kachnazgierz Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 noooooo, ocieka, wycieka, pręży się wszystko naraz
Kimi Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 noooooo, ocieka, wycieka, pręży się wszystko naraz Nie ma to jak tyłeczek be piątki...
Bartas Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Kimi a jak Ci te tuleje sprawdzili i jakie objawy ? plywa auto na boki ?
Kimi Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Kimi a jak Ci te tuleje sprawdzili i jakie objawy ? plywa auto na boki ? Jeszcze nie sprawdzałem, dopiero dzisiaj jadę do chłopaków. Auto nie pływa, ale napierdziela z tyłu z lewej na dziurach niemiłośiernie Tak myślę, że to albo tuleja belki, albo amor, albo wydech. Okaże się.[br]Dopisany: 17 Listopad 2010, 13:03_________________________________________________ http://motobabes.pl/ [br]Dopisany: 17 Listopad 2010, 13:11_________________________________________________ :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:
Seba_LDZ Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Opublikowano 17 Listopada 2010 no moze ostatnia jest calkiem
Kimi Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 no moze ostatnia jest calkiem NO MOŻE ??? To jest, cytuję: niewiarygodnie obłędna d*pa
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Jestem za zmianą wątku na "spamiki łódzkie"
Kimi Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Jestem za zmianą wątku na "spamiki łódzkie" E tam Przecież o spotach też gadamy
Seba_LDZ Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Opublikowano 17 Listopada 2010 no moze ostatnia jest calkiem NO MOŻE ??? To jest, cytuję: niewiarygodnie obłędna pupa no to jest kwestia gustu
Kimi Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 no moze ostatnia jest calkiem NO MOŻE ??? To jest, cytuję: niewiarygodnie obłędna pupa no to jest kwestia gustu Ok, wiem, de gustibus non est disputandum Dla mnie jest obłędna
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Ja tu już kiedyś wstawiałem Angelikę Jakubowską, która dość długo utrzymywała się na mojej tapecie, jednak gdy pewnego razu potrzebowałem to zdjęcie ściągnąć, to się okazało, że po wpisaniu w Google "Angelika Jakubowska", drugi link podpowiedzi brzmi "Angelika Jakubowska playboy". Wydawało mi się, ze nie wszystko i nie wszyscy są na sprzedaż, no ale cóż... Ma ktoś zdjęcie fajnej UBRANEJ dziewczyny, dobre na tapetę? :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Moja polska Number One: http://c.wrzuta.pl/wi16097/a1b2d356002071a446f039e7/0/anna%20przybylska [br]Dopisany: 17 Listopad 2010, 14:36_________________________________________________ Jeśli w encyklopedii istniałaby definicja "kobiety idealnej" (pod względem urody), to jej zdjęcie mogłoby tam figurować jako ilustracja [br]Dopisany: 17 Listopad 2010, 14:40_________________________________________________ Jakby kto pytał, to było do DeeJay'a - propozycja tapety :gwizdanie:
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 powiem Ci, że Ania naprawdę jest bardzo fajna, ale jest obarczona tym samym, co koleżanka, o której wspomniałem wyżej;p
Kimi Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 powiem Ci, że Ania naprawdę jest bardzo fajna, ale jest obarczona tym samym, co koleżanka, o której wspomniałem wyżej;p Jakoś tak nie ujmuje jej to urody
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 no jakoś nie, ale traci "nieskazitelność" i poczucie własnej wartości w moich oczach
Kimi Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 no jakoś nie, ale traci "nieskazitelność" i poczucie własnej wartości w moich oczach Za to ma inne "wartości" Ale poważnie - szacun. Widać, że jesteś prawdziwy dżentelmen, nie to, co ja
Seba_LDZ Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Opublikowano 17 Listopada 2010 heheeh a mnie tam by nie przeszkadzalo jesli moja kobieta bylaby w playboyu bylbym dumny przewaznie sesje zrobione sa ze smakiem Lubie to!
Kimi Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 heheeh a mnie tam by nie przeszkadzalo jesli moja kobieta bylaby w playboyu bylbym dumny przewaznie sesje zrobione sa ze smakiem Lubie to! No nie wiem, ja jakoś bym nie był zachwycony, jakby ileś tam tysięcy facetów oglądało nagie foty mojej partnerki
kachnazgierz Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 jeżeli chodzi o dżentelmenów to znacie to powiedzenie: "nie ma wagonu do nie odczepienia.... jak będzie dżentelmen to się rozwiedzie"....
Kimi Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 jeżeli chodzi o dżentelmenów to znacie to powiedzenie: "nie ma wagonu do nie odczepienia.... jak będzie dżentelmen to się rozwiedzie".... :laghing2: Nie znałem... :laghing2: Ale muszę zapamiętać
Rekomendowane odpowiedzi