Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja lubię na desce :kox::decayed:

na desce w sumie najprościej założyć ale jakbyś miał 3 lub 4 to troche ograniczaja widoczność , zwłaszcza te wieksze :thumbdown:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:gwizdanie:

Opublikowano

Ja lubię na desce :kox::decayed:

na desce w sumie najprościej założyć ale jakbyś miał 3 lub 4 to troche ograniczaja widoczność , zwłaszcza te wieksze :thumbdown:

Tak. Ale przy tym najbardziej takie ustawienie mi pasuje.

4x52mm chyba będzie ok. :wink4:

Opublikowano

kwestia gustu , rób tak jak Tobie pasuje. ja nie zaloże na deche bo na 52mm nic nie bede widział a przez większe....... tez nie bede nic widział ale na drodze :kox: :kox: :kox: :kox:

BTW zakładasz jakoś na dniach ???? bo wiem kto ma lub bedzie miał kpl Defi na opierdolenie :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

siema Ogry :drunk:

Opublikowano

kwestia gustu , rób tak jak Tobie pasuje. ja nie zaloże na deche bo na 52mm nic nie bede widział a przez większe....... tez nie bede nic widział ale na drodze :kox: :kox: :kox: :kox:

BTW zakładasz jakoś na dniach ???? bo wiem kto ma lub bedzie miał kpl Defi na opierdolenie :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Moskal znając twoje problemy z Okami :P To też brałbym przynajmniej 80mm :kox:

No zakładam - po wypłacie :):polew: Kto ma Defi i za ile :kox:

I jaki komplet ?

Opublikowano

Moskal podjedź do mnie i wsiądziesz do SalsaEvo i się przejedziesz. Moim zdaniem Zegary na desce są za***iste i w niczym nie przeszkadzają :cool1:

Opublikowano

Moskal podjedź do mnie i wsiądziesz do SalsaEvo i się przejedziesz. Moim zdaniem Zegary na desce są za***iste i w niczym nie przeszkadzają :cool1:

No raczej :good:

LANS JAK c**j !! !! :kox::naughty:

Opublikowano

i lachony bedą świrować :decayed:

Opublikowano

LANS JAK ch***j !! !! :kox::naughty:

Dają +4 do lansu pod remizą :decayed:

Opublikowano

LANS JAK ch***j !! !! :kox::naughty:

Dają +4 do lansu pod remizą :decayed:

Wszystko zawiera się w dwóch słowach "Opening Ceremony" :naughty:

Opublikowano

Jesteście słodziaki :decayed:

Opublikowano

no przeciez siedziałem w twojej padaczce :kox: :kox: :kox:

Ty jestes wysoki i Tobie nie przeszkadzają , ja jestem karakan i obserwuje droge przez górna część kierownicy , teraz dołóż na prawą strone 4 wskaźniki i automatycznie Ja nie moge wjechać na zadne skrzyżowanie równorzędne bo nie bede widział czy mam kogoś przepuścic , czy moge jechać :thumbdown::decayed:[br]Dopisany: 17 Luty 2011, 09:42_________________________________________________

no moje ołpening seremony jak zapiszczy przy przekrecaniu zapłonu to wszystkie koty spierdalają ze śmietnika :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

no przeciez siedziałem w twojej padaczce :kox: :kox: :kox:

Ty jestes wysoki i Tobie nie przeszkadzają , ja jestem karakan i obserwuje droge przez górna część kierownicy , teraz dołóż na prawą strone 4 wskaźniki i automatycznie Ja nie moge wjechać na zadne skrzyżowanie równorzędne bo nie bede widział czy mam kogoś przepuścic , czy moge jechać :thumbdown::decayed:[br]Dopisany: 17 Luty 2011, 09:42_________________________________________________

no moje ołpening seremony jak zapiszczy przy przekrecaniu zapłonu to wszystkie koty spie***ją ze śmietnika :kox: :kox: :kox: :kox:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

no moje ołpening seremony jak zapiszczy przy przekrecaniu zapłonu to wszystkie koty spie***ją ze śmietnika :kox: :kox: :kox: :kox:

masz wlaczony dzwiek ? :shocked: ja po pierwszym razie uciszylem...

http://www.infopraca.pl/praca/operator-wibratora/podllukowstoczek-lukowskigarwolin/3366682

Opublikowano

masz wlaczony dzwiek ?

a wyobrazasz sobie jazde i moment gdy np. nie masz ciśnienia oleju???? patrzysz co 3 sek na zegar czy mruga ???? bo ja wole jak mi zapiszczy , choc jeszcze nigdy nie zapiszczał :good:

Opublikowano

masz wlaczony dzwiek ?

a wyobrazasz sobie jazde i moment gdy np. nie masz ciśnienia oleju???? patrzysz co 3 sek na zegar czy mruga ???? bo ja wole jak mi zapiszczy , choc jeszcze nigdy nie zapiszczał :good:

Tyle tych parametrów, że człowiek nie wie na jakie się zdecydować :kox:

- voltomierz

- obrotomierz

- temperaturę z nawiewów już mam :pole:

- siłę G w zakrętach też

- k**wa jeszcze ze cztery dobiorę i montuję :cool1:

Opublikowano

poziom debilizmu pasażerów montujesz ????

Opublikowano

poziom debilizmu pasażerów montujesz ????

A da się ? :kox::mysli: