klysek Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Dam radę, będę pił z Michałem - szkoda że nie umoczycie "dziubków" - śliwowica :slina: :naughty: kurde moze jednak kogos znajde ale nie zanm jakies zaufanje osoby ktorej dalbym poprowdzic Adunike
MarianekZg Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Swoją drogą mam nadzieję ze jeszcze coś się wyklaruje i będziecie mogli Pyknąć jednego i drugiego i ............
klysek Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Swoją drogą mam nadzieję ze jeszcze coś się wyklaruje i będziecie mogli Pyknąć jednego i drugiego i ............ no kurcze Ewa jutro idze na czipendejlow to ona odpada a kolegi zadnego nie wezme bo pewnie tez gdzies beda lojc
Bartas Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Chcesz to podjade po CIebie a wrocisz z Misiami
klysek Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 nie no pojade swoim musze zaprezentowac samochod
kachnazgierz Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Swoją drogą mam nadzieję ze jeszcze coś się wyklaruje i będziecie mogli Pyknąć jednego i drugiego i ............ no kurcze Ewa jutro idze na czipendejlow to ona odpada a kolegi zadnego nie wezme bo pewnie tez gdzies beda lojc na jakich czipendejlów :?: :?: :?: :?: :?: może się okazać że będzie lepsza impreza niż z niezorganizowanymi klubowiczami A4
klysek Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Swoją drogą mam nadzieję ze jeszcze coś się wyklaruje i będziecie mogli Pyknąć jednego i drugiego i ............ no kurcze Ewa jutro idze na czipendejlow to ona odpada a kolegi zadnego nie wezme bo pewnie tez gdzies beda lojc na jakich czipendejlów :?: :?: :?: :?: :?: może się okazać że będzie lepsza impreza niż z niezorganizowanymi klubowiczami A4 w klubie Antract :gwizdanie: panie maja impreze za darmoszke wejscie,drinki i tancza wydepilowane gory miecha [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 20:43_________________________________________________ jak tam chcesz tak wlasnie chce
kachnazgierz Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 słuchajcie czy mam kupować kiełbaskę - czy każdy kupuje samemu :?: :?: :?: :?: :?: :?:
klysek Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 słuchajcie czy mam kupować kiełbaskę - czy każdy kupuje samemu :?: :?: :?: :?: :?: :?: Kasia szkoa zachodu niech kazdy cos sobie kupi :gwizdanie: albo jak bedzie na manu mozna szybko wleciec i cos kupic :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 najświeższa będzie jutro raniutko :naughty: dodatkowo weźmiemy ze sobą "całą zastawę" grilla też weźmiemy ze sobą :good:[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 20:55_________________________________________________ słuchajcie czy mam kupować kiełbaskę - czy każdy kupuje samemu :?: :?: :?: :?: :?: :?: Kasia szkoa zachodu niech kazdy cos sobie kupi :gwizdanie: albo jak bedzie na manu mozna szybko wleciec i cos kupic :gwizdanie: Tomcio, nie mieszaj już :!: :!: :!: :!:
klysek Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 to jeszcze nie kupiona Bart komputra wez bo trzeba tego mojego czolga podlaczyc ok ??? :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 20:57_________________________________________________ najświeższa będzie jutro raniutko :naughty: dodatkowo weźmiemy ze sobą "całą zastawę" grilla też weźmiemy ze sobą :good:[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 20:55_________________________________________________ słuchajcie czy mam kupować kiełbaskę - czy każdy kupuje samemu :?: :?: :?: :?: :?: :?: Kasia szkoa zachodu niech kazdy cos sobie kupi :gwizdanie: albo jak bedzie na manu mozna szybko wleciec i cos kupic :gwizdanie: Tomcio, nie mieszaj już :!: :!: :!: :!: przepraszam
MarianekZg Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 nie ma za co :polew: faktycznie niech Kasia kupi - podjęła się w sumie kupi na tyle dużo że wystarczy dla wszystkich
klysek Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 nie ma za co :polew: faktycznie niech Kasia kupi - podjęła się w sumie kupi na tyle dużo że wystarczy dla wszystkich dziekujemy :notworthy:
MarianekZg Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 A ha - ty nie przepraszaj tylko kierowcę załatwiaj :naughty:
klysek Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 bedzie gitarra cos wykminie :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 mhm czyli kielbaska bedzie ogolna i skladka tak ? ok w sumie mialem kupic z rana ale ok nie ma problemu ja sie dostosje i oczywiscie bede z piciem to zobaczymy jak bedzie nie mowie nie
MarianekZg Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 tak Seba, my wszystko kupimy, spokojna twoja potargana [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 21:14_________________________________________________GENERALNIE DLA PRZYJEZDNYCH RÓWNIEŻ - piszę jakby ktoś czytał z poza łodzi [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 21:16_________________________________________________tylko grzecznie mi na tym jutrzejszym grilu, żeby nie było ..... http://c.wrzuta.pl/wi13633/b91dc2f800197ca3469f9bcb/0/udana%20impreza http://fajne-zdjecia.pl/impreza-u-kazika
Seba_LDZ Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 aparat bedzie takze moze moze
Rekomendowane odpowiedzi