sebaa4 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Opublikowano 27 Grudnia 2007 JAK ODPALAM AUTO TO DZIWNIE ZACHOWOJE SIE ROZRUSZNIK SZARPIE MOTOREM ROZRUSZNIK BYL U MECHANIKA I JEST WPORZADKU MOZE BYC TO WINA KOLA DWU MASOWEGO TAK MI POWIEDZIAL MECHANIK Nie pisz z Caps Lock'iem. [cayenne]
Gość bibon Opublikowano 27 Grudnia 2007 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Z tego co wiem to u Ciebie nie ma dwumasa.Jeżeli się mylę to niech ktoś mnie poprawi.Sprawdz świece i podepnij pod Vaga.
sebaa4 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2007 SWIECE OK VAG NIC NIEPOKAZUJE TO JEST DZIWNY PRZYPADEK JAK KRECI ROZRUSZNIK TO NIEKIEDY ODPALI NA 3 CYLINDRYSZARPIE MOTOREM
Gość bibon Opublikowano 27 Grudnia 2007 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Wyłącz capsa.Może być zapowietrzony.
lexpar Opublikowano 27 Grudnia 2007 Opublikowano 27 Grudnia 2007 sebaa4 Ja wiem, że masz problem, ale czy aż trzeba krzyczeć. Ty cały czas krzyczysz na forum.
Musashi Opublikowano 28 Grudnia 2007 Opublikowano 28 Grudnia 2007 co to znaczy ze szarpie w ktorym momencie? w trakcie uruchamiania (krecenia rozrusznikiem) czy jak juz zaskoczy? moze zle ustawiony wtrysk? (zbyt wczesny). jak oceniales stan swiec?
mcm Opublikowano 28 Grudnia 2007 Opublikowano 28 Grudnia 2007 sprawdz kąt wtrysku i wyreguluj w razie potrzeby
bratpit Opublikowano 28 Grudnia 2007 Opublikowano 28 Grudnia 2007 najpiewr napisz na jakiej ropce i z jakiej stacji tankujesz??
baskecior Opublikowano 28 Grudnia 2007 Opublikowano 28 Grudnia 2007 JAK ODPALAM AUTO TO DZIWNIE ZACHOWOJE SIE ROZRUSZNIK SZARPIE MOTOREM ROZRUSZNIK BYL U MECHANIKA I JEST WPORZADKU MOZE BYC TO WINA KOLA DWU MASOWEGO TAK MI POWIEDZIAL MECHANIK Nie pisz z Caps Lock'iem. [cayenne] W 10 przykazaniach są opisane warunki poprawnego działania klekota. W twoim przypadku - kat wtrysku do ustawienia.
Rekomendowane odpowiedzi