Zimek Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Wtam, Mam taki mały problem, a mianowicie od pewnego czasu podczas cofania na skręconych kołach lub czasami też przy ruszaniu do przodu (ale to rzadkość) słyszę jakieś dziwne stukanie wydobywające się z podwozia. Co dziwne słychać to jedynie przy ruszaniu i przez chwilkę, a podczas normalnej jazdy nic nie słychać. Czy ktoś mógłby mi pomóc i powiedzieć co to może być ?
martin_rs4 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 ja mialem dokladnie ten sam problem. okazalo sie ze byl to gorny wahacz tylni. spadl mi z tulei...tzn. przy skrecaniu latal w lewo i prawo. wczoraj wymienilem. godzinka zabawy i cichutko
tomaszstn Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Dokładnie, ja też miałem wywaloną tuleję metalowo-gumową na lewym, tylnym górnym wahaczu i przy skręconych na maxa kołach jak próbowałem cofnąć to puknęło. Teraz po wymianie jest ok
Zimek Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Aha no to też będę się musiał za to zabrać. Dobrze się składa bo na lato i tak planowałem wymianę wszystkich wachaczy. Dzięki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi