Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wszystko o Pakietach S LINE S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

ten sam dylemat mam ale to na wiosne dopiero mi zdecydowanie bardziej podoba się jednak s4

Opublikowano

też bym założył tylni i przedni hehe ale jak z przednimi nie ma problemu to gdzie znalesc tylni ? moze ktoś coś podpowie?

Opublikowano

rzeźnik wszytsko pięknie ładnie tyle ze tylni to bez parktronika by sie przydał :P a przedni to cena za sama skorupe a do tego trzeba cała reszte.... ale marudze heheheh a maska to po co ?

Opublikowano

Mozna i bez parktronika znalezc (tak jak ja). Tez kupilem za 400, nowka :)

Opublikowano

Albo zamontowac parktronik. :th: Dziory juz bys mial a reszta jest nie droga! :mysli:

Opublikowano

Albo zamontowac parktronik. :th: Dziory juz bys mial a reszta jest nie droga! :mysli:

Flayerek to poszukaj dla mnie :P

jaka cena za parktronic ? orientuje sie ktoś ?

Opublikowano

cuber, dzwon po handlarzach z allegro i pytaj o taki zderzak, nie wszyscy wystawiaja je na aukcjach. Ja tak wlasnie znalazlem przedni za rozsadne pieniadze.

Opublikowano

cuberek dałem tak przykładowo jakie aktualnie były :tongue4: wiem że sama skorupa bo za całość gość chciał koło 2000 jak dzwoniłem :drool: ale widziałem już tańsze . A maska alu ? po co ? masa mniejsza i od razu te nasze klocki są cokolwiek szybsze , a parktronik jest zaj.... montuj

Opublikowano

za całość gość chciał koło 2000 jak dzwoniłem :drool:

Troche drogo, ale z drugiej strony to jest opcja plug&play, masz już wszystkie kratki halogeny, spryski, nie trzeba niczego szukac.

Opublikowano

no tak ale halogeny ze zwykłej a4 podobno podchodzą , spryki już mam ,belka też podobno pasi jak się ją poprosi, więc potrzeba mi tylko skorupy i kratek

Opublikowano

no tak ale halogeny ze zwykłej a4 podobno podchodzą , spryki już mam ,belka też podobno pasi jak się ją poprosi, więc potrzeba mi tylko skorupy i kratek

moze ktoś potwierdzić czy pasują halogeny ? bo nie mam pojecia a zmianiało by to postac rzeczy....

Opublikowano

Niestety, ale halogeny nie pasuja :)

Opublikowano

yyyyy ale to ty cuber mi mówiłeś chyba że pasują :tongue4:

no i dlatego chciałem to potwierdzić tutaj bo mam objekcje co do tego.....i coś mi sie wydaje ze mogą nie pasowac....

Opublikowano

tak czy siak, od eSki jest ładniejszy :th:

Opublikowano

Bo to zderzak od A6 C5 hyhyhy

Opublikowano

Sama dokladka s-line pasuje do ori zderzaka, ale raczej nie oplaca kupowac sie jej w ASO... Zreszta zapytac sie - nic nie szkodzi :) Jestem ciekaw ile kosztuje dokladka sline z kratkami i dolnym grillem + halogeny w ASO.

Opublikowano

no ale kurde do dokladki s line to już chyba seria halogen pasi

Opublikowano

tak, do s-line to te same halogeny