Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krzyniek złapali Cie? ale pech! Pizza dobra :polew:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Robił ktoś zdjęcia?

Korzeń coś tak ustrzelił. Poza tym człowiek z klubu BMW obiecał przesłać zdjęcia. Jak tylko coś będzie to wkleję.

Dzięki Pany za fajną imprezę. :th:

Krzyniu, dzięki za dostawę pizzy. :decayed: No i szkoda, że stówę zarobiłeś. :kwasny:

Opublikowano

Mandat Krzynia po Ułęży = 100zł

Poprowadzenie Poźka siwego = bezcenne

Opublikowano

To prawda. :kox::naughty:

Opublikowano

Prosze Panienki ..Targówek jutro normalnie pracuje ..reszta tego chaosu pewnie też :good:

Boberek

Skrzyżowanie ..roztrzaskało mnie na 40 frontów :polew:

Gra i jesienne melodie :good:

Dzięki wielkie :notworthy:

Jak ktoś ma coś ciekawego jeszcze to nie krępowac się :naughty: ..mogą być bardziej..śmiałe :D

Opublikowano

Wrzucaj na forum, bo jestem ciekawy. :decayed:

Opublikowano

Skrzyżowanie :decayed:

skrzyzowaniesd6.gif

w800.png[br]Dopisany: Listopad 09, 2008, 06:29:15 _________________________________________________

Dzięki dobry człowieku :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Taka odpowiedź mi była do szczęścia potrzebna :witch:

Tylko jakby co to nie ja :decayed:

Opublikowano

dobrze że siwego puścili bo misiek już coś o lawecie wspominał :kox:[br]Dopisany: 09 Listopad 2008, 18:51_________________________________________________ragga a tu masz kontrast :polew:

przód :> - tył :tongue4:

kuchenka gazowa :naughty:- super paździoch :kox:

aVsrCp9.jpg

Opublikowano

Prosze Panienki ..Targówek jutro normalnie pracuje ..reszta tego chaosu pewnie też :good:

Słońce kołchozy bedą pracować, ale pawilony na Bartyckiej :confused4: ... wątpię. Wybierz sobie inny dzień na zakupy, a na stówę będziesz miała otwarte.
Opublikowano

Moim zdaniem Bartycka bedzie pracowac normalnie...

Opublikowano

nie wiem jak teraz ale 4 lata temu jak wykańczałem mieszkanie i siebie przy okazji to miałem fajną sytuację na bartyckiej: siedzę w salonie mebli kuchennych i w najlepsze robimy projekt mojej kuchni. W pewnym momencie zrobiło się ciemno, komp wyłączył się tracąc cały projekt a sprzedawca bez żadnych emocji popatrzył na zegarek i mówi że już 16 i cieć wyłącza o tej godzinie cały prąd w budynku. Teraz wspominam to z uśmiechem ale wtedy myślałem że wszystkich tam pozabijam :baseball:

Może teraz coś się zmieniło ale wątpię, tymbardziej że jeszcze w sklepach z elementami do wykończenia mieszkań jest spory ruch i to sprzedawca dyktuje warunki.

Opublikowano

nie wiem jak teraz ale 4 lata temu jak wykańczałem mieszkanie i siebie przy okazji to miałem fajną sytuację na bartyckiej: siedzę w salonie mebli kuchennych i w najlepsze robimy projekt mojej kuchni. W pewnym momencie zrobiło się ciemno, komp wyłączył się tracąc cały projekt a sprzedawca bez żadnych emocji popatrzył na zegarek i mówi że już 16 i cieć wyłącza o tej godzinie cały prąd w budynku. Teraz wspominam to z uśmiechem ale wtedy myślałem że wszystkich tam pozabijam :baseball:

Może teraz coś się zmieniło ale wątpię, tymbardziej że jeszcze w sklepach z elementami do wykończenia mieszkań jest spory ruch i to sprzedawca dyktuje warunki.

e tam...sytuacja w sam raz dla Bryni :kox::naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Skrzyżowanie :decayed:

skrzyzowaniesd6.gif

w800.png[br]Dopisany: Listopad 09, 2008, 06:29:15 _________________________________________________

Tylko jakby co to nie ja :decayed:

no co złe :P taki miałem pomysł ;P [br]Dopisany: 09 Listopad 2008, 20:59_________________________________________________

Boberek

Gra i jesienne melodie :good:

Dzięki wielkie :notworthy:

Jak ktoś ma coś ciekawego jeszcze to nie krępowac się :naughty: ..mogą być bardziej..śmiałe :D

a stół ci sie nie podobał ;P [br]Dopisany: 09 Listopad 2008, 21:01_________________________________________________jaki ucieszony ;P

68bc0c925d9b64c0.jpg

Opublikowano

boberek

Piotrek ..foty gitarra :good:

Wit.S

Profi robota :good:

Brakowało tylko kontrastu ..coś ale ..ciemne poslaki ..kontra jasne .. :decayed:

Opublikowano

(...)Brakowało tylko kontrastu ..coś ale ..ciemne poslaki ..kontra jasne .. :decayed:

Nic sie nie martw. Na spocie ktoś chlaśnie Ci w prawego poślada kołpakiem, to będzie kontrast z lewym - nawet od razu załatwisz fotę pt 11 listopada (w sensie biało-czerwony) :D

Opublikowano

(...)Brakowało tylko kontrastu ..coś ale ..ciemne poslaki ..kontra jasne .. :decayed:

Nic sie nie martw. Na spocie ktoś chlaśnie Ci w prawego poślada kołpakiem, to będzie kontrast z lewym - nawet od razu załatwisz fotę pt 11 listopada (w sensie biało-czerwony) :D

Pierwotnie ..napisalem że miały być to kobiece pośladki ..ale wykasowałem bo przecie to WIADOMO :decayed: .. hehhee Wit TY to masz pomysły :polew: :polew:

To co jutro jest szprot ? Czy z racji święta szprota nie bedzie ..tylko śledzik :tongue4:[br]Dopisany: Listopad 10, 2008, 10:01:04 _________________________________________________Oj coś przyszła chwila zamuły :blink:

Dobrze , że zabrałem jakieś książki do pracy ..bo widze że na Was nie ma co liczyć :D

:witch:

Opublikowano

Normalni ludzie dzis nie pracuja :naughty:

Jutro spot? Bez przesady :tongue4:

Opublikowano

Normalni ludzie dzis nie pracuja :naughty:

Ee...raczej jak sie ma normalną pracę :wink4:

Opublikowano

To szukaj normalnej :wink4:

Opublikowano

To szukaj normalnej :wink4:

Eh Panie ..jak by to było takie proste to juz bym dawno miał normalną :wink4: