menthol Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Witam Wiecie może gdzie w Poznaniu można kupić, albo dopasować klucz do takich śrub? Przy zakupie nie zwróciłem uwagi na jego brak, a nie bardzo mam opcję pojechać to tego od którego kupiłem
ono Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Generalnie tych kluczy jest dużo rodzai , mi kiedyś dwie godziny dopasowywali klucz w ASO i ledwo sie udało. Klucz możesz zamówić w ASO i jest on dobierany po nr nadwozia , jeśli oczywiście śruby nie były zmienione od nowości.
menthol Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2008 wydaje mi się że nie były zmieniane, a jakie kwoty wchodzą w grę?
saintadamus Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 jeśli nie dobierzesz kluczy w warsztacie zwykłym rozbroją Ci te śruby ale niestety będą juz nie do użytku
Marek12 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Śruby kosztuja 80-100pln nowe a uzywke kupisz za 20-30pln, wiec nie masz sie czym przejmowac i mozesz je spisac na straty!
Gość spedyt Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,19752.0.html
Rekomendowane odpowiedzi