Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wpadłbym na ich pomysły :decayed:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

heheh no fakt niektore sa naprawde dobre :P[br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 01:09_________________________________________________PYK

Opublikowano

PYK, właśnie oglądałem Dirty Sanchez - są pojechani faktycznie :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ciekawe co oni jarają :D

Opublikowano

hehe

ja sie chyba z-PYK-alem zasnalem na chwile normalnie :D

Opublikowano

hehe

ja sie chyba z-PYK-alem zasnalem na chwile normalnie :D

w sumie ja jeszcze nie zasypiam, ale chyba zaraz będę zawijał w kokon PYK-nę jeszcze ze dwa i lulu[br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 01:35_________________________________________________ale puki co :naughty:PYK :naughty:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 01:39_________________________________________________ :wallbash: czy mi się wydaje czy znowu zaczynam gadać do siebie :wallbash:

no to co - Mariusz PYK-niesz ????[br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 01:46_________________________________________________Misiek :friends: z tobą zawsze :wink4:

PYK :wink4: :wink4:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 01:50_________________________________________________Mariusz po ostatnim PYK-u i ja spadam :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 01:59_________________________________________________ok. Ja też po ostatnim i do wyrka.

PYK byku :wink4:. Dzięki za towarzystwo - było mi bardzo miło, fajnie, że możemy pyknąć chociaż w weekend tak od serca jak prawdziwe chłopy :cool1: :cool1: [br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 02:07_________________________________________________Seba jeśli wpadłbyś na chwilkę to My :wink4: już spadamy, do dzisiaj :good: :good:

PSTRYK

Opublikowano

:bry:

Nie spać....zwiedzać :> Ja właśnie wstałem , rzut okiem na forum , na 8 lecę na trening , a zaraz po nim na egzamin , wykazać się z Międzynarodowej Ochrony Praw Człowieka :kox:

Opublikowano

Cześć :hi:

Ale pogoda dzisiaj :rolleyes:

Opublikowano

:hi:

:sick3: :sick3: :sick3:

Oho, impreza się udała widzę :tongue4:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

:siema:

Opublikowano

cos mi sie wczoraj oczko przykleilo ;)

czas na sniadanko :P

Opublikowano

Smacznego Panowie :rolleyes:

A ja idę sobie kawkę sypnąć

Opublikowano

a ja w wyrze jeszcze leze :tongue4:

Opublikowano

a ja w wyrze jeszcze leze :tongue4:

proszę :good: taki to pożyje :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 10:33_________________________________________________Jeszcze spytam tak delikatnie - spocimy dziś prawda :mysli: :?: :?:

Opublikowano

chlopcy dzisiaj cos kminimy czy odpuszczamy :mysli:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 10:34_________________________________________________no wlasnie z ust m i to wyjales :naughty:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 10:34_________________________________________________ja tam jestem chetny :good:

Opublikowano

chlopcy dzisiaj cos kminimy czy odpuszczamy :mysli:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 10:34_________________________________________________no wlasnie zust m i to wyjales :naughty:

:shocked:

Najpierw piszesz, że leżysz w jeszcze w łóżku, a potem, że Mario wyjął Ci to z ust :shocked:

Proszę, napiszcie, że NIE jesteście w tym samym pokoju w tej chwili :no:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 10:36_________________________________________________

:nabijasie: