Gość SpongeBob Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 na przybyszewskiego kolo statoliu w tym polmozbycie jest kolo z ktorym idzie sie dogadac Kluska ma na nazwisko
kachnazgierz Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 pyka ktoś przy poniedziałku
chriss Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 :hi: kiedys na tuszynskiej sie podjezdzalo i pytal czy sie spieczy czy robimy ale zmienil sie diagnosta kuwa nawet mi rule do wydechu przystawial sprawdzil klakson i wysokosc siwatel :blink: :shocked: to były czasy opony sprawdzał czy zostawiają jakiś ślad po sobie Bry Kasia
kachnazgierz Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 hej hej chrisku fajnego spociaka mieliście wczoraj
chriss Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 hej hej chrisku fajnego spociaka mieliście wczoraj Nooooooo sympatycznie było szkoda że wy nie mogliście
Seba_LDZ Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Opublikowano 15 Listopada 2010 a ja pykam przy poniedzialku a dzisiaj grzecznie grzaniec galicyjski
Kimi Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Qfa, miałem w stopce info o ich warsztacie, ale MI WKASOWALI, słyszy Pan, Panie Prezesie ? Strasznie słabo :polew: To powtórzę MIAŁEM W STOPCE INFO O WARSZTACIE, ZNAJOMY ROZKRĘCA SIĘ WŁASNIE NA SWOIM A jest fachowiec pierwsza klasa, 27 lat w zawodzie, z czego 10 w VAG-ach, jakby paru chłopaków od nas zrobiło tam auta i miałby wyrobioną opinię - byłoby nieźle. Ale mi admini skasowali, bo ponoć "niezgodne" z regulaminem... :gwizdanie: [br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 21:30_________________________________________________ hej hej chrisku fajnego spociaka mieliście wczoraj No, no, wino, kobiety i śpiew... [br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 21:36_________________________________________________ :laghing2:[br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 21:38_________________________________________________ a ja pykam przy poniedzialku a dzisiaj grzecznie grzaniec galicyjski No ja dzisiaj też grzecznie, Heinekena z puszeczki sączę... [br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 21:44_________________________________________________ Fajnie pogadać sam ze sobą... :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 a ja pykam przy poniedzialku a dzisiaj grzecznie grzaniec galicyjski Seba umawiałeś się z Kasią my też dzisiaj grzaniec :naughty:
Seba_LDZ Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Opublikowano 15 Listopada 2010 hehehe nie nie nie umawialem tak jakos mi wpadlo
MarianekZg Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 ja dziś tak przemarzłem że szok :buhaha: i teraz trza się rozgrzać :naughty:[br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 22:06_________________________________________________w ciągu dnia było chyba z 15'C więc sam rozumiesz
Kimi Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 ja dziś tak przemarzłem że szok :buhaha: i teraz trza się rozgrzać :naughty: To gdzie Ty byłeś?
MarianekZg Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Kimi :polew: każdy powód jest dobry aby się napić :polew:
Kimi Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Kimi :polew: każdy powód jest dobry aby się napić :polew: Yyyy... no w sumie.... Dobra, to ja... yyyy.... aha, już wiem: piję, bo ma stres na myśl o spocie w weekend z Twoimi koleżankami
Hugo Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 ja dziś tak przemarzłem że szok :buhaha: i teraz trza się rozgrzać :naughty: To gdzie Ty byłeś? Bez gaci śmigał po mieście :polew:
Kimi Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Paaanie Prezesie, jak Pan dzisiaj łaaadnie wygląda.... :gwizdanie: A jakie Pan ma piękne auto..... Nie, żebym coś chciał, nie nie.... :gwizdanie: Szczerośc, sama szczerość przeze mnie przemawia :>
MarianekZg Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 ja dziś tak przemarzłem że szok :buhaha: i teraz trza się rozgrzać :naughty: To gdzie Ty byłeś? Bez gaci śmigał po mieście :polew: gdyby tak było to w TVN-ie miasto Miasto Łódź i Zgierz okrzyknięte by było miastami śmiechu - nie było by osoby która by nie pękał na widok............................................................... :polew: :polew: [br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 22:17_________________________________________________nie śnieżynka tylko Mikołajka. "Miała babcia mikołajka, i trzymała go za ja......" :polew: :polew:
Kimi Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 - idziemy spać :> Ta, jasne... Idziecie , a nie spać
Rekomendowane odpowiedzi