Bartas Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 trwalsze,... kup im ps3 ;p albo z opony od stara hustawke
Kimi Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 trwalsze,... kup im ps3 ;p albo z opony od stara hustawke Bez jaj
Bartas Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Kimi bo mi sie przypomnialo strona dla Ciebie http://freem.pl/
Kimi Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Kimi bo mi sie przypomnialo strona dla Ciebie http://freem.pl/ Osz w pupę jeża I to działa?
Bartas Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 znajomi zamowili, jeszcze nie wiem
Kimi Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 znajomi zamowili, jeszcze nie wiem Pewnie w pytę reklam się dostaje, ale może idzie przeżyć Niegłupie w sumie.
chriss Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 widzę ze wszyscy dotarli ale nie ma się co cieszyć jutro podobnie ma być jeszcze gorzej Pietryne odśnieżali na bieżąco chociaż ruchu zero paranoja co za miasto
Kimi Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 widzę ze wszyscy dotarli ale nie ma się co cieszyć jutro podobnie ma być jeszcze gorzej Pietryne odśnieżali na bieżąco chociaż ruchu zero paranoja co za miasto Ano, dokładnie. chriss, jak sytuacja? Odezwał się ktoś?
Bartas Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 jak to powiedzial Mialczynski ...Łódź k****a
chriss Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 gry to mozna im nagrywac na bierzaco Myślę że raczej powinny być oryginalne by problemów nie mieli No i trzeba by było się dowiedzieć przed zakupem co za sprzęt tam mają by lipy nie bylo że coś nie działa moze podrzuc temat ze zrobimy po prostu paczki ze slodyczy swiateczne i pojedziemy tam wszyscy, misiek za mikolaja sie przebierze Jestem za Misiu mikołajem
Kimi Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Też o tym pomyślałem, żeby się dowiedzieć, co oni tam za kompy mają, ale po pańswowej placówce cudów się nie ma co spodziewać raczej
chriss Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 widzę ze wszyscy dotarli ale nie ma się co cieszyć jutro podobnie ma być jeszcze gorzej Pietryne odśnieżali na bieżąco chociaż ruchu zero paranoja co za miasto Ano, dokładnie. chriss, jak sytuacja? Odezwał się ktoś? na razie jeszcze oczekuje [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 22:54_________________________________________________ Też o tym pomyślałem, żeby się dowiedzieć, co oni tam za kompy mają, ale po pańswowej placówce cudów się nie ma co spodziewać raczej no raczej dlatego trzeba sie dowiedzieć
DeeJay_Kill Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 jak Wam furmanki chodzą po tym śniegu? Tylko mi tu się nie chwalić quattro i nie wkurzać osiek Mnie niestety auto niezbyt dobrze się trzyma - poniekąd przez kapcie, poniekąd przez niedociążenie tyłu - Nokiany mam na jednej osi, na drugą chyba też polecą, bo nie mam im co zarzucić.
Seba_LDZ Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Opublikowano 29 Listopada 2010 ja jeszcze nie jezdzilem wiec nie zabiore glosu a mam ultra grip 7+
Kimi Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 U mnie dzisiaj Barumki Polaris 2 dały radę (185-ki, więc spory nacisk punktowy na powierzchnie, no i kierunkowe) Trochę w większych koleinach chodziła Ada bokami, ale generalnie - nie mam powodów do narzekania. Szczególnie jeśli chodzi o hamowanie - praktycznie stawała w miejscu od puknięcia hamulca
chriss Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 ja dzisiaj też nie jeździłem ale w ubiegłym roku bardzo dobrze mi się śmigało po śniegu (2x góry odwiedziłem)żadnych problemów oponki to Fuldy od paru lat polecam
DeeJay_Kill Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Fulda to taka typowa krata. Dobra na śnieg. Niestety te opony są głośne, ale coś za coś. Kimi - 185 a 205 to już spora różnica, także u mnie niestety albo wymiana, albo bardziej asekuracyjna jazda
Kimi Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Fulda to taka typowa krata. Dobra na śnieg. Niestety te opony są głośne, ale coś za coś. Kimi - 185 a 205 to już spora różnica, także u mnie niestety albo wymiana, albo bardziej asekuracyjna jazda Ale zimówki 205 ? A co do Fuldy - nie miałem nigdy, więc się nie wypowiadam. Ale generalnie słyszałem pozytywne opinie.
DeeJay_Kill Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 ta - nokiany 205/55/16. Ciche, dobre na wodę, miękkie w miarę - tylko qrde słaba jazda, bo i słaby bieżnik - koło 5,5 mm mi go zostało;/
Rekomendowane odpowiedzi