kachnazgierz Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 no heh hej Krakowianko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 ;( Wiedziałem, że mogę na Was liczyć... ;( Wzruszyłem się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 ;( Wiedziałem, że mogę na Was liczyć... ;( Wzruszyłem się... :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 I co się smiejesz... Facet też ma czasem jakieś uczucia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 I co się smiejesz... Facet też ma czasem jakieś uczucia... Po prostu oczyma wyobraźni widziałam twoje "wzruszenie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Kimi ta laska jest wytworem fotoszopa wierz mi bo widzialem sie z nia wczoraj i nie wyglada wcale tak dobrze :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 seba wie, bo sam fotkę obrabiał zresztą to widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 seba wie, bo sam fotkę obrabiał zresztą to widać Seba obrabiał fotkę, a ja ją obrabiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 seba wie, bo sam fotkę obrabiał zresztą to widać Seba obrabiał fotkę, a ja ją obrabiałem nie przypominam sobie zebym Cie wczoraj widzial u mnie w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 seba wie, bo sam fotkę obrabiał zresztą to widać Seba obrabiał fotkę, a ja ją obrabiałem nie przypominam sobie zebym Cie wczoraj widzial u mnie w domu tak? to zdrowo popiliscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Oj tam, oj tam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 :gwizdanie: pozatym ona nadal jest u mnie pod koldra :polew: :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 , umówiłam się z zięciuniem w pubie :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 , umówiłam się z zięciuniem w pubie :decayed: To obejrzymy kogo tam masz za zięciunia [br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 12:30_________________________________________________ :gwizdanie: pozatym ona nadal jest u mnie pod koldra :polew: :> No wiesz co Seba? to skoro ona pod kołdrą to co ty na litość boską przy kompie robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 , umówiłam się z zięciuniem w pubie :decayed: To obejrzymy kogo tam masz za zięciunia [br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 12:30_________________________________________________ :gwizdanie: pozatym ona nadal jest u mnie pod koldra :polew: :> No wiesz co Seba? to skoro ona pod kołdrą to co ty na litość boską przy kompie robisz? no jak to co pracuje nie mozna tak przyzwyczajac ze zawsze ma jak chce i ciagle ... bo potem na glowe wejdzie. ... :polew: :polew: :polew: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Mnie wchodziła wczoraj :gwizdanie: Fajnie było :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 , umówiłam się z zięciuniem w pubie :decayed: To obejrzymy kogo tam masz za zięciunia [br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 12:30_________________________________________________ :gwizdanie: pozatym ona nadal jest u mnie pod koldra :polew: :> No wiesz co Seba? to skoro ona pod kołdrą to co ty na litość boską przy kompie robisz? no jak to co pracuje nie mozna tak przyzwyczajac ze zawsze ma jak chce i ciagle ... bo potem na glowe wejdzie. ... :polew: :polew: :polew: :gwizdanie: Tja.. pracuje......a masz jakieś fajne fotki znowu z tej pracy ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 No i co? Poszedłem tylko na obiad i wszyscy nagle zniknęli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 ja jestem ja zawsze jestem jestem prawie bogiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 ja jestem ja zawsze jestem jestem prawie bogiem Tak tak. "Tylko ja jestem piękny, tylko ja jestem mądry i tylko ja tak uważam" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi