Kimi Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 hehhe juz myslalem ze sie tam ladnie zabiasz z kolezankami ktorych jeszcze nie poznalismy Co Ty się tak napaliłeś na te moje koleżanki? oj tam napaliles odrazu ... pozatym nie tylko ja A kto jeszcze ?
Seba_LDZ Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Opublikowano 15 Listopada 2010 dzentelmeni nie pruja sie na prawo i lewo :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 15:03_________________________________________________no juz juz nie obrazaj sie dziubus
Kimi Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 dzentelmeni nie pruja sie na prawo i lewo :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 15:03_________________________________________________no juz juz nie obrazaj sie dziubus Się nie obrażam wcale :gwizdanie: Ja PRACUJĘ
Gość SpongeBob Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 witam:) juz jutro odbieram swoje autko nareszcie bo dwa miesiace tramwajami to idzie dostac cholery a zeby jeszcze punktualnie przyjezdzaly to pol biedy ale jezdza jak chca
Seba_LDZ Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Opublikowano 15 Listopada 2010 hhehe a ja zakrecam na kwadrat a jutro bede wstawial zdjecia z planu bo mi tu pod robota snieg sypia hehehehe jakies zimowe scenerie beda krecic takze bedziecie na bierzaca
Kimi Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 witam:) juz jutro odbieram swoje autko nareszcie bo dwa miesiace tramwajami to idzie dostac cholery a zeby jeszcze punktualnie przyjezdzaly to pol biedy ale jezdza jak chca No, to widzimy się na następnym spocie chyba, co? hhehe a ja zakrecam na kwadrat a jutro bede wstawial zdjecia z planu bo mi tu pod robota snieg sypia hehehehe jakies zimowe scenerie beda krecic takze bedziecie na bierzaca A jaki film kręcą ? O misiach polarnych ?
MarianekZg Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 witam:) juz jutro odbieram swoje autko nareszcie bo dwa miesiace tramwajami to idzie dostac cholery a zeby jeszcze punktualnie przyjezdzaly to pol biedy ale jezdza jak chca :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: Kimi mówiłem że w najbliższą sobotę lub niedzielę będzie nas więcej no mówiłem [br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 16:37_________________________________________________wiem wiem :gwizdanie: zaraz powiesz że prorok cy cuś
Kimi Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 witam:) juz jutro odbieram swoje autko nareszcie bo dwa miesiace tramwajami to idzie dostac cholery a zeby jeszcze punktualnie przyjezdzaly to pol biedy ale jezdza jak chca :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: Kimi mówiłem że w najbliższą sobotę lub niedzielę będzie nas więcej no mówiłem [br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 16:37_________________________________________________wiem wiem :gwizdanie: zaraz powiesz że prorok cy cuś Nie, nie, ja tylko czekam na obiecane dupeczki, zobaczymy, jak się wywiążesz
MarianekZg Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 do tej pory potwierdziły dwie ale mamy jeszcze cały tydzień :naughty:
Gość SpongeBob Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 ale mozliwa jest niedziela na spot bo w sobote jestem w warszawie i nie moge przyjechac niestety
MarianekZg Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 ale mozliwa jest niedziela na spot bo w sobote jestem w warszawie i nie moge przyjechac niestety Tomek nie stresuj się - monitoruj forum na pewno będzie gitez majonez w najgorszym przypadku zrobimy w sobotę i w niedzielę :decayed: :decayed:
Gość SpongeBob Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 spoko spoko sledze w miare na bierzaco ale jak mam do przeczytania z 5 stron to mi sie nie chce i czytam 2
Kimi Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 spoko spoko sledze w miare na bierzaco ale jak mam do przeczytania z 5 stron to mi sie nie chce i czytam 2 No to nie jesteś na bieżąco do tej pory potwierdziły dwie ale mamy jeszcze cały tydzień :naughty: Jaja sobie ze mnie robisz ? [br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 16:53_________________________________________________ Dobra, godzina 17, staropolskim zwyczajem - zawijam na kwadrat
MarianekZg Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 spoko spoko sledze w miare na bierzaco ale jak mam do przeczytania z 5 stron to mi sie nie chce i czytam 2 No to nie jesteś na bieżąco do tej pory potwierdziły dwie ale mamy jeszcze cały tydzień :naughty: Jaja sobie ze mnie robisz ? [br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 16:53_________________________________________________ Dobra, godzina 17, staropolskim zwyczajem - zawijam na kwadrat :no: mam potwierdzenie od dwóch dupeczek ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kimi Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 spoko spoko sledze w miare na bierzaco ale jak mam do przeczytania z 5 stron to mi sie nie chce i czytam 2 No to nie jesteś na bieżąco do tej pory potwierdziły dwie ale mamy jeszcze cały tydzień :naughty: Jaja sobie ze mnie robisz ? [br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 16:53_________________________________________________ Dobra, godzina 17, staropolskim zwyczajem - zawijam na kwadrat :no: mam potwierdzenie od dwóch dupeczek ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii No ta, "ciiiii", bo akurat Kasia tego nie przeczyta.... :gwizdanie:[br]_________________________________________________ chriss, co wyszło z tym Twoim autem?
chriss Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 chriss, co wyszło z tym Twoim autem? a no nie ciekawie,nowe wydatki czekają [br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 18:45_________________________________________________oberwana tuleja tylnej belki,oberwana tuleja jednego z wahaczy,i coś stuka w maglownicy
Kimi Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 chriss, co wyszło z tym Twoim autem? a no nie ciekawie,nowe wydatki czekają [br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 18:45_________________________________________________oberwana tuleja tylnej belki,oberwana tuleja jednego z wahaczy,i coś stuka w maglownicy Czyli wpierdzieliłeś się tyłem też Lipa. Słuchaj, jadę dzisiaj do tych moich mechaniorów - chcesz, to pogadam. Na pewno nie zedrą z Ciebie.
chriss Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 a jeżeli chodzi o sprawdzenie geometrii to zonk stanęło na próbie odkręceniu końcówek,ale brakło czasu na dalszą walkę
Kimi Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 a jeżeli o sprawdzenie geometrii to zonk stanęło na próbie odkręceniu końcówek,ale brakło czasu na dalszą walkę To mam gadać ?
Rekomendowane odpowiedzi