nimenos Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 WITMA MAM PROBLEM, A MIANOWICIE W SOBOTĘ ZOSTAŁ WYJĘTY AKUMULATOR Z SAMOCHODU, I PO PONOWNYM ZAŁOŻENIU NIESTETY RADIO JUŻ ODMÓWIŁO CHĘCI DO PRACY WBIJAŁEM KOD ALE NIESTETY, RADIO SIĘ ZABLOKOWAŁO . MAM PYTANIE CZY NA TERENIE ŚLĄSKA JEST KTOŚ KTO ODPALI MOJE RADIO? POZDRAWIAM [mod]wyłącz cap'sa następnym razem-krzyczysz w ten sposób [/mod][br]Dopisany: 18 Kwiecień 2011, 08:11_________________________________________________przepraszam będzie poprawa
wrclaguna Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Napisz tutaj to chlopaki pomoga, bedzie szybciej http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=35760.0;topicseen
Hugo Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Jak kiedyś zablokowałem radio , to włączyłem zapłon , włączyłem radio i po godzinie znowu wyskoczyła mi opcja wbijania kodu
nimenos Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Podejrzewam, że mam zły kod niestety do radia ;(
rysiuu Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 W B6 jak rozłączysz zasilanie radia i ponownie je podłączysz to kodu nie woła. Nie woła jeśli radio ma vin auta. W innym przypadku trzeba wbijać kod. nimenos jeśli sobie nie poradzisz, to zapraszam do mnie.
Rekomendowane odpowiedzi