Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wszystko o Pakietach S LINE S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jak różnica między S4 a S line jest 200 PLN, to jak wezmiesz S4 sprzedasz swoje stare halogeny i spryski to wyjdzie moze nawet poniżej 1800 zł.

Opublikowano

Sama dokladka s-line pasuje do ori zderzaka...

No nie tak do końca pasuje :no: Trzeba nieźle rezać: http://www.audizine.com/forum/showthread.php?t=122430

Dzisiaj znalazłem grill do s-line na allegro: http://www.allegro.pl/item288462594_kratka_w_zderzak_audi_a4_s_line_01_04r.html

Jak chcesz robić przeróbke to łykaj bo w ASO 370PLN :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

ja to musze dzieci wykarmic . zona mnie z domu wywali jak zobaczy za ile kupiłem zderzak do swojego auta. przecie jeden juz mam :):) dla mnie za drogi .

Opublikowano

No Panowie musze sie pochwalić i zakupiłem zderzaczek od S4....

http://allegro.pl/item295843263_audi_a4_s4_s_line_s_line_2002.html

jesli by ktoś coś wiedział o tylnim będe bardzo wdzięczny :tongue4:

Ma przyjsc we Wtorek do mnie i mysłe ze go zamontuje odraz to wrzuce pare fotek co i jak....

Opublikowano

osz ty w morde a tyle sie naszukałem :P no nic jade dalej , jak zrezygnujesz to biore od ciebie [br]Dopisany: 11 Styczeń 2008, 00:49 _________________________________________________halogena teraz szukaj

Opublikowano

cuber przecież on jest podrapany ... co Ty chcesz od razu taki zamontować bez malowania ?? :mysli:

Opublikowano

cuber przecież on jest podrapany ... co Ty chcesz od razu taki zamontować bez malowania ?? :mysli:

założe co by zobaczyć jak lezy :thumbup: zrobić fotki itd.... wiadome ze musze go malnąć... jeszcze listwy boczne od S4 własnie mi kumple w ASO ma dobrze wycenić i ciągle szuka tylniego zderzaka.... a mam pytanko odnosnie tylniego daszka na klape.... montował ktoś juz coś takiego :tongue4:

Opublikowano

założe co by zobaczyć jak lezy :thumbup: zrobić fotki itd.... wiadome ze musze go malnąć... jeszcze listwy boczne od S4 własnie mi kumple w ASO ma dobrze wycenić i ciągle szuka tylniego zderzaka.... a mam pytanko odnosnie tylniego daszka na klape.... montował ktoś juz coś takiego :tongue4:

No to zycze szczescia, bo to w pyte roboty jest, lepiej go najpierw pomaluj, znajdz halogeny i montuj.

Co do daszka - ja szukalem, ale nie mozna znalezc na allegro. Moze zagramanica...

Opublikowano

No to zycze szczescia, bo to w pyte roboty jest, lepiej go najpierw pomaluj, znajdz halogeny i montuj.

wpyte? tzn? coś wiecej ? Bo jak coś wrzuce Audika do Aso i po kłopocie....

Flayer a z czym sa problemy ?

Opublikowano

Moj lakierniko-blacharz twierdzil, ze bylo w pyte pracy przy zmianie zderzaka przedniego, a co dokladnie to nie wiem, nie bylo mnie przy tym :)

Opublikowano

No to czekam na foto, :th:

halogena teraz szukaj

i grila z s4

[br]Dopisany: 11 Styczeń 2008, 13:27 _________________________________________________A ma ktos autko z dokładką s line np ultra sport, prosiłbym o wsatwienie.

Opublikowano

marcin, spójrz na auto malika.... zdjęcia były wstawiane wielokrotnie

Opublikowano

marcin, spójrz na auto malika.... zdjęcia były wstawiane wielokrotnie

Ahjo, czyli on ma dokładke ultra sport,coś mi świtało w głowie własnie , że ktoś z wawy. :th:

Opublikowano

Flyer oni wszyscy tylko tak mowią, nie ma roboty skoro mocowania są te same - :bicz:

Opublikowano

myślałem ze zderzak z S4 wchodzi plug&play :gwizdanie: bez żadnych komplikacji a to mnie teraz zmartiwłes Flayer.... ale spoko juz sie umówiłem w ASO na Wtorek do ichniejszej blacharni heheh moze coś wymarudzą

Opublikowano

jak moze byc duzo roboty bez przesady

jak zmieniaja rozrzad to zdejmuja zderzak mój mechanik nie protestowął zdjął i założył jak potrzeba :P

Opublikowano

cuber, nie ma zadnych komplikacji, wszystko wchodzi plug&play.