Adrenalina Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Prawdopodobnie aktualny Kimi jakaś piłka ma być tak? tylko ze moja kondycja i zdrowie nie za bardzo sie nadaje na piłkę A ja to niby co? David Villa? Przyjedź przyjedź Spadam na kwadrat Do wieczorka. Kolega Seba już zaklepał pozycje na bramce więc co ja miał bym robić chyba że piłke podawać :polew: dostaniesz gwizdek i będziesz biegał między 'piłkarzami'
bartek1605 Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 właśnie dostałem phona, że na niedziele wszystko aktualne i mają być sami amatorzy
chriss Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 gwizdek już mam :polew: :polew:
klysek Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 siema ale mnie duglo nie bylo cale 24 h a tu nachulane 32 str. i wcale nie bylem u tesciow Miskow
MarianekZg Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 siema ale mnie duglo nie bylo cale 24 h a tu nachulane 32 str. i wcale nie bylem u tesciow Miskow mnie też wczoraj nie było - prosiłem o streszczenie ale """k...wa mam wszędzie daleko" Potwierdzam nie było cię u nas :good:
Kimi Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 siema ale mnie duglo nie bylo cale 24 h a tu nachulane 32 str. i wcale nie bylem u tesciow Miskow mnie też wczoraj nie było - prosiłem o streszczenie ale """k...wa mam wszędzie daleko" Potwierdzam nie było cię u nas :good: Już myślałem, że się obraziłeś
klysek Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 siema ale mnie duglo nie bylo cale 24 h a tu nachulane 32 str. i wcale nie bylem u tesciow Miskow mnie też wczoraj nie było - prosiłem o streszczenie ale """k...wa mam wszędzie daleko" Potwierdzam nie było cię u nas :good: a szkoda ;(
MarianekZg Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 siema ale mnie duglo nie bylo cale 24 h a tu nachulane 32 str. i wcale nie bylem u tesciow Miskow mnie też wczoraj nie było - prosiłem o streszczenie ale """k...wa mam wszędzie daleko" Potwierdzam nie było cię u nas :good: Już myślałem, że się obraziłeś niby na co :mysli: [br]Dopisany: 01 Październik 2010, 18:32_________________________________________________ siema ale mnie duglo nie bylo cale 24 h a tu nachulane 32 str. i wcale nie bylem u tesciow Miskow mnie też wczoraj nie było - prosiłem o streszczenie ale """k...wa mam wszędzie daleko" Potwierdzam nie było cię u nas :good: a szkoda ;( SYNU jak będziesz miał przyjść to wezmę ze dwa dni urlopu :polew:
Kimi Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 A, bo jak poprosiłeś o streszczenie i się nie doczekałeś, stwierdziłeś, że nikt nie chce z Tobą gadac i sie rozłączyłeś
MarianekZg Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 A, bo jak poprosiłeś o streszczenie i się nie doczekałeś, stwierdziłeś, że nikt nie chce z Tobą gadac i sie rozłączyłeś chciałem ale nie mogłem wytrzymać i musiałem
klysek Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 siema ale mnie duglo nie bylo cale 24 h a tu nachulane 32 str. i wcale nie bylem u tesciow Miskow mnie też wczoraj nie było - prosiłem o streszczenie ale """k...wa mam wszędzie daleko" Potwierdzam nie było cię u nas :good: Już myślałem, że się obraziłeś niby na co :mysli: [br]Dopisany: 01 Październik 2010, 18:32_________________________________________________ siema ale mnie duglo nie bylo cale 24 h a tu nachulane 32 str. i wcale nie bylem u tesciow Miskow mnie też wczoraj nie było - prosiłem o streszczenie ale """k...wa mam wszędzie daleko" Potwierdzam nie było cię u nas :good: a szkoda ;( SYNU jak będziesz miał przyjść to wezmę ze dwa dni urlopu :polew: ale to pamietaj jak cos to biersz czwartek,piatek i wtedy jeszcze mamy sobote i niedziele
MarianekZg Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 :good: :naughty: :drunk:
kachnazgierz Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Zięciulku kocham Cię za To
bartek1605 Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 no prosze jeszcze troche i weselicho jakie będzie i znowu okazja do
bartek1605 Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 to na kiedy mam rezerować cały tydzień
klysek Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 mysle ze do konca listopada sie wyrobimy :gwizdanie: jeszcze musze pogadac z tesciami Misiami i przyszla malzonka
bartek1605 Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 niech teście zaczną myśleć nad prezentem ślubnym co najmniej B7 :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi