Kimi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 na 73 bitach pojdzie tylko bedziesz musial malego pacha dograc [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 11:44_________________________________________________koszta sa rozne w zaleznosci od rocznika W WK ? Coś Ty, koszty rejestracji są jednakowe
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 rejestracja 240 ale gorzej z ubezpieczeniem:) pewnie wyniesie mnie z 3 albo lepiej bo ja jeszcze mam wzwyzke za wiek
Seba_LDZ Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 wedlug mnie nie sa rejestracji moze tak ale samego urzedu celnego czyli akcyza nie
Kimi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 rejestracja 240 ale gorzej z ubezpieczeniem:) pewnie wyniesie mnie z 3 albo lepiej bo ja jeszcze mam wzwyzke za wiek Dokładnie 265 Do tego recykling 500. No,a tłumaczenia i akcyza - to już kwestia zmienna
Kimi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Widzę, że wielki ch... będzie z tą ETKĄ na Win7 Kufa, miałem gdzieś płytę z XP i mi wcięło. A tak, to bym miał ETKE u siebie na Ubuntu...
Seba_LDZ Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 Kimi da sie postawic na win 7 ustaw tryb zgodniosci z win xp i odpalaj jako admiistrator a jesli nie zatrybi poszukaj patcha jest na bank i na bank dziala
Kimi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Kimi da sie postawic na win 7ustaw tryb zgodniosci z win xp i odpalaj jako admiistrator A widzisz, cwaniaczku... o tym nie pomyślałem...
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Znaczy ja na innej zasadzie trochę bo ja pow do ilu chce auto i on mi daje auto gotowe do rejestracji ze wszystkimi opłatami bo on przez swoja firme to auto przezuca wiec ja dostaje fakture nie ide do skarboki ani nigdzie indziej tylko do wydzialu komunikacji
Kimi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Znaczy ja na innej zasadzie trochę bo ja pow do ilu chce auto i on mi daje auto gotowe do rejestracji ze wszystkimi opłatami bo on przez swoja firme to auto przezuca wiec ja dostaje fakture nie ide do skarboki ani nigdzie indziej tylko do wydzialu komunikacji A, to tak jak i ja kupowałem dokładnie. No to w WK 265 peeleneów, a po 30 dniach idziesz po twardy dowód i finito
chriss Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Witajcie jestem tutaj nowicjuszem tak samo jak z samochodem kupiłem dopiero w piątek a jeszcze nie miałem okazji jeździć. Jak będzie tylko jakiś spocik postaram się zjawić i bliżej poznać. Pozdrawiam Tomek witam nowego kolege
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 dokładnie tak no ale teraz musze czekac a auto stoi[br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 11:54_________________________________________________witam chriss
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 duzo a4 jest w Łodzi ktorych właściciela sa na forum
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 a nie wiem czy pierwsza nie znam jeszcze towarzystwa:)
chriss Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 trochę jest tylko mało sie ujawnia szczególnie B5
Rekomendowane odpowiedzi