prometeusz86 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Mam mały problem z odpalaniem silnika kiedy postoi dłuższy czas (powiedzmy noc), nie dawno byłem u mechanika ktory podłaczył VAGa ale błędow zero, kiedy zapali przewaznie za drugim razem to obroty przez jakis czas sie wahaja 700-1000 kiedy pochodzi troszku obroty sie stabilizujaa po zagaszeniu samochod odpala na dotyk, druga sparwa lampki mi sie niezapalaja po otwraciu drzwi, mam watpliwosci co do tej lampki na podsufitce zaznaczylem to na zdjeciu wyadaje mi sie ze powinno tam cos jeszcze byc jakis przycisk, jeszcze jedna sparwa czy znajduje sie ktos na forum kto posiada jakiekolwiek czesci/ rzeczy do audi kory jest sparwdzony. pozdrawiam i prosze o odpowiedź. tomek Poprawiono nazwę tematu. Baskecior
damcio151 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Opublikowano 31 Grudnia 2007 jak wygląda kąt wtrysku ?? dawka paliwa ok ??
Gość NUTI Opublikowano 1 Stycznia 2008 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Miałem podobny problem, po nocy na dworze auto nie paliło jak trzeba, nawet za 3 razem nie zapalił, przyczyna była prosta wymieniłem świece żarowe, teraz pali na dotyk nawet po nocy. Sprawdzałem na akumulatorze stare świece, dwie nie grzały
kozaTD Opublikowano 1 Stycznia 2008 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Witam miałem podobny problem - tak jak u ciebie obroty po odpaleniu były niestabilne - problemem był nieszczelny przewód paliwowy, który zapowietrzał mi układ. Po wymianie problem został wyeliminowany. Pozdrawiam
prometeusz86 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2008 a co do tej lampki w suficie? dziekuje za odpowiedzi i pomoc!
gregorik Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 a co do tej lampki w suficie? dziekuje za odpowiedzi i pomoc! Tak tam powinien byc przelacznik ktory sie wybiera sposob zapalania lampek
Rekomendowane odpowiedzi