Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z racji kapci chociażby

a co masz za kapcie ???

...205tki Michelin Primacy... w Golfie jeździły świetnie..miód mailina... a w a4... yyy...szału nie ma... szczególnie na ruszenie na mokrym albo na sliskim... na suchym i hamowanie dobre tak na 4-

zresztą kiepsko porównywac 235 do 205 ;)

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a wogóle Pixi oni nas napuszczają bo chcą zobaczyć którem pierwszemu sprzęgło strzeli... :polew: :polew:

o to właśnie chciałem powiedzieć :good:

Opublikowano

Widzę pijeta dzisiaj.... my jutro idziemy na dziwki i kox :decayed:

Ty zdaje się zawsze stoisz przed lokalem, nie wpuszczają Cie, bo masz tak małego, że być nawet dziwki dobrze nie posmyrał :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Oj na mieście inna opinia chodzi..... słyszałem, że jak laski wiedzą że będę to specjalnie się golą bo wiedzą że puszczy nie lubię.

aaaa wyprasuj sobie dres na wieczór :decayed:

Opublikowano

a wogóle Pixi oni nas napuszczają bo chcą zobaczyć którem pierwszemu sprzęgło strzeli... :polew: :polew:

my??? nieeeeeeee :przebiegly:

Opublikowano

Ty zdaje się zawsze stoisz przed lokalem, nie wpuszczają Cie, bo masz tak małego, że być nawet dziwki dobrze nie posmyrał :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Oj na mieście inna opinia chodzi..... słyszałem, że jak laski wiedzą że będę to specjalnie się golą bo wiedzą że puszczy nie lubię.

Dzisiaj będzie grana koszula :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

wiesz oni czekają na fajerwerki :D...

co do bebechów to ja mam tylko soft, a ty troszke dłubnięte chłodzenie itp... myśle że lepiej się wychłodzi :)

a ile twój paździoch wazy? i na jakich kapciach teraz śmigasz?

na suchym mogę się spróbowac, na mokrym lub śliskim będe tylko domykał wskazówke...obrotomierza i zostawiał sznyty na asfalcie

Opublikowano

wyprasuj sobie dres na wieczór :decayed:

do niego dzisiaj kurier specjalnie zapier.dalał z chińskiego centrum mody w Woli Kosowskiej z nowiutkim ciuchem prosto z tajwanu

Opublikowano

Dzisiaj będzie grana koszula :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

uuuu czyżby jakieś polowanie miało się odbyć ?? :dziura::witch1:[br]Dopisany: 18 Luty 2011, 16:07_________________________________________________

co do bebechów to ja mam tylko soft, a ty troszke dłubnięte chłodzenie itp... myśle że lepiej się wychłodzi :)

Możecie nie spamować ??

Opublikowano

jak to nie spamowac... my tu chcemy zadbac o wasza rozrywke... taki mały show...

fajerwerki... dymna prezentacja... i troche hałasu...

Opublikowano

wyprasuj sobie dres na wieczór :decayed:

do niego dzisiaj kurier specjalnie zapier.dalał z chińskiego centrum mody w Woli Kosowskiej z nowiutkim ciuchem prosto z tajwanu

To pięknie będzie szeleścił :polew:

ortalion.jpg

Opublikowano

Moskal mój synu :polew: ,żałuję że nie mogę ale termin impry zabukowany od połowy stycznia :wallbash: więc - rozumiesz :thumbdown: , żadna oszczędność ale piszę że tyle pali bo nie smigam jak dziadek :kox:

Opublikowano

jak to nie spamowac... my tu chcemy zadbac o wasza rozrywke... taki mały show...

żeby tu była rozrywka to cycków potrzeba a nie wysrane sprzęgło :>

Opublikowano

cycki chcielismy wam zamówić żeby sprzątały części i się nachylały dla lepszej panoramy...

Opublikowano

na suchym mogę się spróbowac, na mokrym lub śliskim będe tylko domykał wskazówke...obrotomierza i zostawiał sznyty na asfalcie

W/g dowodu rej .1535 kg, zimowe 205/55/16 ...

Tak samo jak ja karwa ( suchy :good:, mokry :thumbdown: ) na trójce jeszcze zostawiam gumę na asfalcie :wallbash:

BTW Maży mi się " Q " :gwizdanie:

Opublikowano

no to rezaj Q, w czym problem ? :kox:

Opublikowano

wg dowodu to moja tez tyle wazy a w rzeczywistości 1800kg :wink4:

Opublikowano

wg dowodu to moja tez tyle wazy a w rzeczywistości 1800kg :wink4:

ile kurvva? wazyles?

Opublikowano

Jak tak to jestem do Waszej dyspozycji :>

no prosze cie... będziesz się nachylał i cycki pokazywał... to ja jednak nie przyjadę :wallbash: :wallbash: :naughty::decayed::polew:[br]Dopisany: 18 Luty 2011, 16:18_________________________________________________mi się wydaje że jest dużo więcej niż jest w papierach... jak widze jak się zachowuje samochód... może 1800 to nie...ale 1650 myśle że jest....

Opublikowano

no to rezaj Q, w czym problem ? :kox:

Jak to w czym .... pier**lona KASA :wallbash: :wallbash: :wallbash: i przy trybie rodzinnym ciężko jest o większe fundusze ( nie wiem co ściemnić żonie że potrzeba tyle kasy ) Hm :mysli:

Opublikowano

( nie wiem co ściemnić żonie że potrzeba tyle kasy ) Hm :mysli:

powiedz jej ze jestes sexoholikiem podobnie jak Tiger Woods i potrzebujesz na ekskluzywne dziwki :good: