Kimi Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 No ja jestem na pewno NIE inwigilowany Jak mi przykrooo....
Adrenalina Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 hehehe... nie przejmuj się nie tylko Ty jesteś w takiej sytuacji :gwizdanie: :shocked: to jest nas więcej :shocked: a Stan to myślisz co? :gwizdanie: [br]Dopisany: 22 Październik 2010, 20:48_________________________________________________ No ja jestem na pewno NIE inwigilowany Jak mi przykrooo.... ja Cie inwigiluję ....i wysyłam raporty zleceniodawcy
MarianekZg Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 W takim razie zakładam forum inwigilowanych, prześladowanych, uciśnionych, stłamszonych w skrócie IPUS. Automatycznie mianuje się na Prezesa - Basiu chcesz być moim zastępcą :?:
Kimi Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 hehehe... nie przejmuj się nie tylko Ty jesteś w takiej sytuacji :gwizdanie: :shocked: to jest nas więcej :shocked: a Stan to myślisz co? :gwizdanie: [br]Dopisany: 22 Październik 2010, 20:48_________________________________________________ No ja jestem na pewno NIE inwigilowany Jak mi przykrooo.... ja Cie inwigiluję ....i wysyłam raporty zleceniodawcy Basiu, Basiu.... Możesz mnie inwigilować, kiedy i jak chcesz. Być inwigilowanym przez Ciebie to sama przyjemność
Adrenalina Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 W takim razie zakładam forum inwigilowanych, prześladowanych, uciśnionych, stłamszonych w skrócie IPUS. Automatycznie mianuje się na Prezesa - Basiu chcesz być moim zastępcą :?: yyyyy.... chcesz zaprosić tygrysa do norki surykatek? pisząc Stan, miałam na myśli że ja jego, a nie on mnie :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 :doh1: :doh1: to ja głupi - w takim razie przekaż Stanowi że został wybrany większością głosów na w-ce Prezesa IPUS i ma pełne prawo do wszystkiego :good: :polew: Jako Prezes ustalam co następuje: 1. Wymiana bezapelacyjnie co roku auta na nowe (model do wyboru) + paliwo free. 2. Dochody miesięczne jakie będzie chciał. 3. Na każdy spot może przyjechać z inną panną i nikt ale to nikt nie ma prawa mu złego słowa powiedzieć. Zatwierdzone dwie minuty temu przez radę nadzorczą. :naughty: :naughty:
Adrenalina Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 :doh1: :doh1: to ja głupi - w takim razie przekaż Stanowi że został wybrany większością głosów na w-ce Prezesa IPUS i ma pełne prawo do wszystkiego :good: :polew: Jako Prezes ustalam co następuje: 1. Wymiana bezapelacyjnie co roku auta na nowe (model do wyboru) + paliwo free. 2. Dochody miesięczne jakie będzie chciał. 3. Na każdy spot może przyjechać z inną panną i nikt ale to nikt nie ma prawa mu złego słowa powiedzieć. Zatwierdzone dwie minuty temu przez radę nadzorczą. :naughty: :naughty: naprawdę myślisz ze mu to przekażę ? kisiel z mózgu chcesz mu zrobić? on i tak już skrzywiony pod kątem AUDI :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 nie musisz :gwizdanie: kurier już wyjechał a za nim lawetka z nowym rs4 Avant (tak dla sprawdzenia czy mu pasuje) [br]Dopisany: 22 Październik 2010, 21:18_________________________________________________przekaż tylko że karta z otwartym limitem na paliwko jest w schoweczku :polew:
Adrenalina Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 nie musisz :gwizdanie: kurier już wyjechał a za nim lawetka z nowym rs4 Avant (tak dla sprawdzenia czy mu pasuje) [br]Dopisany: 22 Październik 2010, 21:18_________________________________________________przekaż tylko że karta z otwartym limitem na paliwko jest w schoweczku :polew: czy aby na pewno zamknęli u Was te sklepy z dopalaczami ? :polew:
Kimi Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 czy aby na pewno zamknęli u Was te sklepy z dopalaczmi ? W gazecie pisali, że do szpitala trafiło jeszcze kilku gości, co mieli "stare zapasy". Więc to może od nich...
kachnazgierz Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 U nas w Zgierzu jeszcze jeden otwarty
Adrenalina Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 nie musisz :gwizdanie: kurier już wyjechał a za nim lawetka z nowym rs4 Avant (tak dla sprawdzenia czy mu pasuje) [br]Dopisany: 22 Październik 2010, 21:18_________________________________________________przekaż tylko że karta z otwartym limitem na paliwko jest w schoweczku :polew: yyyyyy, Stan dostał telefon i kazali mu zejść na dól z papierami...... faktycznie masz z tym coś wspólnego?
Kimi Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 U nas w Zgierzu jeszcze jeden otwarty Odważni są. Albo zdesperowani. Zaraz ich ktoś podp....li
MarianekZg Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Jeszcze się zdziwicie jak przejedziemy pod Realem razem ze Stanleyem w nowych furaczach :evil: na pewno nas poznacie E0 IPUS oraz S0 IPUS :naughty: :wink4: [br]Dopisany: 22 Październik 2010, 21:35_________________________________________________ nie musisz :gwizdanie: kurier już wyjechał a za nim lawetka z nowym rs4 Avant (tak dla sprawdzenia czy mu pasuje) [br]Dopisany: 22 Październik 2010, 21:18_________________________________________________przekaż tylko że karta z otwartym limitem na paliwko jest w schoweczku :polew: yyyyyy, Stan dostał telefon i kazali mu zejść na dól z papierami...... faktycznie masz z tym coś wspólnego? Basiu życie jest nie przewidywalne :naughty: :naughty:
Kimi Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Jeszcze się zdziwicie jak przejedziemy pod Realem razem ze Stanleyem w nowych furaczach :evil: na pewno nas poznacie E0 IPUS oraz S0 IPUS :naughty: :wink4: Tak, tak... A potem się obudziłeś... :polew: [br]Dopisany: 22 Październik 2010, 21:36_________________________________________________Chociaż z drugiej strony - biorąc pod uwagę Twoje proroctwa - to może się mylę...
Adrenalina Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 już za niedlugo bede jeździć własnym furaczem
Kimi Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 już za niedlugo bede jeździć własnym furaczem A teraz jeździsz czyim? Aha, Szanownego Małzonka?
Adrenalina Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 już za niedlugo bede jeździć własnym furaczem A teraz jeździsz czyim? Aha, Szanownego Małzonka? wspólnym
MarianekZg Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 już za niedlugo bede jeździć własnym furaczem zapewne czarnym A4 B5 w Avancie po Stanie, bo do niego doleciał już RS :naughty: :naughty:
Kimi Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 już za niedlugo bede jeździć własnym furaczem A teraz jeździsz czyim? Aha, Szanownego Małzonka? wspólnym O, a co zakupowywujesz dla Się?
Rekomendowane odpowiedzi