Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BLB] Lakier czarna perła-Bixy,LedyA6C6,FK..

Na jaki kolor pomalować 17" fele?(zimówki) 307 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jaki kolor pomalować 17" fele?(zimówki)

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdzieś już było to omawiane, niestety zawsze trzeba korzystać z joy'a

Opublikowano
http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-skladanie-lusterek-automatycznie-zamknieciu-samochodu-162853/ :cool: Jak odpowiada Ci takie rozwiązanie to działaj. :wink4: Myślę, że wystarczające jest składanie tak jak jest to w ORI czyli z joya. :hi:
Opublikowano

ale wyrezana fura :shock3::shock3:

Opublikowano
Widze ze zrobiles duzo mod'ow wiec moze orientujesz sie czy jest szansa zrobic w A4 ktora ma składane lusterka pokretlem skladanie ich za pomoca kluczyka (przy zamykaniu samochodu ) lub zeby skladaly sie po wylaczeniu silnika??

Fabrycznie nie ma takiej możliwości - tylko przy użyciu dodatkowego modułu podłączonego do ori instalacji.

Opublikowano
  • Autor

:hi:Podziękował za opinię :wink: jeszcze dużo jest do zrobienia :naughty:

• 1 rok później...
Opublikowano

Dużo roboty jest z oświetleniem drzwi?

Zauważyłem u siebie tylko odblaski w drzwiach.

Kable trzeba pociągnąć czy co ?

Sorki, że tak tępo pytam, ale nie znam się za bardzo.

Opublikowano
  • Autor

Musisz mieć wiązki kabli z lampkami i kostkami szukaj na forum czasami ktoś ma na sprzedaż,ściągasz tapicerkę wycinasz otwory na dole bo nie masz jest tylko zaznaczenie gdzie ciąć,prowadzisz kabelki podłączasz i po robocie.Godzinka roboty :) a najpierw sprawdź czy Twój moduł komfortu ogarnie oświetlenie.

Opublikowano

Musisz mieć wiązki kabli z lampkami i kostkami szukaj na forum czasami ktoś ma na sprzedaż,ściągasz tapicerkę wycinasz otwory na dole bo nie masz jest tylko zaznaczenie gdzie ciąć,prowadzisz kabelki podłączasz i po robocie.Godzinka roboty :) a najpierw sprawdź czy Twój moduł komfortu ogarnie oświetlenie.

Dzięki,

Najpierw muszę ogarnąć co to moduł komfortu, gdzie to jest jak to się je :mellow: . Dopiero startuję z wiedzą :unknown:

Opublikowano
  • Autor

Moduł komfortu masz pod siedzeniem kierowcy sprawdzisz czy ogarnia oświetlenie podłączając pod kabel diagnostyki na spotach Twojej okolicy chłopaki Ci to ogarną :)

Z Głogowa jesteś?

Często tam bywam :)

Jak byś miał kabelki i lampki to bym Ci zrobił na spocie w Głogowie po sprawdzeniu modułu.

Opublikowano

Śląskie, Dąbrowa .

Masz rację popytam. Chce wiedziećco z czym się je :kox:

Opublikowano
  • Autor

Śląskie, Dąbrowa .

Masz rację popytam. Chce wiedziećco z czym się je :kox:

To zmień lokalizacja w profilu z DG na SG :kox:

Ot mała pomyłka pewnie co :grin:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo ładna wczoraj zobaczyłem zdjęcia ze spotu w Poznaniu i z chęcią zobaczę na żywo następnym razem :thumbup1:

• 8 miesięcy temu...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Na razie czekam aż sprzedam swoje stołki i wlatuje Recaro

Auto idzie na sprzedaż więc jak ktoś jest zainteresowany to mogę zdemontować tylne ledy i oferty kierować na PW.

Opublikowano

koncowki ultera przyspawane czy na obejme??

Opublikowano

jak wygląda sprawa z bixami, chciałbym dołożyć do swojego s-lina, jak wsadze taką lampe, i narazie będzie bez samopoziomowania to będzie mi wywalało błędy na kompie? i czy trzeba coś przestawiać w oprogramowaniu?

Opublikowano

Jak nie wprowadzisz kodowania to nie będzie błędu od poziomowania. Jeździłem trochę bez samopoziomu, tylko pojechałem na stację i ustawiłem jak z tyłu siedziała żona z córką :)

Opublikowano

Jak nie wprowadzisz kodowania to nie będzie błędu od poziomowania. Jeździłem trochę bez samopoziomu, tylko pojechałem na stację i ustawiłem jak z tyłu siedziała żona z córką :)

a co do kostek przy lampie to trzeba delikatnie przerobić bo nie ma kabla od DRL w mojej? mówisz że można śmiało zakładać ori bixenon i obędzie się bez kontrolek na desce?

Opublikowano

Odpowiedziałem Tobie w B7CREW, by nie robić tutaj bałaganu u kolegi.