moskal Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Jak ktoś ma FB to dam dokładnie widać jak niektórzy lokalizują samych siebie na własne życzenie chyba wiem kogo masz na mysli , tez wpadł mi w oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Jak ktoś ma FB to dam dokładnie widać jak niektórzy lokalizują samych siebie na własne życzenie chyba wiem kogo masz na mysli , tez wpadł mi w oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 dzien dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Nie ogarniam tego bałaganu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 masakra mam w laptoku 1400x900 a wszystko nadal takie wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Siemka, ej czy tylko ja mam takie wrażenie czy te forum wyglada jakoś, dziwnie i takie hmmm niebałdzo? ---------- Post added at 22:01 ---------- Previous post was at 21:57 ---------- Wszystko zostało przeniesione? bo miałem parę wątków które sobie rozpocząłem czytać, i teraz , hmm bede musiał się dokopać, o ile jeszcze tu gdzieś są... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 yo cyce ale lipa z tym forum ... nic nie moge znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 odpal webasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 odpal webasto hehehe Próba załącznika .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 śliczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Co było powodem przeniesienia forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Siema pantofle, kapcie, tatuśki i funfle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 yo cyceale lipa z tym forum ... nic nie moge znaleźć nie ty sam hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Siemano cipcioszki.. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 siema siema ---------- Post added at 13:04 ---------- Previous post was at 13:04 ---------- gdzie sa emotki ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 czy ja wiem, czy ta zmiana na dobre wyszła:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Trzeba to wszystko jeszcze pokonfigurować i poza tym - przyzwyczaić się troszku Ja muszę robić przerwy w przeglądaniu, bo mnie oczy bolą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi