MarianekZg Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Misiek a jak w koncu z twoja sciema ???? no już pisałem Sebie - gdybym miał inne fele to już bym działał - ale po wizualizacji moich aktualnych felg na czarne :sick3: chyba dopiero na wiosnę - przez zimę będę szukał fajnej feli :naughty: do przemalowania na czarno[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 21:24_________________________________________________ Seba ja 6-io ale w tej chwili nie jest to takie pilne - bardziej ściema :naughty:
klysek Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Misiek a jak w koncu z twoja sciema ???? no już pisałem Sebie - gdybym miał inne fele to już bym działał - ale po wizualizacji moich aktualnych felg na czarne :sick3: chyba dopiero na wiosnę - przez zimę będę szukał fajnej feli :naughty: do przemalowania na czarno aha jak bedziesz mial zyczenie to kupisz ok 5 m foli i sami je przeciemnimy ja przod juz sam bede robil juz wiem jak sie do tego zabrac bedfzie
Bartas Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 ja sam w polowce przyciemnialem, a przy policji zrywalem
MarianekZg Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Misiek a jak w koncu z twoja sciema ???? no już pisałem Sebie - gdybym miał inne fele to już bym działał - ale po wizualizacji moich aktualnych felg na czarne :sick3: chyba dopiero na wiosnę - przez zimę będę szukał fajnej feli :naughty: do przemalowania na czarno aha jak bedziesz mial zyczenie to kupisz ok 5 m foli i sami je przeciemnimy ja przod juz sam bede robil juz wiem jak sie do tego zabrac bedfzie będę pamiętał :good: przecież szybki też będę ciemnił A propos czemu przeciążona - przecież nowy serwer - nie ogarnia :mysli: :mysli:
klysek Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Misiek a jak w koncu z twoja sciema ???? no już pisałem Sebie - gdybym miał inne fele to już bym działał - ale po wizualizacji moich aktualnych felg na czarne :sick3: chyba dopiero na wiosnę - przez zimę będę szukał fajnej feli :naughty: do przemalowania na czarno aha jak bedziesz mial zyczenie to kupisz ok 5 m foli i sami je przeciemnimy ja przod juz sam bede robil juz wiem jak sie do tego zabrac bedfzie będę pamiętał :good: przecież szybki też będę ciemnił A propos czemu przeciążona - przecież nowy serwer - nie ogarnia :mysli: :mysli: no widoczenie cora wiecej uzytkownikow [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 21:37_________________________________________________Bart a ty w niedzile pykasz w pile ????? i ty Mario tez ???
Bartas Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 ale na dworzu gdzies ?? bo ja jestem kaszlacy i nie moge sie pozbyc od piatku poprzedniego
klysek Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 ale na dworzu gdzies ?? bo ja jestem kaszlacy i nie moge sie pozbyc od piatku poprzedniego no chyba narazie na powietrzu bo o hale do niedzieli bedzie ciezko :gwizdanie:
Bartas Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 ni kuta. przyjechac moge o 18 ale nie poswiece sie na granie na powietrzu, jeszcze o 18 jak o 18:30 sie ciemno robi
MarianekZg Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Cholerka była mowa o pykaniu na orliku w niedzielę ale jak to wszystko wyjdzie nie wiem :no:
klysek Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 ni kuta. przyjechac moge o 18 ale nie poswiece sie na granie na powietrzu, jeszcze o 18 jak o 18:30 sie ciemno robi ale to ma byc podswietlany orlik
Bartas Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 tia i podgrzewana murawa :gwizdanie:
klysek Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Cholerka była mowa o pykaniu na orliku w niedzielę ale jak to wszystko wyjdzie nie wiem :no: no tak na orliku nic sie nie zmienilo a Madzie bedzie
Seba_LDZ Opublikowano 29 Września 2010 Autor Opublikowano 29 Września 2010 orliki sa oswietlone ale na granie na dworzu to ja psauje zaraz padne pewnie z przeziebieniem :/ ale moge zdjecia porobic melduje ze jest juz statyw i jest juz pilot
klysek Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 ja bede smigal a ty mi cykniesz 1876 fotek i wytapetuje sobie nimi pokoj
MarianekZg Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Tomek Madzi chyba nie będzie :no:
klysek Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Tomek Madzi chyba nie będzie :no: to nie jade :gwizdanie:
Bartas Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 powiedz ze grzyby na orliku rosna :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 w sumie napisz na PW to zobaczysz :wink4:
klysek Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 w sumie napisz na PW to zobaczysz :wink4: ale na prv do kogo do ciebie
Rekomendowane odpowiedzi