bartek1605 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 też się zdziwiłem ale gucio wie co oni na te drogi sypią
Kimi Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Aloha ewryciało Smoczyca, co Ty tak sama do lustra pijesz to wino?
zlota1977 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Aloha ewryciało Smoczyca, co Ty tak sama do lustra pijesz to wino? zawsze lubiałam pić z inteligentnym człowiekiem :gwizdanie: przy okazji można pogadać nie ważne z kim, ważne ile...
Kimi Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 zawsze lubiałam pić z inteligentnym człowiekiem gwizdanie He he, mistrzyni ciętej riposty [br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 19:57_________________________________________________ Idę też trochę rozruszać Adriannę Pokręcę się po mieście, może coś fajnego przyuważę.. Na razie
kachnazgierz Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 kimi ale ci się chce, daj spokój ;(
bartek1605 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 też bym poszedł polatać ale widze że z drugiego kapcia też mi schodzi wiatr
Bartas Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 a ja codziennie musze mloda wozic, bo pierdzika z garazu nie chce wyciagac. gdzie sens gdzie logika
bartek1605 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 ale jest a kapci i tak nie zmieniła
Bartas Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 zmienione ma na te stare, ale zamowilismy nowe, tylko ze jak ja tone w zaspach to co ona ;p
chriss Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Prawdopodobnie ruszyła akcja odblokowania łodzi.Przed chwilą widziałem na Kopcińskiego policja na bombach a za nią chyba z 8 piaskarek z opuszczonymi pługami jadącymi całą szerokością ulicy (3 pasy) za nimi też policja a potem korek aut spokojnie podążającymi po czarnym asfalcie Wreszcie się obudzili :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 kimi ale ci się chce, daj spokój ;( Ale ja lubię jeździć... Ale normalnie Włókniarzy, Pojezierska, Julianowska - jak po wojnie. Wszędzie zmrożone płaty lodu, jedzie się jak po dziurach, hałdy sniegu, jakieś kurna zakopane auta po bokach, na Julianowskiej złamany autobus, a zaraz za skrętem z Włókniarzy w Pojezierską, przy Grunwaldzkiej - zdechły pług Tylko po Aleksandrowskiej dało się smignąć stóweczką z grosikiem [br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 22:27_________________________________________________ Prawdopodobnie ruszyła akcja odblokowania łodzi.Przed chwilą widziałem na Kopcińskiego policja na bombach a za nią chyba z 8 piaskarek z opuszczonymi pługami jadącymi całą szerokością ulicy (3 pasy) za nimi też policja a potem korek aut spokojnie podążającymi po czarnym asfalcie Wreszcie się obudzili :gwizdanie: Wow, to musiało wyglądać - pługi z eskortą dyskoteki, no, no...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2010 potrzebuje kupic odtwarzacz mp3 ma ktos jakies odjscie do jakichs spoko w spoko cenie ??
Seba_LDZ Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2010 ja kupilem ostatnio wd 1TB hmm ale ile zaplacilem to nie pamietam cos pod 400 zl
Kimi Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 A ja zawijam do wyra, Dobranoc wszystkim
chriss Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 ja chce jakis tani dysk zew 2,5 Ja też 160-250 GB wystarczy
zlota1977 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 nie spać!!!!!!!!!!!! i światła mi nie gasić bo do domu nie trafie :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2010 heeh przepraszam bylo mowic ze jeszcze nei wrocilas btw o 3 prawie ??? w srodku tygodnia prawie ??? PSTRYK
Rekomendowane odpowiedzi