Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tosz to szok :polew:

Nie smiejcie sie bo chlopak sie zamknie jak w CUBE :gwizdanie:

Opublikowano

Tosz to szok :polew:

Nie smiejcie sie bo chlopak sie zamknie jak w CUBE :gwizdanie:

:naughty:[br]Dopisany: 28 Sierpień 2009, 22:18_________________________________________________Oskar wywieziony na zadupie.. Takie gdzie jadąc 20km/h można urwać zawieszenie.. Jak będzie rano wracał nawalony to mam tylko nadzieje ze nie złamie nogi.. :gwizdanie:

Opublikowano

Wcale bym sie nie zdziwil jakby zadzwonil najebany zebys po niego przyjechal :gwizdanie:

Opublikowano

Wcale bym sie nie zdziwil jakby zadzwonil najebany zebys po niego przyjechal :gwizdanie:

Jak mnie dobudzi.. to po niego przyjade..

Opublikowano

Czego My Nowi nie zrobimy dla Klubowicza :evil:

Opublikowano

Dupki jak zwykle .. fajne - bez zarzutu :good: ( foch to foch nie martw się będzie lepiej :polew: )

nowe logo mnie się nie podoba - ale to kwestia gustu ....... :gwizdanie:

Opublikowano

Czego My Nowi nie zrobimy dla Klubowicza :evil:

PIXI nie przesadzaj.. To bylo powiedziane/napisane z ironią.. Mnie obudzić się nie da.. :decayed: Mi granat mógłby "wybuchnąć" pod uchem i nic by to nie dalo..

Opublikowano

MoorPH .. wyluzuj to żarty a Ty od razu " na gołe klaty " :polew: ....

Też bym pojechał jak by Oskaro do mnie zadzwonił ( jak bym był w domu ) :good:

Ja też dla Klubowicza zrobił bym prawie wszystko :) i to takiego :wink4:

Opublikowano

MoorPH .. wyluzuj to żarty a Ty od razu " na gołe klaty " :polew: ....

Też bym pojechał jak by Oskaro do mnie zadzwonił ( jak bym był w domu ) :good:

Ja też dla Klubowicza zrobił bym prawie wszystko :) i to takiego :wink4:

Ja po prostu chce by nie bylo żadnych niedomówień.. [br]Dopisany: 29 Sierpień 2009, 00:21_________________________________________________PIXI a że tak zapytam o jakie logo Ci chodziło?

Opublikowano

Paweł ja też jestem nowy ..... wiesz o co chodzi ( nie za bardzo chcą ze mną gadać )

A jeśli pytasz o logo to chodzi mi o nowe logo Audi ( Wenihal pod koniec zdjęć zapodał linka )

P.S z mojej strony żadnych niedomówień nie ma to czyste żarty - My chyba możemy sobie pofolgować :) a po za tym moja cegiełka w " walce " z Poznaniem może będzie zauważona :polew:

Opublikowano

Paweł ja też jestem nowy ..... wiesz o co chodzi ( nie za bardzo chcą ze mną gadać )

A jeśli pytasz o logo to chodzi mi o nowe logo Audi ( Wenihal pod koniec zdjęć zapodał linka )

P.S z mojej strony żadnych niedomówień nie ma to czyste żarty - My chyba możemy sobie pofolgować :) a po za tym moja cegiełka w " walce " z Poznaniem może będzie zauważona :polew:

Spoko.. Wiesz ze na spocie zawsze z nami mozesz pogadać.. Ja Kali Oskar napewno z tobą pogada.. Jawosz'a też ostatnio widzialem jak był wsród Nas.. Zresztą jak bylo to napisane kilka stron wcześniej.. Jesteśmy Elita.. :D Jedna "rodziną"..

A co do zartów - to ja jestem zawsze otwarty - lubie zartować.. [br]Dopisany: 29 Sierpień 2009, 00:38_________________________________________________PIXI co do logo to juz widzę.. Nie zauważylem.. Wiesz.. te cycki :tongue4:

A co do logo.. to popieram.. niezbyt fajne..

Opublikowano

uff ... myślałem że przegiąłem i będzie :vava::bicz: ale widzę że też ściemniałeś :) kamień mi spadł z serca :)

a pro pos ... nie chodziło mi o spoty tylko o forum ( ale dzięki za dobre słowo :rolleyes: )

Wale się na cyce bo jutro o 7.30 z wyra treba wstać ( ktoś musi pracować żeby ktoś mógł spać )

Pzdr PIXI :good:

Opublikowano

nowe logo jest tandetne, zawsze można będzie założyć starsze

siatex rulez

miniatura.php?kat=2009-06&n=98914c024d0d2adadab0d40cc4ee43a7&w=750

Opublikowano

Jeszcze ja ....SIATEX THE BEST :good::) ( chyba nie zasnę - dziadkowi podniosłeś ciśnienie ) :)

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

siema bydlaki :hi:[br]Dopisany: 29 Sierpień 2009, 06:19_________________________________________________

Spoko.. Wiesz ze na spocie zawsze z nami mozesz pogadać.. Ja Kali Oskar napewno z tobą pogada.. Jawosz'a też ostatnio widzialem jak był wsród Nas..

poważnie nie chcą z wami gadać ????? Ze mną też nie chcieli i przestałem przyjeżdżać na spoty. proste :kox:

Opublikowano

dobry :hi:

Opublikowano

dobry :hi:

siema ranny ptaku :kox: