Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ania, dobrze, że nie musieliście wracaj dzisiaj bo dopiero byłaby masakra :evil:

no cetralnie dojechaliśmy do Krakowa i zaczęło sypać :>

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

spoko nic nie czyta w ty związku nie ma inwigilacji :evil:

a na poważnie gdzie jest KIMI????[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 21:20_________________________________________________A no i jak organizujemy ten kulig po lesie???

Opublikowano

no i dotarłem :angry: dobry mam czas co????????

Opublikowano

Aloha !!!

Jak ja się za Wami stęskniłem ;(

Wszyscy dotarli cali i zdrowi do domków ? :decayed:

Opublikowano

oo jest i Kimi :D [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 21:31_________________________________________________ :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

oo jest i Kimi :D [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 21:31_________________________________________________ :hi: :hi: :hi:

No wiesz, w pracy dostałem żółtą kartkę, następna jest już tylko czerwona, więc na razie sobie w pracy odpuszczę :>

Ale spoko, coś wymyślę. Biurko przestawię, żeby nikt monitora nie widział :D

[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 21:38_________________________________________________No to coś ode mnie w ten jakże zaskakujący dla drogowców dzionek:

Miejsce: wiadukt Limanowskiego/Aleksandrowska przy Brukowej, kierunek Aleksandrów Łódzki, godzina 19

29112010.jpg

29112010_001.jpg

:decayed:[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 21:41_________________________________________________Jakość wiem, fiutowa :D

Tak z partyzanta robione, bo omijałem właśnie tego TIR-a, co go widac na górnym zdjęciu na środku, bo się bida rozkraczyła pod górę :D

[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 21:43_________________________________________________

Ale to, co zobaczyłem na Włókniarzy, pomiędzy Limanowskiego a Pojezierską w kierunku na Radogoszcz - rozwaliło mi konstrukcję :no:

Trzy pasy stojących w śniegu TIR-ów i samochody zakopane na trawie, próbujące jakoś z tego wyjechać i je ominąć. No padaka totalna.

Ja tylko współczuję tym drajwerom z tych ciężarówek, bo czeka ich niezła nocka :(

Opublikowano

a ja im nie wspolczuje, mogli by zaczac od wymiany ogumienia, a potem od jezdzenia prawym pasem, to przez nich sa te korki

Wiesz, że 90% z nich powozi firmowymi truckami i mają raczej niewiele do powiedzenia w kwestii ogumienia :(

Szefo każe jechac w trasę - wsiada i jedzie. Co ma zrobić.[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 21:55_________________________________________________

Szanowne Koleżanki i Szanowni Koledzy

W dniu dzisiejszym miałem przyjemność odbyć rozmowę telefoniczną z Panią Dyrektor Domu Małego Dziecka na ulicy Drużynowej 3/5 (Teofilów/Złotno - dla orientacji).

Wygląda na to, że znaleźliśmy docelową placówkę.

Jestem umówiony na spotkanie z Panią Dyrektor w środę po pracy w celu ustalenia szczegółów, ale na chwilę obecną mogę napiać, że w wyżej wymienionej placówce przebywa dziewięcioro dzieci w wieku od 3 do 9 lat.

Na dzień dzisiejszy dzieciaki bardzo chciałyby gry komputerowe. Mają dostęp do dwóch komputerów, natomiast nie bardzo mają w co grać.

Także najprawdopodobniej za zebrane pieniądze zakupimy dla nich jakieś gry, programy multimedialne itepe, może zostanie jeszcze parę groszy, żeby każdemu indywidualnie zakupić jakiegoś małego pluszaka na pamiątkę czy coś.

Więcej szczegółów będę znał w środę, ale wszystko wskazuje na to, że w niedzielę czeka tych z Was, którzy będą chętni, by tam ze mną pojechać, spot w DMD na Drużynowej 3/5

Opublikowano

mam w tyrze po 6 zl breloki misia i renifera takie do kluczy albo do plecaka wielkosc 12 cm

Breloczki do kluczy to może średni pomysł, ale rozejrzyj się tam u siebie, wiesz, jakieś takie małe cosie pluszowe, max. 10 PLN za sztukę, nie? :mysli:

Opublikowano

nie mam szans na takie ceny bo to produkcja polska nie chinska

:confused4:

Kiszka.

No dobra, to faktycznie może te reniferki? :mysli:

Opublikowano

mloda ma takiego przy kluczach :polew:

Dobra, zobaczymy w środę, co tam Pani Dyrektor wymyśli :naughty:

Ale się kobitka ucieszyła, jak zadzwoniłem... :rolleyes:

Opublikowano

W sumie racja.

Dobra, pogadam z nią w środę, będziemy wiedzieć, na czym stoimy.

Ma się zastanowic jeszcze, co im potrzeba, te gry jej tak do głowy przyszły w trakcie rozmowy telefonicznej.

Opublikowano

moze podrzuc temat ze zrobimy po prostu paczki ze slodyczy swiateczne i pojedziemy tam wszyscy, misiek za mikolaja sie przebierze :)

Opublikowano

moze podrzuc temat ze zrobimy po prostu paczki ze slodyczy swiateczne i pojedziemy tam wszyscy, misiek za mikolaja sie przebierze :)

:polew:

Wiesz, ja myślałem jednak o czymś "trwalszym".

No za parę złotych możemy im jakieś tam słodycze kupić, ale ja wiem? :mysli: