baczes Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Witam jak w temacie. Dziś nabiłem klimę. Szczelna. Gdy wciskam na śnieżynkę wogule nie slychac zeby się załączała... nie chłodzi.. Przed zimą było wszystko OK. Na vagu pokazuje błąd czujnika cisnienia.
ogoor Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 U mnie była taka przypadłość, że na sterowniku nie działał przycisk "śnieżynki". Tzn. na ekranie przełączał, a faktycznie nie odpalał klimy. Wymiana sterownika u mnie poskutkowała.
baczes Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Włącznik ciśnieniowy klimatyzacji-F129 przerwa lub zwarcie do masy taki bład mi pokazuje na POLSKIM VAGU. gdzie znajduje sie ten czujnik? jaki koszt wymiany?[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 18:30_________________________________________________Okazało się że wtyczka była odłączona.. Podłączyłem wtyczkę... Klima elegancko działała przez 3 dni. Dziś rano odpalam auto klima już nie działa. Wczoraj działa normalnie. Bład pokazuje ten sam na vagu. Sprawdziłem wtyczkę siedzi na swoim miejscu... Wyjalem przedmuchałem popsiukalem sprayem. Niestety dalej nie działa. Czyżby czujnik padł??
Rekomendowane odpowiedzi