Kazik123 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 jak to na wiosnę ptaszki śpiewają ... a ja kur...a spać nie mogę teraz prośba o pomoc jak pozbyć sie wróbli z domu, generalnie to to latające gady robią sobie gniazda na moim dachu od kilku lat w zeszłym roku waliłem do nich z wiatrówki i mam kilka wróbli na sumieniu, nadal bym walił ze śrutu tylko szanowny sąsiad sie przy pierd....ił
johny_walker Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 kup kota a ja właśnie potrzebuje się pozbyć kota Co auto umyje i zostawię na chwilę to po chwili mam pełno śladów na aucie. Kot sąsiadki ale chętnie pożyczę :gwizdanie:
Sander Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 wroble sa w Polsce chronione, bo jest ich coraz mniej ja je caly czas dokarmiam, ale na dachu nie maja gniazda na szczescie
Skyliner89 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Bardziej wkur iające są gołębie, które oprócz srania nic nie robią..., a najgorzej jak na samochód...
swiezak84 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 http://www.katowiceinfo.pl/rozne/inne/katowice-odstraszanie-ptakow-kolce-przeciw-ptakom-kolce-na-ptaki-kolce-ptaki-odstraszacze-ptakow-anty-ptaki-stop-ptak------krakow-------_____________________________________________________________.htm
Kazik123 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2011 już ma w głowie od tego ćwierkania, jak w " Chłopaki nie płaczą" budzą mnie codziennie o 5-30 kup kota wróble sa w Polsce chronione, bo jest ich coraz mniej ja je caly czas dokarmiam, ale na dachu nie maja gniazda na szczescie coś mi sie zdaje że spora ich populacja siedzi mi pod dachówka te małe skur....yny tak sie nauczyły że jak tylko widzą mnie z wiatrówką to lecą z drugiej strony budynku i tak w kółko albo do sąsiada który łączy sie z naturą, nawet trawy nie kosi i chodzi po niej boso już mnie raz podpierdzielił o wycinke drzew, na szczęście nie miały 5 lat
Rekomendowane odpowiedzi