Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki / Zlociki Opolskie ->ZAPRASZAMY !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ja piszę się na kieruneczki komplecik białe za 5zł :)

Opublikowano

To ja piszę się na kieruneczki komplecik białe za 5zł :)

5zł za sztukę :wink4:

Opublikowano

i ja poproszę dwa

Opublikowano
  • Autor

Dobra, to po weekendzie będę je miał u siebie :)[br]Dopisany: 08 Lipiec 2011, 22:41_________________________________________________Paput dla Ciebie białe zwykłe czy dymione?

Opublikowano

białe to od skody tak?

Opublikowano
  • Autor

No różnicy nie ma czy skoda czy audi, w hurtowni oferują te same do jednego i drugiego. Białe, dymione, pomarańczowe i cleary chyba nawet.

Więc tak. Można powiedzieć że od Skody :tongue4:

Opublikowano

No różnicy nie ma czy skoda czy audi, w hurtowni oferują te same do jednego i drugiego. Białe, dymione, pomarańczowe i cleary chyba nawet.

Więc tak. Można powiedzieć że od Skody :tongue4:

Spoko, na forum się przyjęło, że te płaskie są od skody bo skoda wypuszczała białe i dymione a audi pomarańczowe :)

Opublikowano

Paweł to zrobiłeś niezły interes :naughty:

ja nie wiem które mam wziąć :gwizdanie:

Opublikowano

[quote name=Sebek (-_-) ]

Paweł to zrobiłeś niezły interes :naughty:

ja nie wiem które mam wziąć :gwizdanie:

Za taką kasę to można wziąć dwa zestawy i montować w zależności od humoru :wink4:

Ja za moje białe dałem ~30zł, więc 10zł za komplet to dla mnie jak za darmo.

Opublikowano

No no chodziło mi o komplecik za 10zł xD pomyłka :embarrassed:

Opublikowano
  • Autor

Kierunki w drodze, ekipa z Opola dostanie "towar" przy okazji spocika pod meblowym. Armi my się widzimy na wojewódzkim :cool1:

Opublikowano

Kierunki w drodze, ekipa z Opola dostanie "towar" przy okazji spocika pod meblowym. Armi my się widzimy na wojewódzkim :cool1:

dla mnie też masz?
Opublikowano
  • Autor

A chciałeś w końcu białe czy dymione? :P bo nie napisałeś. Jak mi teraz napiszesz to będą jutro najpóźniej pojutrze. Ale i tak widzimy się w niedzielę więc nie robi Ci chyba różnicy? :decayed:

Opublikowano

A chciałeś w końcu białe czy dymione? :P bo nie napisałeś. Jak mi teraz napiszesz to będą jutro najpóźniej pojutrze. Ale i tak widzimy się w niedzielę więc nie robi Ci chyba różnicy? :decayed:

białe białe, tylko mnie w niedzielę nie będzie, wpadnę kiedyś do was do Opola :naughty:
Opublikowano
  • Autor

Oo no to się cieszę :D Dawno nie widziałem Twojej kozy, a chyba dużo się zmieniło z tego co słyszałem :gwizdanie: W razie czego obserwuj ten Topic bo jak działamy jakiegoś spota to piszemy tu. Chyba, że będziesz miał okazję przyjechać to pisz PW to postaram się zwołać chłopaków :cool1:

Opublikowano

Oo no to się cieszę :D Dawno nie widziałem Twojej kozy, a chyba dużo się zmieniło z tego co słyszałem :gwizdanie: W razie czego obserwuj ten Topic bo jak działamy jakiegoś spota to piszemy tu. Chyba, że będziesz miał okazję przyjechać to pisz PW to postaram się zwołać chłopaków :cool1:

ok, może wpadniemy większą ekipą, a te kieruneczki weź dla mnie niech leżą narazie na 100% je wezmę[br]Dopisany: 12 Lipiec 2011, 22:10_________________________________________________co do auto to wszystko jest w moim wątku dzisiaj dodałem fotki
Opublikowano
  • Autor

Luzik. Będą czekały na nowego właściciela :P[br]Dopisany: 12 Lipiec 2011, 22:11_________________________________________________Kieruneczki w pełnej okazałości :P

209576276d3e54dam.jpg

Opublikowano

Ładne te czarne :slina:

białe też są niczego sobie ale mi już się znudziły :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Przyznam szczerze że te czarne ładne :) Też mi się podobają.

Opublikowano

No ładne na jasny aucie ładnie by się prezentowały :kox: