Góral.tz Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Pixi musiałem kroplówkę przepiąć ale przemyślałem i zrobię to tylko da ciebie Ps. przepraszam za tak długi czas oczekiwania klubowiczu szanowny
PIXI Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Nie zgodzę się z Tobą (rób wszycho aby właśnie było dobrze ) . Mario czyżbym Ciebie przekonał , miło mi . Dlaczego tak uważasz , że rodzinna atmosfera jest zła , przecież dla rodziny zrobimy wszystko . Przyjedź we wtorek , coś poradzimy . ---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ---------- Pixi musiałem kroplówkę przepiąć ale przemyślałem i zrobię to tylko da ciebie Ps. przepraszam za tak długi czas oczekiwania klubowiczu szanowny No ja myślę nie zapomnij VAG-a ,dzięki Przeprosiny przyjęte :grin:
Góral.tz Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Przeprosiny przyjęte :grin: kufa a ja myślałem że chociaż jedną kroplówkę będę ci postawić na przeprosiny ---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:35 ---------- i oczywiście pomóc odpić
PIXI Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Przeprosiny przyjęte :grin: kufa a ja myślałem że chociaż jedną kroplówkę będę ci postawić na przeprosiny jestem za miętki To i bez tego trzeba się gdzieś podłączyć pod kroplówkę ..... Sie rozumie , sie
Góral.tz Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 wiesz ja student jestem i cierpię na chroniczny NADMIAR wolnego czasu więc czekam na propozycje
steff Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Nie zgodzę się z Tobą (rób wszycho aby właśnie było dobrze ) .Mario czyżbym Ciebie przekonał , miło mi . Dlaczego tak uważasz , że rodzinna atmosfera jest zła , przecież dla rodziny zrobimy wszystko . Przyjedź we wtorek , coś poradzimy . Wszycho jest git, tylko ja źle zacząłem Ty źle mnie zrozumiałeś. Atmosfera w cudzysłowie, czyli tak jakby zaprzeczenie, ale huk z tym! ;-) Warka daje radę ale zatankujcie Perły
PIXI Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 wiesz ja student jestem i cierpię na chroniczny NADMIAR wolnego czasu więc czekam na propozycje Ja też jestem studentem .... tylko po 40-stce , nie wcześniej jak w "łikend" no chyba że po Q pojadę (zmówimy się na spocie) OKI
PIXI Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Nie zgodzę się z Tobą (rób wszycho aby właśnie było dobrze ) .Mario czyżbym Ciebie przekonał , miło mi . Dlaczego tak uważasz , że rodzinna atmosfera jest zła , przecież dla rodziny zrobimy wszystko . Przyjedź we wtorek , coś poradzimy . Wszycho jest git, tylko ja źle zacząłem Ty źle mnie zrozumiałeś. Atmosfera w cudzysłowie, czyli tak jakby zaprzeczenie, ale huk z tym! ;-) Warka daje radę ale zatankujcie Perły Mario , daj już spokój (to był chrzest bojowy) - zdrówka pod Twoją perłę i na spota we wtorek przyjedź ---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 21:46 ---------- jak najbardziej jestem na tak No to : "chluśniem , bo uśniem" śmietanko towarzyska .
Góral.tz Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 a zdróweczko zdróweczko :drinks: tyskie ponad wszystkie
PIXI Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Po piwie warka nie staje fujarka , a po piwie tyskiem staje wszystkiem . No to chlup w ten głupi dziób
steff Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Dzięki za zapro. Ogarnę tego VAG-a to przyjadę :grin: hehehe:joke:
PIXI Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Dzięki za zapro. Ogarnę tego VAG-a to przyjadę :grin: hehehe:joke: No problemos amigos Nie chcesz chyba powiedzieć ,że auto nie jeździ ....
steff Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 No problemos amigos Nie chcesz chyba powiedzieć ,że auto nie jeździ .... Jeździ jak najbardziej, tylko wkurza mnie jeden nazwijmy to problem. Przy odpalaniu auta po dłuższym postoju wchodzi na 1200-1300 obrotów. Po tzw przygazówce obroty spadają poniżej tysiąca. Podejrzenie padło na nagar na zaworach i zanim miałbym rozbierać silnik chciałem go przebadać. Można z tym spokojnie jeździć ale jakoś mnie dręczy świadomość że coś nie do końca gra z moim autem... ot takie zboczenie...
PIXI Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Mario , auto rozumiem jak w profilu (1,6 benzyna) ...jak mam klekota - ale pamiętam jak miałem opel vectra b , to odpalając furę po dłuższym postoju też miałem podwyższone obroty ( automatyczne ssanie) .Nie ogarniam VAG-a i nie za bardzo wiem w jakiej grupie szukać problemu ( ale Góral ogarnie myślę temat ) . Co do zboczenia .... tu same zboki .
Góral.tz Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 najpierw muszę siebie ogarnąć hehehe:decayed:
steff Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Tak auto jak w profilu. Ssanie - ssaniem, wcześniej tego nie było. http://a4-klub.pl/silniki-benzynowe-30/glosna-praca-silnika-odpalaniu-dluzszym-postoju-filmik-241532/#post2962603
PIXI Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 najpierw muszę siebie ogarnąć hehehe:decayed: Tomek fura Ci nie bangla ???
Góral.tz Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 alkomat mi Karolina zamontowała są promile nie ma zapłonu hehehe:decayed: auto brudne ale śmiga
PIXI Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Tak auto jak w profilu. Ssanie - ssaniem, wcześniej tego nie było. http://a4-klub.pl/silniki-benzynowe-30/glosna-praca-silnika-odpalaniu-dluzszym-postoju-filmik-241532/#post2962603 Luknołem na filmik i przeczytałem Twój wątek ... Masz tam kilka dobrych sugestii ze strony Kolegów ( zerknij na świece i może są przebicia na przewodach ) no chyba że z braku doświadczenia z instalacją gazową coś się tam niedobrego dzieje - ale to tylko moje domysły .
Rekomendowane odpowiedzi