Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ragga tern łon gy gy

Łoooo przysiacielu ... musisz trzaskać na PW ..bo ja obecnie ma mam dostępu do GG .."pracuje" :decayed:

Witam klub 69 :decayed:

Dobry szwagra :decayed::D

[..] Nie mamy w klubie jakiegoś taksówkarza ?? ** żeby nie jeździł polonezem, znał angielski chociaż trochę i był normalnym gościem

Ja mogę być ..wszystko zależy ile płacą :decayed:

[br]Dopisany: Listopad 14, 2008, 10:02:01 _________________________________________________

raggaman

Poland

Miejsce pobytu: Warszawa (kiedyś Lubartów)

Województwo: mazowieckie

Imię: Łukasz

Model: A4 B5

Silnik: AFN 1.9 110PS

Rodzaj napędu: FWD

Nadwozie: Avant

Rocznik: 1997

Spalanie:

5-7

:kox: :kox: :naughty: :naughty:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Patrz jaki do przodu :polew:

Opublikowano

Patrz jaki do przodu :polew:

Nastawiam wcześniej psychicznie Poźka ..co by później nie dostał szoku .. :polew:

Opublikowano

Nastawiam wcześniej psychicznie Poźka ..co by później nie dostał szoku ..

Jestem pewien, że po S. nie dostanie szoku - to co przeżywał do tej pory nadal tkwi w nim i nie może się chłopak pozbierać więc Ty jeszcze nie będziesz takim najgorszym szwagrem :polew:

Opublikowano

Nastawiam wcześniej psychicznie Poźka ..co by później nie dostał szoku ..

Jestem pewien, że po S. nie dostanie szoku - to co przeżywał do tej pory nadal tkwi w nim i nie może się chłopak pozbierać więc Ty jeszcze nie będziesz takim najgorszym szwagrem :polew:

:polew:

Nie mówta hop :decayed: Postaram sie nie zajmować długo łazienki rano ..nie stawiać "Viagry" na Poźkowym miejscu parkingowym ..i naucze go ..segregacji pranka ..na kolory :D

W dodataku obiecuje nie wyrzucać gumeczek do gibla ..i nie robić "tego" z M. na pralce bez włączonego trybu wirowania :kox::polew: :polew:

Opublikowano

Ragga skąd ty czerpiesz inspiracje do tych twoich wypowiedzi :P:kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Ragga skąd ty czerpiesz inspiracje do tych twoich wypowiedzi :P:kox: :kox: :kox:

Z głów :decayed::D

Panowie bez ściemy teraz :tongue4:

Potrzebuje napisać pracę kontrolną ( jeszcze w szkole mnie krwa kontrolują :D) z ekonomii..

Praca kontrolna z podstaw ekonomii: (do wyboru)

Elastyczność dochodowa popytu

Elastyczność cenowa popytu.

Scharakteryzować rynek.

Potrzeby, sposobu zaspokojenia ..nie wiem dlaczego ..ale juz mi sie podoba..tylko coś czuję , że mogę sie nie wstrzelić w temat :D

Istota pieniądza.

Czynniki wytwórcze i ich ograniczoność.

Cena, jaka rola, czym jest.

Gdzie znaleźć jakieś ciekawe info na takie tematy ?

Opublikowano

A ja chciałem się zapytać kto do fiuta wafla skasował moją rozmowę z Witem ?? I jednocześnie chciałem zakomunikować, że jeżeli ktoś już kasuje to wypadałoby wysłać mi PW o takiej czynności. Taka czysta moderatorska kurtuazja.

Opublikowano

A ja chciałem się zapytać kto do fiuta wafla skasował moją rozmowę z Witem ?? I jednocześnie chciałem zakomunikować, że jeżeli ktoś już kasuje to wypadałoby wysłać mi PW o takiej czynności. Taka czysta moderatorska kurtuazja.

Moje też były kasowane i nie miałem PW. Jakieś dziwne rzeczy zaczynają się dziać na tym forum. Z resztą nie tylko na forum ale w całym klubie. :disgust:

Opublikowano

Moje też były kasowane i nie miałem PW. Jakieś dziwne rzeczy zaczynają się dziać na tym forum. Z resztą nie tylko na forum ale w całym klubie. :disgust:

już bez przesady...tylko między moderatorami była umowa, że jak coś ktoś komus kasuje to piszemy PW. W tym przypadku chyba komuś się zapomniało. Także czekam na info kto i dlaczego to wywalił.

Opublikowano

Z głów :decayed::D

Panowie bez ściemy teraz :tongue4:

Potrzebuje napisać pracę kontrolną ( jeszcze w szkole mnie krwa kontrolują :D) z ekonomii..

Praca kontrolna z podstaw ekonomii: (do wyboru)

Elastyczność dochodowa popytu

Elastyczność cenowa popytu.

Scharakteryzować rynek.

Potrzeby, sposobu zaspokojenia ..nie wiem dlaczego ..ale juz mi sie podoba..tylko coś czuję , że mogę sie nie wstrzelić w temat :D

Istota pieniądza.

Czynniki wytwórcze i ich ograniczoność.

Cena, jaka rola, czym jest.

Gdzie znaleźć jakieś ciekawe info na takie tematy ?

Mam gotowe prace :evil: dawaj maila na PW to coś Ci podeśle. :good:[br]Dopisany: 14 Listopad 2008, 11:17_________________________________________________

już bez przesady...tylko między moderatorami była umowa, że jak coś ktoś komus kasuje to piszemy PW. W tym przypadku chyba komuś się zapomniało. Także czekam na info kto i dlaczego to wywalił.

A modzi to co - wyjątki niczym leper w sejmnie ?

Opublikowano

hornet

[email protected]

Flache masz jak złoto :decayed:

Opublikowano

lepiej :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

hornet

[email protected]

To ma być makro czy mikro ekonomia ? To są prace pochodzące pod mgr albo lic

Może w przyszłym tygodniu będe we stolicy

Opublikowano

hornet

[email protected]

To ma być makro czy mikro ekonomia ? To są prace pochodzące pod mgr albo lic

Może w przyszłym tygodniu będe we stolicy

Nie mam pojęcia :gwizdanie: Wymagają ode mnie aby była czytelna ..i nie za długa :wink4:

Co masz to podeslij ..najwyżej porzycinam to troszkę . Możesz to podesłać teraz ? Bo nie ukrywam , że troszkę mnie czas goni :kox:

Opublikowano

lepiej :polew: :polew: :polew:

A niby czemu? :przebiegly:

Opublikowano

A niby czemu? :przebiegly

pytaj Horniego :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

sorry to byłem ja :decayed: wykasowałem Ci bo złapałeś większego pstrąga :decayed:

Opublikowano

hornet

[email protected]

Dobra poszło

Pozmieniaj trochę :gwizdanie:

Pieniądz i współczesny system bankowy (13 stron)

Opublikowano

Nie mam pojęcia :gwizdanie: Wymagają ode mnie aby była czytelna ..i nie za długa :wink4:

Co masz to podeslij ..najwyżej porzycinam to troszkę . Możesz to podesłać teraz ? Bo nie ukrywam , że troszkę mnie czas goni

przekopałem moje pozostałosci ze studiów - ale lipa brachu, co najwyżej Analize Strategiczną przedsiębiorstwa mogę Ci podesłać :naughty: