chriss Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Fulda to taka typowa krata. Dobra na śnieg. Niestety te opony są głośne, ale coś za coś. Kimi - 185 a 205 to już spora różnica, także u mnie niestety albo wymiana, albo bardziej asekuracyjna jazda Kolego moja Fulda to nie jakaś krata,bo ja mam taka jodełkę kierunkowa i wcale nie jest głośna.
Kimi Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 ta - nokiany 205/55/16. Ciche, dobre na wodę, miękkie w miarę - tylko qrde słaba jazda, bo i słaby bieżnik - koło 5,5 mm mi go zostało;/ To tak, jak u mnie, używki mam, też tak po 5-5.5mm. Ale dały radę dzisiaj, to raczej dadzą radę do wiosny. A opony Nokiana miałem w rowerze górskim Popierdzielałem na nim po Łagiewnikach, zajebiaszcza guma była.
DeeJay_Kill Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 no to zwracam honor, bo ja zwykle Fuldy kojarzyłem właśnie z typowym bieżnikiem na śnieg
Kimi Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Ostrzeżenie zniknęło !!! [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 23:38_________________________________________________Już będe grzeczny, obiecuję...
chriss Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 no to zwracam honor, bo ja zwykle Fuldy kojarzyłem właśnie z typowym bieżnikiem na śnieg jak pamiętam to juz z 15 lat jeżdżę zimą na Fuldach i naprawdę są godne uwagi ostatnio też miałem okazje właśnie na Polaris 2 jeździć w służbówce ubiegłej zimy i też się super spisywały o Nokianach też słyszałem dobre opinie [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 23:48_________________________________________________Dobre opony zima to podstawa
DeeJay_Kill Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Dawno nikt nie wstawiał tu fotek fajnych dziewczyn;p [img'>http://wallpaper.celebritypc.com/catherine_zeta_jones/catherine_zeta_jones_17-1024.jpg[/img] [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 23:50_________________________________________________Kolejna http://www.exposay.com/celebrity-photos/sandra-bullock-2004-vanity-fair-oscar-party-1JxQG5.jpg[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 23:56_________________________________________________qrde...już sobie pomyślałem, żeby Sandrę Bullock zarzucić na tapetę...a ta qrde też ma jakąś fotkę w playboyu...masakra - będę musiał się cieszyć widokiem loga "windows xp" na uczelni..
chriss Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Pamiętam jak kiedyś w połowie lat 90 kolega przywiózł mi z zagranicy zimówki z kolcami (jeszcze można było wtedy legalnie u nas jeździć) to była jazda bez trzymanki aż iskry szły podczas ruszania i nie ważne czy to był śnieg czy lud na ulicach ale to już historia
Kimi Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Sandrunia daje radę Lubię ją. Jedna z moich ulubionych aktorek. No a Zeta Jones... A ja mam teraz taką tapetkę (kompatybilną z avatarkiem ) : Dobra, nie no, ja chciałem iść spać, a DeeJay rozkręca temat o dupeczkach
Seba_LDZ Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Opublikowano 29 Listopada 2010 hehe pieknie juz po 00 dupeczki wchodza
Kimi Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Kimi :bicz3: Ale to DeeJay zaczął ;( hehe pieknie juz po 00 dupeczki wchodza Noo, kurna, jak o oponach było, to siedział cicho, a jeden post ze słowem-kluczem - i już Seba jest
chriss Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 jak było o wazelinie to też był,temat dupeczek i nagle jest :bicz3:
Kimi Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 jak było o wazelinie to też był,temat dupeczek i nagle jest :bicz3: No ja o wazelinie NIC NIE WIEM :polew: :polew:
chriss Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 jak było o wazelinie to też był,temat dupeczek i nagle jest :bicz3: No ja o wazelinie NIC NIE WIEM :polew: :polew: Było było ktoś tam Sebie proponował wazelinkę a jak szliśmy na dupeczki w Sobotę to go nie było
DeeJay_Kill Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 to jak znam życie, zaraz będziecie Pykać - ja niestety nie mam co, to sobie chociaż przyrymowałem na dobranoc;] By tradycja nie zginęła, Piszę kilka słów w temacie. Zima w pełni, śniegu kupę, Nosić trzeba ciepłe gacie. Wachę dobrą lać do wozu, Dbać o "buty", aku, świeczki, Żeby w drodze do kołchozu, Nie było niespodzianeczki Dobrej nocy tu obecnym Oraz śpiącym dawno grzecznie Także snów życzę różowych, Aby spało się bajecznie Cieszmy się, póki możemy, Narzekać będziemy potem Świat pryśnięty "białą farbą" Lepszy jest, nieżeli błotem
Kimi Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 [br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 00:28_________________________________________________ Ja nie pykam na razie. Po sobocie mam, powiedzmy, że wprowadzone limity spożycia tygodniowego
chriss Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 o f*ck DJ może trzeba by ci odpowiedni dział do takiej poezji stworzyć co byś się nie marnował
Kimi Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Dobra, Panowie, bo jutro trzeba trochę wcześniej wstać, żeby dotrzeć do roboty Dobranoc
chriss Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Kimi[br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 00:35_________________________________________________Ja też się już zawijam
Seba_LDZ Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Opublikowano 30 Listopada 2010 heheh no nie powiem Bartek znowu pojechal rymem ta ja to jestem wiesz przyczajony tygrys ukryty smok albo przyczajony smok wazelina byla teraz dupeczki o wwwaaaaaaaaaaaa jestem [br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 00:48_________________________________________________a tak powaznie to pracuje jeszcze a chetnie bym poszedl [br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 00:48_________________________________________________no to PSTRYK skoro nikogo nie ma nie bede tu tak sam siedzial [br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 00:54_________________________________________________PSTRYK [br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 06:04_________________________________________________no nic to bujam na metro
Rekomendowane odpowiedzi