Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Szafa|body rs4|GTB2056|zawieszenie KW/hamulce 345/325|rotor r19 9j et33 - Sprzedana!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

389183_10151483077670048_18438478_n.jpg

:naughty:

Opublikowano

działałeś coś z kątami z tyłu?

Opublikowano
  • Autor
działałeś coś z kątami z tyłu?

Jak narazie felga ledwo wystaje i mieści się w błotniku także odpuszczam:wink: Z drugiej strony przy tak wąskim kole śmiesznie by to wyglądało:facepalm:

Opublikowano

Troche ci scieka farba na tarcze z tylu:decayed:

---------- Post dopisany at 08:41 ---------- Poprzedni post napisany at 08:41 ----------

3.jpg

---------- Post dopisany at 08:41 ---------- Poprzedni post napisany at 08:41 ----------

3.jpg

Opublikowano
  • Autor
Troche ci scieka farba na tarcze z tylu:decayed:

http://www.j-parts.pl/rcsm/szafa/3.jpg

Z bomby było malowane:grin:

Opublikowano

Ale i tak wiekszosc burakow widzi ogol wiec luzik:grin:

Opublikowano
  • Autor

Zdjęcie było robione zaraz po malowaniu, a ze to tarcza to farby już dawno nie ma a nie uśmiechało mi się rozbierać wszystkiego na części i malować profi :wink: Ale jak bardzo chcesz byc lepszy od jak to nazwałeś "buraków" mogę Ci napisać na pw co w moim aucie nie jest profi i co moógłbyś wytknąć na forum:grin: Ja sam jestem zdania że auto wygląda fajnie tylko na zdjęciach w rzeczywistości widać po nim upływ czasu, w końcu ma już 12 lat, ale jest to mój daily car i nie próbuje ani nie chce nikomu wmawiać że auto jest idealne :wink:

Opublikowano

Zdjęcie było robione zaraz po malowaniu, a ze to tarcza to farby już dawno nie ma a nie uśmiechało mi się rozbierać wszystkiego na części i malować profi :wink: Ale jak bardzo chcesz byc lepszy od jak to nazwałeś "buraków" mogę Ci napisać na pw co w moim aucie nie jest profi i co moógłbyś wytknąć na forum:grin: Ja sam jestem zdania że auto wygląda fajnie tylko na zdjęciach w rzeczywistości widać po nim upływ czasu, w końcu ma już 12 lat, ale jest to mój daily car i nie próbuje ani nie chce nikomu wmawiać że auto jest idealne :wink:

Prawda jest taka ze prawde zna tylko wlasciciel auta:decayed:

Opublikowano
  • Autor
Arek, wybierasz się do Nysy w weekend?

Niestety weekend mam pod znakiem mocno zakrapianego alko:kox:

To jest oczywiste, ja nic nie ukrywam a chyba do tego dązysz :wink:

Opublikowano

nie nie daze burakow mialem na mysli wsiokow zazdroszczacych zadbanego auta ktorzy sami nie rusza palcem zeby cos zrobic....nie uruchamiaj sie:grin:

Opublikowano

nie nie daze burakow mialem na mysli wsiokow zazdroszczacych zadbanego auta ktorzy sami nie rusza palcem zeby cos zrobic....nie uruchamiaj sie:grin:

AMEN!!!!!!! k00rwa jakie to prawdziwe ....

Opublikowano
  • Autor

Aha chyba że tak to sorki:thumbup1: ostatnio nerwowy jestem i zdarza mi się źle interpretować słowa innych:grin: :drinks:

Opublikowano

spoko grunt ze wyjasnione:grin:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Mały up bez fotek :wink: na tył poszły odboje z golfa, i wreszcie można jeździć bez przycierek:naughty: Tylne lampy okleiłem folią na czerwono, wpdła tablica usdm i wymieniłem wreszcie złamaną anetnę z radia:banan: Czyli progres jak ch**:grin: Zostało poprawić fele, pokolorować relingi i mogę prosić nadwornego fotografa Hidden Lucasa o jakieś skromne foty:slina: A tak po za tym mam zamiar pozbyć sie kół i poszukać męskiego rozmiaru:naughty: W związku z tym jak by ktoś był zainteresowany to pisać:wink: Ragga tyczy się też to Ciebie:naughty: kołami rotiform NUE w kolorze złota 4x 8,5 et 2x35, 2x45 + 2 dystanse 15mm z pierścieniem centrującym, opony 215/35 Accelera PHI które mają przejechane może 600km:wink:

Cena: 4400zł z oponami i dystansami, możliwość sprzedaży samych felg wtedy cena 2900zł

Opublikowano

tak zaktualizowałeś foty że ich nie widać:decayed:

Opublikowano
  • Autor
tak zaktualizowałeś foty że ich nie widać:decayed:

MIchał czytaj uważnie:facepalm::grin:

Mały up bez fotek :wink: ...
Opublikowano

szafa, jeszcze jeden błąd Ci się wkradł - cena za te fele 4x za wysoka :decayed:

Opublikowano
  • Autor
szafa, jeszcze jeden błąd Ci się wkradł - cena za te fele 4x za wysoka :decayed:

hmmm to sobie policz ile nowe opony kosztuja i sprobuj dostać ten model w używce:wink:

Opublikowano

hmmm to sobie policz ile nowe opony kosztuja i sprobuj dostać ten model w używce:wink:

nie no, świruje ;) marzy mi się to koło, ale z racji tego że do 10-tego, tj. Matki Boskiej Pieniężnej mam 3 dychy w portfelu muszę sie wstrzymać :grin: