Opublikowano 29 Września 201015 l A co powiecie na FORT WOLA ? :gwizdanie: Ja powiem, że za***iście. W końcu spoty wrócą do oryginalnej formy, stania i gadania przy furach o furach. A nie ludzie przyjeżdżają i od razu spie***ją na górę na żarcie. Poza tym z Fortu Wola mam 5km do domu I ja bede za tym glosował
Opublikowano 29 Września 201015 l bo masz blizej. i nie pamietasz juz pewnie jak ostro piz*zilo w FW :gwizdanie:
Opublikowano 29 Września 201015 l bo masz blizej. i nie pamietasz juz pewnie jak ostro piz*zilo w FW :gwizdanie: Niet bo na pierwszym spocie to on był na Promce
Opublikowano 29 Września 201015 l Niet. Byłem w FW, ale przez pierwsze 4 miesiące siedziałem w samochodzie..."w pobliżu" i tylko obserwowałem
Opublikowano 29 Września 201015 l Niet. Byłem w FW, ale przez pierwsze 4 miesiące siedziałem w samochodzie..."w pobliżu" i tylko obserwowałem
Opublikowano 29 Września 201015 l Niet. Byłem w FW, ale przez pierwsze 4 miesiące siedziałem w samochodzie..."w pobliżu" i tylko obserwowałem Fakt. Pamietam. Przez kolejne 4 stales w grupce i nie odzywales sie. Jak do Ciebie mowilismy, to nagle wyciagales telefon z kieszeni i udawales, ze odbierasz polaczenie. :gwizdanie:
Opublikowano 29 Września 201015 l NAPRAWDĘ DO MNIE DZWONILI !! Tylko miałem wyciszony dzwonek [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 11:55_________________________________________________A pamiętacie jak kiedyś gadaliście o jakiś samochodach, a Wam opowiedziałem śmieszny kawał ? - Kupa śmiechu była, potem zawsze jak widzieliście mnie na ulicy to pokazywaliście mnie innym palcami.. Niezłe to było..
Opublikowano 29 Września 201015 l Niet. Byłem w FW, ale przez pierwsze 4 miesiące siedziałem w samochodzie..."w pobliżu" i tylko obserwowałem Fakt. Pamietam. Przez kolejne 4 stales w grupce i nie odzywales sie. Jak do Ciebie mowilismy, to nagle wyciagales telefon z kieszeni i udawales, ze odbierasz polaczenie. :gwizdanie: :polew:
Opublikowano 29 Września 201015 l A pamiętacie jak kiedyś gadaliście o jakiś samochodach, a Wam opowiedziałem śmieszny kawał ? - Kupa śmiechu była, potem zawsze jak widzieliście mnie na ulicy to pokazywaliście mnie innym palcami.. Niezłe to było.. :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano 29 Września 201015 l NAPRAWDĘ DO MNIE DZWONILI !! Tylko miałem wyciszony dzwonek [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 11:55_________________________________________________A pamiętacie jak kiedyś gadaliście o jakiś samochodach, a Wam opowiedziałem śmieszny kawał ? - Kupa śmiechu była, potem zawsze jak widzieliście mnie na ulicy to pokazywaliście mnie innym palcami.. Niezłe to było.. Wiesz. To nie chodzilo o kawal tak naprawde. Tylko o ten Twoj rozowy sweterek z wielkim sercem i gruchą
Opublikowano 29 Września 201015 l Autor widzę, że coroczna spinka o miejsce spotów trwa... jednak Arkadia to optymalny wybór, wszyscy mają jednakowo daleko i jazda na spota przez to jest bardziej emocjonująca Pszemku nie pitol, bo do Arkadii spod Twojej roboty jechaliśmy 15min a w FW trąca truchłem i piździ...
Opublikowano 29 Września 201015 l widzę, że coroczna spinka o miejsce spotów trwa... jednak Arkadia to optymalny wybór, wszyscy mają jednakowo daleko i jazda na spota przez to jest bardziej emocjonująca Pszemku nie pitol, bo do Arkadii spod Twojej roboty jechaliśmy 15min a w FW trąca truchłem i piździ... W Wakacje ?
Opublikowano 29 Września 201015 l otóż to... deszcz miasto stoi śnieg miasto stoi zostaje nam skype :polew:
Opublikowano 29 Września 201015 l Poziu zaproponuj lepsza miejscowke niz Arkadia i FW Przeciez Ty nawet w Promce rzadko bywales
Opublikowano 29 Września 201015 l Poziu zaproponuj lepsza miejscowke niz Arkadia i FW Przeciez Ty nawet w Promce rzadko bywales On to tak samo by bywał na spotach nawet jakby były w Jankach albo w Nadarzynie na Ryneczku :kox:
Opublikowano 29 Września 201015 l Poziu zaproponuj lepsza miejscowke niz Arkadia i FW Przeciez Ty nawet w Promce rzadko bywales On to tak samo by bywał na spotach nawet jakby były w Jankach albo w Nadarzynie na Ryneczku :kox: Oj przepraszam.. Poziu na Ryneczku w Nadarzynie jest co Niedzielę od 7:30 do 11.00 i od wtorku do czwartku w tych samych godzinach.. Zawsze ma ręce ujebane w ziemi, ale warzywka pierwsza klasa. :polew::polew:
Opublikowano 29 Września 201015 l Poziu zaproponuj lepsza miejscowke niz Arkadia i FW TO PROSTE Sadyba Best Mall
Opublikowano 29 Września 201015 l Poziu zaproponuj lepsza miejscowke niz Arkadia i FW TO PROSTE Sadyba Best Mall Ta może do Klifa się przenieście