Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

13ce4a76ef9794f803b3db7dfbc74441,9,1.jpg

Boberek aleś żeś przypierdzielnął fotę.. :buhaha:

:decayed:

Opublikowano

13ce4a76ef9794f803b3db7dfbc74441,9,1.jpg

Boberek aleś żeś przypierdzielnął fotę.. :buhaha:

Podobno w jury zasiadał niejaki Pleban Witek :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

..podobno razem z Krzyniem ...który mniał za zadanie trzasnąć soczystego klapsa ...a Szanowby Pleban..oceniał ich swobodę ruchu :D

Opublikowano

..podobno razem z Krzyniem ...który mniał za zadanie trzasnąć soczystego klapsa ...a Szanowby Pleban..oceniał ich swobodę ruchu :D

ja to musze uważać co pisze bo jestem na warunkowej dobre stopie z plebanem ale podobno zanim te dupeczki trafiły do konkursu to trafiały na osobistą selekcję właśnie na parafię :kox: :gwizdanie:

Opublikowano

ja to musze uważać co pisze bo jestem na warunkowej dobre stopie z plebanem ale podobno zanim te dupeczki trafiły do konkursu to trafiały na osobistą selekcję właśnie na parafię :kox: :gwizdanie:

Yyyyyy.. lizus.. :tongue4:

hehe.. :polew:

Opublikowano

A tu jak zwykle jak nie spam to dupeczki jak nie dupeczki to ploteczki :polew:

Opublikowano

I tak powstała Plebania ..wersja xXx harcore :gwizdanie: :decayed:

Ciekawe jakie były kryteria oceny :polew:

A tu jak zwykle jak nie spam to dupeczki jak nie dupeczki to ploteczki :polew:

Czyli wszystko w temacie :polew:

Opublikowano

ja to musze uważać co pisze (...)

Nieustannie.

Z tego co zauważyłem, nie tylko w stosunku do mnie by Ci się przydało.

[br]Dopisany: 13 Listopad 2008, 14:33:39_________________________________________________

(...)

Yyyyyy.. lizus.. :tongue4:

hehe.. :polew:

Tak może pisać tylko ktoś, kto jeszcze nigdy nie był objęty ekskomuniką.

A są tacy, których mściwość jest równa cierpliwości. :evil:[br]Dopisany: 13 Listopad 2008, 14:35:18_________________________________________________

A co do gierki - komentarze mnie rozwaliły :D

http://www.joemonster.org/filmy/12113/QWOP

Opublikowano

Ciekawe jakie były kryteria oceny

Doskonałe pytanie. Możemy tylko gdybać...aczkolwiek ja pokuszę się o swoje tezy oparte na moich obserwacjach:

1. kandydatka na początku poproszona była o odmówienie pacierza...na głos :evil:

2. kandydatka poproszona była o włączenie pola zakłócającego radar.jpg

3. gdy zakłócanie zadziałało kandydatka poproszona była o 5 minutowy monolog na temat nowoczesnych technologi w bankach :gwizdanie:

4. po połechtaniu intelektu plebana, ów duchowny poprosiłby o obnażenie głównego tematu dyskusji :piroman:

5. następuje degustacja :banan3: :banan3:

6. pleban wręcza :kwiatek: i życzy powodzenia w konkursie :kox:

Opublikowano

A są tacy, których mściwość jest równa cierpliwości. :evil:

Tacy są najgorsi ... :naughty::przebiegly:

Opublikowano

Z tego co zauważyłem, nie tylko w stosunku do mnie by Ci się przydało.

Jak tylko zauważę światełko w tunelu to się zmienię, teraz sytuacja jest beznadziejna i nie zamierzam nic zmieniać w swoim postępowaniu :decayed: I moje postępowanie jest nacechowane celowością i premedytacją.

W twoim przypadku jest zupełnie inaczej bo sytuacja jaka zaistniała nie była przeze mnie zainicjowana, nie było tam mojej celowości ani determinizmu. A to, że puściły Ci nerwy no cóż zrzućmy to na garb Twego niemłodego już wieku :gwizdanie:

Powiem więcej z racji tego, że od najmłodszych lat byłem uczony aby ustępować starszym tak i tym razem ustępuję Tobie i napiszę, że NIE GNIEWAM SIĘ NA CIEBIE WITOLDZIE, IMIENNIKU MÓJ :gwizdanie: :naughty: *

*tak miałem taki przedmiot jak "Sztuka negocjacji" :decayed:

Opublikowano

2. kandydatka poproszona była o włączenie pola zakłócającego

.

.

.

Myśle ..że w praktyka ogranicza sie tylko do tych punktów ..całe reszta to pudrowanie sytuacji :decayed::polew:

Opublikowano

2. kandydatka poproszona była o włączenie pola zakłócającego

.

.

.

Myśle ..że w praktyka ogranicza sie tylko do tych punktów ..całe reszta to pudrowanie sytuacji :decayed::polew:

młodyś, niedoświadczonyś... może tobie wystarszy zrzucić z krzyża ale niektórzy potrzebują przypomnieć sobie jak to było kiedyś :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :decayed:

Opublikowano

młodyś, niedoświadczonyś... może tobie wystarszy zrzucić z krzyża ale niektórzy potrzebują przypomnieć sobie jak to było kiedyś :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :decayed:

:polew: :polew: :polew:

Zrzucić z krzyża to raczej nie ...w tej sytuacji prawidłowe określenie to spuścić z kija :decayed::polew:

Sa tacy dla których gra wstępna ogranicza sie do " ..zgasiłem światło ...sciągaj majtki " :D ...a sa tacy co lubią pomieszać w kapuście jak za starych dobrych czasów :polew::kox::naughty: :naughty:

W sumie punkt 4 to ma sens...ale 3 to za cholery ..:lol1:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

Zrzucić z krzyża to raczej nie ...w tej sytuacji prawidłowe określenie to spuścić z kija :decayed::polew:

Sa tacy dla których gra wstępna ogranicza sie do " ..zgasiłem światło ...sciągaj majtki " :D ...a sa tacy co lubią pomieszać w kapuście jak za starych dobrych czasów :polew::kox::naughty: :naughty:

no zabiłeś mnie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

no zabiłeś mnie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :kox: :kox: :kox: :kox:

Piotrek...to tak .. średnio ze 4 razy na tydzień :polew:

Napisz testament ..może kiedy co z tego wyniknie ..i Twój piaszczysty Avancioch będzie mój :toon::naughty::kox::tongue4:

Opublikowano

Napisz testament ..może kiedy co z tego wyniknie ..i Twój piaszczysty Avancioch będzie mój :toon::naughty::kox::tongue4:

http://uk.youtube.com/watch?v=mlKUaQVlJ1M&feature=related

http://uk.youtube.com/watch?v=3vVhRS9pBec&feature=related

looknij te dwa filmiki to nie wystoisz na tym UPC

Opublikowano

A są tacy, których mściwość jest równa cierpliwości. :evil:

Tacy są najgorsi ... :naughty::przebiegly:

Wiem - codziennie widzę w lustrze, podczas golenia gęb takiego jednego :kox:

Nie taki diabeł straszny.. są też tacy co pod gniewną maską po prostu skrywają delikatną i przyjacielską duszę.. Może to zwykły strach przed bliskością, okazywaniem uczuć..

W psychologii nazywa się to chyba "pograniczne zaburzenie osobowości" :rolleyes:

Opublikowano

http://uk.youtube.com/watch?v=mlKUaQVlJ1M&feature=related

http://uk.youtube.com/watch?v=3vVhRS9pBec&feature=related

looknij te dwa filmiki to nie wystoisz na tym UPC

mój poscig za pstrągiem też mógłby tu podejść :naughty: