Kolkov Opublikowano 14 Września 2011 Autor Opublikowano 14 Września 2011 pamiętacie tą impreze ? A Ty pamiętasz ? hahaha właśnie Adaś pamiętasz?
Reggi Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 prawie 3 nawet ale tan czas za***rdala..ani się obejrzec a będę miał te 25 lat :polew: :polew: a Poźkowi stuknie 30stka :kox: ej ragga zrób u mnie tak Musiał byś poważnie uszkodzić świnkę skarbonkę A tak poza tym to ty stołujesz się w Cardreamsie
bajk Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Musiał byś poważnie uszkodzić świnkę skarbonkę A tak poza tym to ty stołujesz się w Cardreamsie Sam mnie do nich wysłałeś
moskal Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 A tak poza tym to ty stołujesz się w Cardreamsie To tam mu zj***li tą kierownice ??? :shocked: :shocked:
Reggi Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Musiał byś poważnie uszkodzić świnkę skarbonkę A tak poza tym to ty stołujesz się w Cardreamsie Sam mnie do nich wysłałeś No i dobrze zrobiłem bo ponoć zadowolony jesteś A tak poza tym to ty stołujesz się w Cardreamsie To tam mu zj***li tą kierownice ??? :shocked: :shocked: Wiedziałem, że nożyce się odezwą :polew:
bajk Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 :laghing2:[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2011, 11:08_________________________________________________niedługo trzebą będzie ją odświeżyć - tym razem mogę dać Ci się wykazać
moskal Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Wiedziałem, że nożyce się odezwą :polew: czuwam
Reggi Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 :laghing2:[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2011, 11:08_________________________________________________niedługo trzebą będzie ją odświeżyć - tym razem mogę dać Ci się wykazać Już trzeba odświeżać ? Tak szybko się tyra ? Wiedziałem, że nożyce się odezwą :polew: czuwam
bajk Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Już trzeba odświeżać ? Tak szybko się tyra ? Jeszcze tragedii nie ma, ale powoli trzeba zacząć myśleć
bajk Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 ale to przecież norma przy alcantarze na kierownicy
moskal Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 ale to przecież norma przy alcantarze na kierownicy ale ten krzywo wszyty pasek :sick3: :sick3: Ragga nigdy nie pozwoliłby sobie na takie zjebanie tematu
poziek Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 ale to przecież norma przy alcantarze na kierownicy Bajk co Ty gadasz...jak tylko masz rękawiczki to alcatara służy latami, poobczajaj auta na evo.org
bajk Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 ale to przecież norma przy alcantarze na kierownicy Bajk co Ty gadasz...jak tylko masz rękawiczki to alcatara służy latami, poobczajaj auta na evo.org Rękawice jeżdzą najczęściej w schowku - na codzień nie będę przecież w nich jeździł
poziek Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Rękawice jeżdzą najczęściej w schowku - na codzień nie będę przecież w nich jeździł no to załatwiłeś sobie kierę w ten sposób
Reggi Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 ale to przecież norma przy alcantarze na kierownicy Pisałem Ci..albo rękawiczki..albo skórzana kierownica ale to przecież norma przy alcantarze na kierownicy ale ten krzywo wszyty pasek :sick3: :sick3: Ragga nigdy nie pozwoliłby sobie na takie zjebanie tematu Podeślij mi ten k**wa tunel bo niedługo pozbywam się flokerki Możesz podrzucic mojej żonie bo jest przez cały wrzesień w Wawie Rękawice jeżdzą najczęściej w schowku - na codzień nie będę przecież w nich jeździł Wiem wiem.. boisz się że wezmą Cię za pedzia
moskal Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Podeślij mi ten ku*** tunel bo niedługo pozbywam się flokerki Możesz podrzucic mojej żonie bo jest przez cały wrzesień w Wawie PW
Reggi Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Podeślij mi ten ku*** tunel bo niedługo pozbywam się flokerki Możesz podrzucic mojej żonie bo jest przez cały wrzesień w Wawie PW Jakie PW.. dzwoń do mnie synu
Rekomendowane odpowiedzi