Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BLB] Lakier czarna perła-Bixy,LedyA6C6,FK..

Na jaki kolor pomalować 17" fele?(zimówki) 307 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jaki kolor pomalować 17" fele?(zimówki)

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ładnie siadła :thumbup1:

Opublikowano

No wydaje się równiutko! :good:

Opublikowano

Widać że nie kupił byle co, od byle kogo :decayed::grin:

---------- Post dopisany at 20:13 ---------- Poprzedni post napisany at 20:13 ----------

Ładnie siedzi, tylko z tyłu dystansu brakuje :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
Widać że nie kupił byle co, od byle kogo :decayed::grin:

---------- Post dopisany at 20:13 ---------- Poprzedni post napisany at 20:13 ----------

Ładnie siedzi, tylko z tyłu dystansu brakuje :wink:

Dystanse pilnie poszukiwane,dzięki za opinię.Teraz chyba czas zabrać się za heble.:wink:

---------- Post dopisany 02-05-2012 at 14:45 ---------- Poprzedni post napisany 23-04-2012 at 22:22 ----------

Panowie,mam pytanko odnośnie dystsnsów,posiadam felgi 17" ET 40 215/45 dodam,że te koła będą na zimówki,więc rozmiar opon się chyba zmieni na 205/50.Jaki dystans polecacie i ktoś może posiada na zbyciu? :whistling:

---------- Post dopisany at 14:45 ---------- Poprzedni post napisany at 14:45 ----------

Panowie,mam pytanko odnośnie dystsnsów,posiadam felgi 17" ET 40 215/45 dodam,że te koła będą na zimówki,więc rozmiar opon się chyba zmieni na 205/50.Jaki dystans polecacie i ktoś może posiada na zbyciu? :whistling:

Opublikowano

ja mam zime 205/50/17 naciągniętą na 8 cali z oryginalnym ET35 do tego dystans 12mm i nic nie tarło --- przy Eibachu -30mm

Ja mam dystane na sprzedaż... - 17mm na stronę - - - - są to dystanse aluminiowe przykręcane do felgi z odpowiednim centrowaniem oczywiście... i kompletem śrub (przykrecenie dystansu i przykrecenie felgi do dystansu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Daniel "poka" fele:wink:.

Opublikowano
  • Autor

:hi: kilka fotek dla odświeżenia tematu...

srodek100.jpg

fis100.jpg

rns100.jpg

Zawitały też 19" teraz przy glebie o wiele lepiej wyglądają :kox:

19ki.jpg

Opublikowano

Siedzi idealnie :wink:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Daniel parują ci te tylne ledy :eusathink: autko siedzi :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

Teraz latem nie,miałem mały problem wiosną,ściągnąłem te przezroczyste zaślepki od wentylacji i przestały zobaczymy jesień i zima.

Musiałem przystopować z modami urodził się nam bobas i kasa potrzebna na pieluchy :kwasny: ale celuje w psa albo kota żeby mieć pretekst do wymiany przedniego zderzaka na S-linowy i pakiet zewnętrzny byłby gotowy.:wink:

Opublikowano

Teraz latem nie,miałem mały problem wiosną,ściągnąłem te przezroczyste zaślepki od wentylacji i przestały zobaczymy jesień i zima.

Musiałem przystopować z modami urodził się nam bobas i kasa potrzebna na pieluchy :kwasny: ale celuje w psa albo kota żeby mieć pretekst do wymiany przedniego zderzaka na S-linowy i pakiet zewnętrzny byłby gotowy.:wink:

To gratulacje bobasa :wink4: juz sie zastanawiałem co tu tak cicho u ciebie :wink:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

To gratulacje bobasa :wink4: juz sie zastanawiałem co tu tak cicho u ciebie :wink:

:banan: uroczy chłopak :grin:

---------- Post dopisany 20-09-2012 at 18:37 ---------- Poprzedni post napisany 24-08-2012 at 22:38 ----------

:hi: Witam zapalonych rezaczy :decayed:

Wreszcie nowy mały modzik,wymiana tunelu środkowego na ten bez uchwytu na telekom.Wielkie dzięki Bart-S :decayed:

100_3696_1.jpg

100_3697_2.jpg

Opublikowano

dużo roboty z wymianą tunelu? też bym to u siebie zrobił ;/

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Bardzo mało,dwie godzinki roboty,tylko trzeba wycinać otwory na podłokietnik.:kwasny:

---------- Post dopisany 13-10-2012 at 12:27 ---------- Poprzedni post napisany 20-09-2012 at 21:41 ----------

Andrzej najlepsza jest chyba historiia mojej popielniczki i ramki :decayed:

Opublikowano
Bardzo mało,dwie godzinki roboty,tylko trzeba wycinać otwory na podłokietnik.:kwasny:

---------- Post dopisany 13-10-2012 at 12:27 ---------- Poprzedni post napisany 20-09-2012 at 21:41 ----------

Jednak świat jest mały moje graty z auta :shock3: u ciebie w autku :grin::facepalm: Daj cynk jak pojedziesz do Bartule :wink: i zrób w koncu grzanie d*p bo hemoroidów dostaniesz :polew::polew::decayed:

Opublikowano
  • Autor

Jednak świat jest mały moje graty z auta :shock3: u ciebie w autku :grin::facepalm: Daj cynk jak pojedziesz do Bartule :wink: i zrób w koncu grzanie d*p bo hemoroidów dostaniesz :polew::polew::decayed:

To mi nie straszne :grin: za to solar dach i ledziki bardzo ci się podobały :naughty:

Opublikowano

To mi nie straszne :grin: za to solar dach i ledziki bardzo ci się podobały :naughty:

ledy są piękne :slina:

Opublikowano
  • Autor

ledy są piękne :slina:

A ja wiem po co Ty mnie na ten Śląsk zapraszasz :decayed: Ty mnie upijesz a koledzy wykręcą mi lampiony :grin: