Opublikowano 6 Maja 201016 l Nawet nie pytaj.. Ciężki okres mam.. moja kobita właśnie dostała okres i też jej ciężko a mi jeszcze bardziej :decayed: :tongue4:
Opublikowano 6 Maja 201016 l Autor Ciężki okres mam.. 23 days left :gwizdanie: _________________________________________________
Opublikowano 6 Maja 201016 l Ciężki okres mam.. 23 days left :gwizdanie: moja kobita właśnie dostała okres i też jej ciężko a mi jeszcze bardziej :decayed: :tongue4: Bo uważa, że to nic strasznego i tym bardziej ma ochotę na dostawanie orala ? :polew:
Opublikowano 6 Maja 201016 l Autor moja kobita właśnie dostała okres i też jej ciężko a mi jeszcze bardziej :decayed: :tongue4: Bo uważa, że to nic strasznego i tym bardziej ma ochotę na dostawanie orala ? :polew: na vampirka Nosferu nie wybierasz się może do Częstochowy :?:
Opublikowano 6 Maja 201016 l moja kobita właśnie dostała okres i też jej ciężko a mi jeszcze bardziej :decayed: :tongue4: Bo uważa, że to nic strasznego i tym bardziej ma ochotę na dostawanie orala ? :polew: na vampirka Nosferu nie wybierasz się może do Częstochowy :?: Chyba nie.. Potrzebujesz coś ? -- W sobotę będę miał gości z tamtąd ? - coś przywieźć, zawieźć spowrotem..
Opublikowano 6 Maja 201016 l Autor - coś przywieźć, zawieźć spowrotem.. no właśnie próbuję ogarnąć tylną klapę do mojej padliny, ale jeszcze nie znam kodu lakieru
Opublikowano 6 Maja 201016 l - coś przywieźć, zawieźć spowrotem.. no właśnie próbuję ogarnąć tylną klapę do mojej padliny, ale jeszcze nie znam kodu lakieru ja bym nie ryzykowal zakupu... Jak chcesz to jade w ta niedziele na slomczyn wiec mozemy cos ogarnac :gwizdanie:
Opublikowano 6 Maja 201016 l Autor Jak chcesz to jade w ta niedziele na slomczyn wiec mozemy cos ogarnac :gwizdanie: o widzisz już jakoś rozsądniej piszesz daj znać tylko o której i gdzie to przyjadę
Opublikowano 6 Maja 201016 l - coś przywieźć, zawieźć spowrotem.. no właśnie próbuję ogarnąć tylną klapę do mojej padliny, ale jeszcze nie znam kodu lakieru LZYL ?
Opublikowano 6 Maja 201016 l LZYL ? LZ5T Blisko.. Po zmierzchu nie było by różnicy [br]Dopisany: 06 Maj 2010, 20:40_________________________________________________ 1) 2) http://www.joemonster.org/i/d/luz_festiwal21.jpg No ku***a jebłem !! :polew: