bartek1605 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 pytam czy chciałbyś tarcze ATE :gwizdanie:
Bartas Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 chyba mam klocki tego warte to czegos to chce. podobno na szczescie mam nie chlodzone wiec tansze. nie wiem czy to szczescie czy nie:] ale na tarczy juz mam taki rowek ze pomiedzy juz mi klocek wpadl mow ile i czemu tak drogo
bartek1605 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 jutro ci napisze ile ta przyjemność ja osobiście będe zmieniał na wentyle bo te co mam teraz za bardzo mi się kopcą
Bartas Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 ale dziurkowane czy te takie podwojne ? to nie trzeba zmieniac zaciskow ?
Bartas Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 nudzisz sie w pracy widze :} nie potrzebujesz reklamy dla firmy na pluszakach zrobic
Bartas Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 nie no ja w pluszakarni pracuje i potrzebuje jakis klientow zdobyc co by chcieli na nich reklame zrobic:d
Rekomendowane odpowiedzi