Gość juras Opublikowano 1 Stycznia 2008 Opublikowano 1 Stycznia 2008 witam w nowym roku. wlasnie zamowilem sobie nowe felgi do samochodu i teraz szukam do nich opon. zastanawialem sie nad jakimis p zero. co o nich mozecie powiedziec? podobno sa naprawde dobre. tyle wiem. ale czy za ta cene nie kupic nic innego? lub nawet tanszego a rownie dobrego?
Hugo Opublikowano 1 Stycznia 2008 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Może chociaż rozmiar podasz jaki chcesz kupić
Gość juras Opublikowano 1 Stycznia 2008 Opublikowano 1 Stycznia 2008 w sumie do konca to jeszcze nie wiem ale chyba 235/40/18
Rafaell Opublikowano 1 Stycznia 2008 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Jeżeli chodzi ci o Pirelli PZero Rosso to nic specjalnego, miałem je kiedyś i za taka kasę to nie warto bo można równie dobre, a czasem nawet lepsze np.dunlopy czy goodyeary, mieć za mniejszą kasę. Osobiście polecam Dunlop Sport Maxx :th:
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Stycznia 2008 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Jeżeli chodzi ci o Pirelli PZero Rosso to nic specjalnego, miałem je kiedyś i za taka kasę to nie warto bo można równie dobre, a czasem nawet lepsze np.dunlopy czy goodyeary, mieć za mniejszą kasę. Osobiście polecam Dunlop Sport Maxx :th: ja z kolei mam zupełnie inne odczucia , jeżdziłem na tej oponie 2 sezony i jak dla mnie spisywała się świetnie , przy czym o wiele lepiej na suchym jak na mokrym. Pozdrawiam
Rafaell Opublikowano 1 Stycznia 2008 Opublikowano 1 Stycznia 2008 przy czym o wiele lepiej na suchym jak na mokrym. potwierdzam, na mokrym nie należą do najlepszych
eMeM Opublikowano 1 Stycznia 2008 Opublikowano 1 Stycznia 2008 tez sie zupelnie nie zgadzam z rafaello p zero rosso jest swietna opona, najwyzsza polka opon pirelli wystarczy wystukac w google.pl i poczytac opinie na roznych forach pozatym auta w jakie sa fabrycznie wypasozone w te opony mowia same za siebie a opinia ze goodyear czy dunlop moze byc lepszy - jasne, twierdzic ze Opel jest lepszy od Audi tez mozna i to jeszcze za mniejsza kase ....
Rafaell Opublikowano 1 Stycznia 2008 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Jeździłem na tym i na tym i moje zdanie jest takie że lepszy jest dunlop i takie bym kupił.
Gość Murzyn Opublikowano 1 Stycznia 2008 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Ja tez smigalem na pirelli (P Zero Nero na Imprezie STI) i naprawde duzo lepiej spisywaly sie Bridgestone'y Potenza'y RE 720 chyba - szczegolnie na mokrym bylo kiepsko na pirelkach eMeM kiepskie porownanie, bo wlasnie chyba dunlopy teraz produkuja najsensowiejsze opony (na zime napewno - lato bede sprawdzal niedlugo jak wyglada oferta na 08")
rzeźnik. Opublikowano 1 Stycznia 2008 Opublikowano 1 Stycznia 2008 mnie też czeka zakup oponek tylko że mniejszych 235 45 17 i centralnie nie wiem co kupić ale skłaniam się ku good jer excellence
Rekomendowane odpowiedzi