michal_g84 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zwracam się z prośbą do użytkowników A4 z silnikiem benzynowym 2.4 V6 o udostępnienie logu dynamicznego grupy 003 ponieważ nie mam pojęcia w jakich wartościach powinna oscylować dawka powietrza
michal_g84 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zrobiłem grupę 2 ale tam też są wartości z przepływki (wiem że niedomaga ale jakie wartości powinna osiągać??) Log (0 - 002)
adamq Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Nie ma label'a dla tego sterownika? Wrzuć autoscana na forum.
michal_g84 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Nie ma label'a dla tego sterownika? Wrzuć autoscana na forum. Można trochę jaśniej o jakiego autoscana chodzi?
darooo Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Nie ma label'a dla tego sterownika? Wrzuć autoscana na forum. Można trochę jaśniej o jakiego autoscana chodzi? AutoScan -> drugi przycisk http://diyrabbit.com/projects/vagcom/Vag-homeScreen.jpg Potem wybierasz autko i start.
Rekomendowane odpowiedzi