Kimi Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 my tu gadu gadu, a chińczycy się rozmnażają :gwizdanie: wracam do pracy i PKB spada !!! [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 13:15_________________________________________________Samo życie :
Kimi Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 :laghing2: :laghing2: :laghing2::laghing2::laghing2::laghing2::laghing2: [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 13:37_________________________________________________ hehehe ja tak nie mam To znaczy? Brzydkie też Cię nie chcą? [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 13:41_________________________________________________chriss, nie czaj się, widzę Cię
chriss Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 o ty [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 14:00_________________________________________________witam
Kimi Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 o ty He he Nic się nie ukryje... :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Kimi, chriss i 0 Gości przegląda ten wątek. Taki ze mnie "detektyf", jak z koziej d*py trąba
chriss Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 tak też pomyślłem [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 14:09_________________________________________________Seba co ty tam potrzebujesz z tej nieszczęsnej Etki
MarianekZg Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 tak se czy przypadkiem Seba nie zmienił niepotrzebnie tego aku.
kachnazgierz Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Siema Mario już go nie ma pojawił się i zniknął ja też robię spadówę do lekarza z adasiem narka
Seba_LDZ Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 tak se czy przypadkiem Seba nie zmienił niepotrzebnie tego aku. aku juz jest nowy i byl potrzebny alternator jest w porzadku ma ponad 14 v ladowania takze norma aku mial ok 5 lat i byl za maly nie domagal juz po troszku widze roznice ikonki sie szybko zapalaja i gasna tylko ten rozrusznik teraz blokuja sie szczotki takie mam wrazenie juz tak sie zbieralem rok temu z tym bo problem pojawial sie w zime jak temp spadla i dzisiaj dopiero za 3 razem zakrecil takze co sie odwlece to nie uciecze
chriss Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Seba prawdopodobnie tulejki (panewki) ewentualnie jeszcze profilaktycznie szczotki i będzie jak nowy I kaska jeszcze zostanie na parę butli whisky
Seba_LDZ Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 Seba prawdopodobnie tulejki (panewki) ewentualnie jeszcze profilaktycznie szczotki i będzie jak nowy I kaska jeszcze zostanie na parę butli whisky czy ha wiem ile cos takiego ?? widzialem uzywka na allegro 250 pln
chriss Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Seba prawdopodobnie tulejki (panewki) ewentualnie jeszcze profilaktycznie szczotki i będzie jak nowy I kaska jeszcze zostanie na parę butli whisky czy ha wiem ile cos takiego ?? widzialem uzywka na allegro 250 pln wiesz z używka to może być różnie,nie wiadomo na co się trafi-a tak to masz prktycznie nówke
Seba_LDZ Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 no tylko za ile ciekawe ile w warszawie bedzie to kosztowalo
chriss Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Wiesz ja parę lat temu w vectrze naprawiałem rozrusznik,zostawiłem auto na 2-3godz. w łodzi chyba na ul.Praskiej jak chcesz to mogę ci namiar jakiś podesłać zawsze można zadzwonić i sie zorientować. ja byłem zadowolony i nawet jakoś nie drogo było.
Seba_LDZ Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 nie chyba nic mi to nie da ogarne to jakos tu w warszawie
chriss Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 dzwoniłem do tego gościa co ja robiłem powiedział oriętacyjnie 160PLN to była ul.suwalska.
Rekomendowane odpowiedzi