Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Październik 2010, 19:31_________________________________________________halo gdzie sa wszyscy ??

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jestem[br]Dopisany: 05 Październik 2010, 20:34_________________________________________________Zastanawiam się, czy brać na wojewódzkiego keyboard :decayed:

Opublikowano

lol jasne i jakis zespol disco polo :D jak na festynie a moze wogole festyn zrobimy ??

Opublikowano

Podobno Zlota zabierze mnie do Was na spocik:)))))))))

o to znowu cie nakarmie barszczem :polew:[br]Dopisany: 05 Październik 2010, 20:53_________________________________________________

maly Ty robisz ten hotel kolo mojej tyry ?? bo jakas podobna niunia stoi

nic z tych rzeczy :jaaaaa:
Opublikowano

zmieniajcie tytuł wątku na "festyn województwa łódzkiego" :polew:

Opublikowano

no na ta chwile bedzie 12 samochodow :decayed:

Opublikowano

Siemanko :hi: k...wa :wallbash: :wallbash: dopiero mi prąd włączyli. Zero kompa, zero neta :evil: :evil:

Opublikowano

Siemanko :hi: k...wa :wallbash: :wallbash: dopiero mi prąd włączyli. Zero kompa, zero neta :evil: :evil:

przez ten wiatr :kox:[br]Dopisany: 05 Październik 2010, 21:55_________________________________________________dobra panie i panowie :naughty: pora isc lulul wiec do jutra :hi:
Opublikowano

przez ten wiatr :kox:[br]Dopisany: 05 Październik 2010, 21:55_________________________________________________dobra panie i panowie :naughty: pora isc lulul wiec do jutra :hi:

Ja dopiero zajrzałem a ty już lulu :confused4:

Opublikowano

jak lulu ?? o 22ej ??

Opublikowano

jak kury z kurnika :D

Opublikowano

:dance: :dance: :dance: :dance: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:

Opublikowano

widze nadrabiasz wczesniejsze posty :) dzisiaj malutko bylo :)

Opublikowano

no prądu nie było :wallbash: :wallbash: więc troszkę trzeba :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 05 Październik 2010, 22:18_________________________________________________Seba i jak tam twój kolega Bartek - fotograf będzie ???

I może pomocnik do kurczaka z rożna też :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

a jeszcze z nim nie gadalem ;) ale dowiem sie :D [br]Dopisany: 05 Październik 2010, 22:27_________________________________________________koreczki wywalilo czy jakies drzewko padlo na kable ? az tak wieje w lodzi ??

Opublikowano

no troszkę wiało ale w tym poj.....anym Zgierzu często nie ma pałeru :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

mhm :)

Opublikowano

no właśnie, jak będziesz grzeczny :naughty:[br]Dopisany: 05 Październik 2010, 22:35_________________________________________________ludzie !!!!!!!!!!!!!!

co z tą kiełbachą ???

przywozimy? czy jemy tam??[br]Dopisany: 05 Październik 2010, 22:38_________________________________________________

dobranoc :)