Korzeń Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 :hi: :hi: :hi: :hi: weekend kurwaaaa :kox: :kox: poczekaj jeszcze coś się dzisiaj sp***doli...
Wąski Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 http://www.tvnwarszawa.pl/ulice,news,rosnie-system-na-piratow-drogowych,323467.html
Korzeń Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 nieprawdopodobne!!! Yu Muroga to japoński dostawca. 11 marca 2011 podczas rutynowego objazdu był on świadkiem trzęsienia ziemi. Zdając sobie sprawę z odległości jaka dzieli go od wybrzeża nie czuł się zagrożony tsunami. Kontynuował więc jazdę wykonując jak zwykle swoją pracę. Kamera HD zainstalowana w pojeździe nie tylko zarejestrowała trzęsienie ziemi ale także następujący po nim rozwój wypadków, rejestrując wielu osaczonych wodami tsunami kierowców innych samochodów. Kamera została odnaleziona zupełnie niedawno przez policję u boku ciała pasażera furgonetki. :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: http://www.koreus.com/video/tsunami-japon-interieur-voiture.html
Buba Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 http://www.tvnwarszawa.pl/ulice,news,rosnie-system-na-piratow-drogowych,323467.html beda stały do nastepnej manifestacji
bajk Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 jak by typek jeszcze zrobił układ wtryskowy i zapłonowy oraz zajął się odprowadzaniem ciepła to jużw ogóle kosa by była
Flyer Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 nie jedzie moze ktos na dniach do Radomia lub w strone Kielc ? ...bo szukam podwozki
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 nie jedzie moze ktos na dniach do Radomia lub w strone Kielc ? ...bo szukam podwozki Wycieczka do Nosbitsu ?
Flyer Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 nie jedzie moze ktos na dniach do Radomia lub w strone Kielc ? ...bo szukam podwozki Wycieczka do Nosbitsu ? taaa
bajk Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 mogęCiępodrzucić wieczorem jak zalejesz
poziek Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 mogę Cię podrzucić wieczorem jak zalejesz To se pojechałeś
poziek Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Czy ktoś wybiera się na barbórkę ? :gwizdanie:
poziek Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 ja kupiłeś już bilety ? bo możnaby zakupić grupowo, żeby blisko siebie siedzieć
Flyer Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Czy ktoś wybiera się na barburkę ? :gwizdanie: JA mogę Cię podrzucić wieczorem jak zalejesz dzieki, ale wole juz chyba jechac PKP, bo to sie ni uja nie kalkuluje
bajk Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: to co kupujemy grupowo - kto siętym zajmie?
Rekomendowane odpowiedzi