Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Szafa|body rs4|GTB2056|zawieszenie KW/hamulce 345/325|rotor r19 9j et33 - Sprzedana!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Maluje połowę auta + polerka całości:decayed: zima wyrządziła pewne szkody i trzeba było się tym zająć :kwasny: koła też się malują, foty mam ale nie nadają się do pokazania, koła maja et 35 i 45 ale planuje posadzić na dystansach 15 i 25mm ale to zdecyduje po przymiarce kół która mam nadzieje nastąpi w tym tyg, zamierzony jest efekt jak na vt powyżej :kox:

A mi pokazałeś:facepalm:

:polew:

Gracjan właśnie widziałeś i wiesz że nie warto pokazywać:facepalm: jutro odbieram auto to może się coś cyknie:banan:

No tak, dobrze że wcześniej mi powiedziałeś że to twoje pomalowane felgi to łatwiej było poznać:decayed:

Tak to jest jak ludzie zdjęcia cykają nokią 3310:facepalm::decayed:

Opublikowano

też czekam na foty bo zapowiada sie tłusto:decayed:

Opublikowano
  • Autor

ojj nie przesadzałbym:thumbdown: będzie koza na nudnych felgach, ostatnio żałuje że rh sprzedałem:confused4:

Opublikowano

ojj nie przesadzałbym:thumbdown: będzie koza na nudnych felgach, ostatnio żałuje że rh sprzedałem:confused4:

czemu koza? przegrywasz walkę z Gwintem:grin:

Opublikowano

Super autko:wink:

Opublikowano
  • Autor

Slepy boje się że nie uda się zejść tak mocno :( oczywiście będę twardo walczyć ale nie spodziewałbym się cudów:wink: Po tej fotce mam mieszane uczucia

IMG_0186-1.jpg

Opublikowano
Slepy boje się że nie uda się zejść tak mocno :( oczywiście będę twardo walczyć ale nie spodziewałbym się cudów:wink: Po tej fotce mam mieszane uczucia

http://i950.photobucket.com/albums/ad347/professor_pt/IMG_0186-1.jpg

to jest właśnie to że nasze b5 to są daily car, i na sutą glebę nie można sobie pozwolić, najlepszą opcją byłby Air, ale wiadomo koszty:kwasny:, co do foty, średnio wyglądają te kólka przy takiej glebie stykło by żeby choć trochę sie guma w nadkola schowała:whistling:, ciekawe jaką on ma tam gume bo to też robi robotę:wink:

Opublikowano
  • Autor

No właśnie przejrzałem cały jego wątek i nie ma nigdzie info jakie gumy założył:kwasny: u mnie będą 215/35 i maksymalnie posadzony zobaczymy, drogę do pracy mam obcykaną żeby nigdzie się nie zawiesić także nie będzie kompromisu:decayed:

Opublikowano

Jaki jest koszt takich Roti ?

Opublikowano
  • Autor

Jak chcesz nówki to 299 funtów szt. + przesyłka, ja kupiłem od znajomego za trochę mniej:wink:

http://rotiform.com/products_cast_1piece_nue.htm

Opublikowano
Jak chcesz nówki to 299 funtów szt. + przesyłka, ja kupiłem od znajomego za trochę mniej:wink:

ciekawe jak sie te repliki DARE z allegro spisują:eusathink:

Opublikowano
  • Autor

Wydaje mi się że wszystko zależy od jazdy, ktoś kto uważa pojeździ a jak ktoś napie*** po dziurach to nawet ori rozwali:facepalm:

Opublikowano
Wydaje mi się że wszystko zależy od jazdy, ktoś kto uważa pojeździ a jak ktoś napie*** po dziurach to nawet ori rozwali:facepalm:

też fakt ja 3 sezon na włoszkach i póki co całe:grin:

Opublikowano

Cena oryginałów zabija.. jeśli miałby kupić to pewnie Dariusze z allegro..aczkolwiek też 2500 zł to nie mało jak za ryżowe felgi :facepalm:

Opublikowano
Cena oryginałów zabija.. jeśli miałby kupić to pewnie Dariusze z allegro..aczkolwiek też 2500 zł to nie mało jak za ryżowe felgi :facepalm:

no i jeszcze Kapciochy do tego:facepalm:

Opublikowano

4 koła jak w morde strzelił i felgi chińskie i opony na dwa sezony :decayed::decayed::facepalm::facepalm:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Siemka Panowie:hi:

W aucie się trochę pozmieniało, oprócz rzeczy eksploatacyjnych jak wahacze, płyny, filtry odwiedziło lakiernika na pozbyciu się paru niedoróbek, jeszcze raz do niego wróci na malowanie zderzaków i maski jak wpadnie trochę kaski :wink:Założyłem koła rotiform nue w mega kiczowatym kolorze który sam wybrałem:doh: pozbyłem się większości wlep, trochę opuściłem dziada, wpadł daszek rs4 z laminatu, hid 6k i tyle:decayed: w maju koła znów zmienią kolor wraz z relingami i chromy na czarno, powoli rozglądam się za grillem z s4 i to by było na tyle, chyba że uda się koła sprzedać to będzie powrót felg z parapetem bo płaskie mi jednak nie leżą:thumbdown: Marny ze mnie fotograf także poniżej słabe foty z kalkulatora:facepalm: Cziss!

20120428155909.jpg

20120428155826.jpg

20120428155815.jpg

Opublikowano

dobre są te koła:naughty: kolor fajnie by na moim aucie leżał :kox:

Opublikowano
  • Autor

Duffy chcesz bierz je:wink: mi totalnie nie spasowały:thumbdown:

Opublikowano

Kolesin 7

66-11o Babimost

kiedy mam się spodziewać paczki? :decayed: