Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

RS reaktywacja :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po sprzedazy audi przyszla kolej na cos nowego,z racji tego ze nowe audi mi sie nie podoba padlo na cos innego :evil:

MODEL: 2010,sedan

2.0 TSI MOC: 200KM

Wyposazenie to co w standardzie plus:

-czujniki cofania tyl,

-tempomat,

-alu felgi 18 Neptun,

-Coming home,

-czujnik deszczu,

-soundsystem,

-Radio bolero,

-xenony,

-kolo dojazdowe 16,

-podgrzewane fotele przod,

-light assistant,

-podgrzewane spryskiwacze.

Plany:

-nakladki na progi - zamowione,

-podstopnica z golfa gti - zamowione

-Columbus,

-kierownica multi,

-ciemne szyby,

-ramka grila w kolorze czarnym,

-po gwarancji turbo k04 wtryski z s3 plus intercooler oraz jakis wydech (planowane miedzy 320-350KM)

56878dfa3b3cd7cam.jpg

a21382e7b71ca8bbm.jpg

85744ca69e96b614m.jpg

0d4cd9281e200517m.jpg

http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=193f1767a6505329

Opublikowano

Gratki , powiem ci ze za***iste auto , dla mnie ma tylko jedna wade , nie ma haldexa takiego jak w S3 inaczej bym ja juz dawno kupil.No i potencjal na mody jest tu ogromny :cool1:

Opublikowano

Piotrek za***ista to Szkodzitsa :decayed::kox: B6 zostało w Szwecji czy przytulił je ktoś z PL ?? Graty zakupu !!

Opublikowano

fura :kox:

dla mnie ma tylko jedna wade , nie ma haldexa takiego jak w S3

w RS nie ma napędu 4X4 więc i nie ma haldexa :)

za to jest w opcji DSG :good:

Opublikowano

w RS nie ma napędu 4X4 więc i nie ma haldexa

no wlasnie wiem ze nie ma a szkoda dlatego nie kupilem a z checia bym kupil.

Opublikowano

Odważny krok, przesiąść się na Skodę i szczerze powiem ,że po pierwszych komentarzach myślałem o ostrej krytyce, ale jak widać poczciwe chłopy u nas :polew:

Skodzina wykokszona - bardzo mi się podoba ta buda, szczególnie w kombi :good:

Ciekaw jestem jak to będzie jeździć na +300PD w ośce :kox:

Opublikowano

w Szwecji zarobki skandynawskie a ceny europejkie wiec mozna sobie kupic nowe auto :( ale czemu akurat czerwony? lubisz ten kolor,fajnie ze nie kombi :decayed:

Opublikowano

Czerwony za***isty, lepszy niż wszechobecny nudny czarny. Fajne autko, też kiedyś o nim myślałem szczególnie w połączeniu z DSG, ale kosztuje podobnie jak Golf GTI, a z tych dwóch wybrałbym VW. Są Skody z haldexem, ale nie RS'ki.

Opublikowano
  • Autor

b6 zostalo w szwecji.co z tego ze przesiadlem soie z audi na skode....b7 jest takie same jak b6,b 8 nie jest az takie ladne i ciasne w srodku.tak naprawde to skoda to jest to samo co vw.jak mial bym jeszcze raz wybierac to wybral bym skode.a czemu czerwony...wszyscy maja biale czarne lub niebieskie a ja chcialem cos innego.na zdjeciach czerwony nie wyglada zbyt dobrze,ale na zywo jest ladniejszy niz niebieski i czarny.kolega ma taka zrobiona na 340 KM i jezdzi juz z 2 lata i zadnych problemow

Opublikowano

No niestety, ale z B6 na B7 sensu przesiadać by się nie było - Czeszka stanowi jakieś urozmaicenie i mi osobiście bardzo się podoba, a ten czerwony jeszcze jej dodaje zaczepnego charakteru :kox:

Opublikowano

b 8 nie jest az takie ladne i ciasne w srodku.

??? jest o wiele wiesze w srodku ( zwlaszcza z tylu ) od B6,B7.Ale wracajac do sednadobry wybor.Tez nie widze sensu przesiadania sie z B6 na B7

Opublikowano
  • Autor

wedlug mnie skoda ma wiecej miejsca z tylu.probowalem i jedno i drugie

Opublikowano

dane techniczne pokazuja co innego

skoda

http://www.autocentrum.pl/dane-techniczne/skoda/octavia/ii.html

audi

http://www.autocentrum.pl/dane-techniczne/audi/a4/b8.html

audi jest dluzsze,szersze i ma wiekszy rozstaw osi,zreszta octavia to chyba segment audi a3

Opublikowano
  • Autor

wiesz to sa tylko dane ale rzeczywistosc jest inna.wedlug mnie w audi jest wiecej plastiku.Jak bede mial chwile czasu to podjade i zmierze ilosc miejsca z tylu

Opublikowano

Bardzo fajna furka :good: No i czerwone podobno są szybsze :gwizdanie:

Opublikowano

piotrcar - a jak to ogólnie jeździ w porównaniu do B6? Powiem szczerze, że chodziła mi po głowie RS'ka ale poprzednia buda - widuję czasem u siebie taką czarną (ale diesel) mocno posadzoną, przyciemnione szybki i na dużej feldze, tyle że w kombi i powiem, że jak na mnie to autko robi duże wrażenie :kox:

Ogólnie teraz przy zmianie auta zastanawiam się również nad mocnym benzyniakiem i w grę wchodzi właśnie RS, A4/A3 2.0 TFSI, Leoś/Golf/Scirocco 2.0 TFSI :kox:

Opublikowano
  • Autor

a4 mialo 1.8t i mialo 185KM

rs ma 2.0t i ma 200KM

roznica jest ogromna skoda odpycha sie 100 razy lepiej nic audi.mysle ze dostalem jakiegos bonusa.w lecie zrobie pomiar to zobaczymy[br]Dopisany: 20 Kwiecień 2011, 11:38_________________________________________________i dzwiek z wydechu jest super prawie jak v6

Opublikowano

A jak ogólnie prowadzenie, spalanie, itp - bo że za nowa na trzeszczenie i inne pierdoły to rozumiem :kox:

Opublikowano
  • Autor

spalanie to nie wiem...jakos tego nie kontrolowalem.jak sprawdze to ci powiem

Opublikowano

Piękna sztuka. Jedna z dwóch możliwych w pełni dobrych wersji tej Skodziny. Druga to oczywiscie Scout która bardzo przypadła mi do gustu. Jak na polskie warunki piekne auto które jest duzo tansze w eksploatacji od allroad-a i jest stosunkowo dobra alternatywa :good: a RS... musze przyznać że ładnie się wkręca :kox: