Arturoo Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 ale zeszło i tak do 6 stopni To przy 60 kilometrowym odcinku można zdążyć jaką butelczynę schłodzić.....
H4mm3R Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Narazie tylko "rułe" ale zeszło i tak do 6 stopni Też to chcę rezać
MARCIN607 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 piekny sedanik i mody pierwsza klasa lodóweczka fajna sprawa- szkoda że człowiek talentu w rękach nie ma
_Bartek_ Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Tomek, daj jakieś foto w dzień tych DRL na LED i napisz coś o tych żarówkach. Skąd je masz, firmę itp. Bardzo fajne i przemyślane mody. O to właśnie chodzi
AndyN Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 lodóweczka fajna sprawa- szkoda że człowiek talentu w rękach nie ma Jest wątek o montowaniu tego chłodzenia Montaż jest prosty jak budowa cepa, nie wymaga żadnych umiejętności. Potrzebny jest klucz "8" do demontażu schowka, wyjmaki jeśli w schowku jest zmieniarka A moda polecam, przydaje się
KFX Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2011 Haaaa! Porobiłem w końcu zdjęcia DRLi i tylnych lamp. Jutro wrzucę
KFX Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2011 yup, foty lamp wrzucone na pierwszej stronie odnośnie DRLi, kupowałem takie: http://allegro.pl/zarowka-led-h7-halogen-dzienne-12v-68-led-i1660669417.html ale nie od tego gościa, tamtego nie mogę znaleźć
_Bartek_ Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Czyli długich ksenon+H7 (xenon plus) po prostu nie masz? A jak świecą same ksenony na długich? Dają radę? Mam jeszcze pytanko - obecnie mam dzienne z normalnych H7 (moduł z Allegro o nazwie SD-2). Napięcie na żarówkach H7 zmniejszone jest, dzięki temu modułowi, o ok. 80%. Czy żarówki LED zapalą się przy takim napięciu? Z matmy za dobry nie byłem, ale wychodzi, że obecnie na żarówkach mam 2V i żarówki świecą brzydkim żółtym światłem jak poniżej Pzdr
KFX Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2011 tak, obecnie mam czystego BiXenona tak jak jest w B7 H7 już nie dopalają przy długich tylko służą za DRL (częściej wykorzystuję ) nie zapalą się LEDy, może kilka tylko diód (z kilkudziesięciu w żarówce) plus Twojego rozwiązania jest taki, że masz jednocześnie DRL w H7 i długie H7. rozważałem też taką opcję jak Ty, lecz na ten moment zrobiłem tak jak mam
AndyN Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 tak, obecnie mam czystego BiXenona tak jak jest w B7 (...) I jak się to sprawdza?
KFX Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2011 różnica trochę jest - wiadomo, H7 walą równo. kwestia przyzwyczajenia też, jakoś w B7 ludzie radzą sobie bez tego. ja kilka miesięcy temu dawałem jeszcze odbłyśniki do regeneracji, więc dla mnie jest wystarczająco :gwizdanie:
wrclaguna Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Ja bym dal znaczek S LINE na grillu pietro nizej
Arturoo Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Ja bym dal znaczek S LINE na grillu pietro nizej A to nie jest tylko foto poglądowe :gwizdanie: . Bo w profilu to chyba inne autko ma właściciel tego posta. :>
_Bartek_ Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 To zdjęcie poglądowe kogoś z forum A ramki klubowe mam
KFX Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Opublikowano 29 Lipca 2011 ...project S-Line Interior in progress - czarna podsufitka z kompletem plastików - pikowana kiera multifunkcyjna B7 S-Line a za jakiś czas fotele i kanapy półskóra S-Line
AndyN Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 ...project S-Line Interior in progress - czarna podsufitka z kompletem plastików - pikowana kiera multifunkcyjna B7 S-Line a za jakiś czas fotele i kanapy półskóra S-Line
David Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 18 urodziny czy komunie miales ze tak szalejesz
Rekomendowane odpowiedzi