidywalne - trust me wink4 rano się budzisz i jest coś czego w życiu byś się nie spodziewał good good Ja cię sunę ale pojechałem filozoficznie ale coś w tym jest mysli mysli Pojechałeś jak Erazm z Roterdamu albo Sedes z Bakelitu Co do jednego się zgodzę - nasze życie jest nieprzewidywalne. Z tym, że mnie życie nauczyło, że jest nieprzewidywalne raczej negatywnie, niestety. Może Ty masz inne doświadczenia, jeśli tak - tylko się cieszyć i oby tak dalej. Z drugiej strony, jeśli każdy jest kowalem swojego losu, to ja się kufa na kowala nie nadaję Za co bym się nie wziął - albo spierdolę, albo wyjdzie zupełnie nie tak, jakbym chciał czy się spodziewał. Pomijam rodzinkę, bo tu akurat jakoś tak "na przekór" jest całkiem całkiem
Seba_LDZ Opublikowano 29 Września 2010 Autor Opublikowano 29 Września 2010 hehe widzisz to co najwazniejsze masz ... teraz ja przyjebalem
MarianekZg Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Mariusz :notworthy: :notworthy: szacuken [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 20:58_________________________________________________a co do gały to tez byś zmienial ?? ja zamowilem taka http://allegro.pl/nowa-galka-audi-a3-s-line-skorzany-mieszek-oryg-i1240056072.html SebQ ale ty masz chyba ciemniejszy środek autka niż ta gała - będzie to pasowało :mysli: chyba ze się mylę A propos moja już ledwo co piszczy :kox:
Kimi Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 http://ocarbon.com/content/gallery/audi/b5-001-1024x0683.jpg :slina:
MarianekZg Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 będziesz jeszcze 6 - nie wiesz tego na 100% , a może coś się wydarzy i za 14 dni już będziesz "lizuniał tongue4" swoją A4.Nasze szare życie jest czasem bardzo nie przewidywalne - trust me wink4 rano się budzisz i jest coś czego w życiu byś się nie spodziewał good good Ja cię sunę ale pojechałem filozoficznie ale coś w tym jest mysli mysli Pojechałeś jak Erazm z Roterdamu albo Sedes z Bakelitu Co do jednego się zgodzę - nasze życie jest nieprzewidywalne. Z tym, że mnie życie nauczyło, że jest nieprzewidywalne raczej negatywnie, niestety. Może Ty masz inne doświadczenia, jeśli tak - tylko się cieszyć i oby tak dalej. Z drugiej strony, jeśli każdy jest kowalem swojego losu, to ja się kufa na kowala nie nadaję Za co bym się nie wziął - albo spierdolę, albo wyjdzie zupełnie nie tak, jakbym chciał czy się spodziewał. Pomijam rodzinkę, bo tu akurat jakoś tak "na przekór" jest całkiem całkiem można być kowalem a życie i tak zweryfikuje nasze poczynania - Kimi następna taka rozmowa to tylko przy lub :beer1:
klysek Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 tez bede dociemnial przod na 50% a tyl mam na smole :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 29 Września 2010 Autor Opublikowano 29 Września 2010 Mariusz :notworthy: :notworthy: szacuken [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 20:58_________________________________________________a co do gały to tez byś zmienial ?? ja zamowilem taka http://allegro.pl/nowa-galka-audi-a3-s-line-skorzany-mieszek-oryg-i1240056072.html SebQ ale ty masz chyba ciemniejszy środek autka niż ta gała - będzie to pasowało :mysli: chyba ze się mylę A propos moja już ledwo co piszczy :kox: nie mylisz sie Mario tu mam mala zagwozdke bo moje wnetrze jest granatowe ziemno :/ galy sa szare i musze przelozyc sama gale bez mieszka mieszek zostawic swoj a zmienic galke sama tylko tak bedize pasowac tak mysle :/
Kimi Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Kimi następna taka rozmowa to tylko przy drunk lub beer Tru A teraz właśnie, sorry, ale mam kisiel w majtach: I pupa. Zakochałem się. Ta na górze + ta w stopce = MOJA
Seba_LDZ Opublikowano 29 Września 2010 Autor Opublikowano 29 Września 2010 hmmm tylko kuzwa w czym bo sie chyba zgubilem
klysek Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Kimi następna taka rozmowa to tylko przy drunk lub beer Tru A teraz właśnie, sorry, ale mam kisiel w majtach: I pupa. Zakochałem się. a to jeszcze nie widziales mojej kiery i ramek wyrazanych bardzo progesjonalnie :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 29 Września 2010 Autor Opublikowano 29 Września 2010 aaa no widzisz ladna ale wierz mi ze jak kupisz swoja wszystkie beda ladne ale tylko Twoja piekna
Kimi Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 hmmm tylko kuzwa w czym bo sie chyba zgubilem W tej białej piękności z czarną maską Jak ją skrzyżuję z tą drugą białą pięknością z czarnym dachem i klapą - będzie IDEAŁ
Bartas Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 a cos wiadomo na temat sali na gale ?
MarianekZg Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Seba odnośnie twojej gały to ja mam zagwoztkę a co dopiero ty - :wallbash: współczuję :wallbash: Szkoda ze nie było 6-io biegowych, jak by ci nie leżała to bym ją łykną :evil:
klysek Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Misiek a jak w koncu z twoja sciema ????
Seba_LDZ Opublikowano 29 Września 2010 Autor Opublikowano 29 Września 2010 Seba odnośnie twojej gały to ja mam zagwoztkę a co dopiero ty - :wallbash: współczuję :wallbash: Szkoda ze nie było 6-io biegowych, jak by ci nie leżała to bym ją łykną :evil: ty masz 6 biegowa ?? http://allegro.pl/galka-zmiany-biegow-audi-a3-8p0-s-line-i1253066050.html prosze bardzo
Rekomendowane odpowiedzi